Unikonsiemen tee

Ostin kaupasta semmosia sinisiä unikonsiemeniä 510g tötsän ja tein niistä teetä, ajattelin että joo ei nää varmaan toimi yhtään. Valmistin vähän yli puolesta tötsästä teetä ja join ne eilen n. 8 aikaa illalla ensimmäisen mukillisen ja join lisää kun siltä tuntu. Illan aikana join kaikki kuitenkin. Olo oli mahtava! Chilli ja euforinen, luulin että ei tää kauaa kestä

MUTTA! En saanut unta kun oli niin ihmeen hyvä olo ja näin valve/selkouniakin ja joutu välillä henkeekin haukkoa ku unohtu hengittää muutaman kerran. Sain kuitenki loppujenlopuksi unta.

Se tässä mua ihmetyttää että toi sama annos toimi aamulla kun heräsin ja vieläkin tunnen euforian lievästi aaltomaisesti jaloissa ja yläkropassa. Mistä johtuu että kestää näin ihmeen kauan? :000

placebo… Niitä käytetään mm. koristeena bagelien, sämpylöiden ja kakkujen pinnoilla. Unikonsiemenistä voidaan myös puristaa unikkoöljyä, joka sekään, kuten eivät siemenetkään, sisällä päihdyttäviä yhdisteitä.

pyh tää mitään placeboo ole :smiley: miks jengi käyttää sitten huumeita jos olon saa placebolla aikaseks?

Edit. Tein teen äsken noista lopuista siemenistä ja taas tuli ihana olo :sunglasses:

.

Kiitos vastauksesta! :slight_smile: Onko sääntöjen vastaista ottaa kuva siemenpurkista ja kertoa mistä ostin?

Jos kirjoitat tällaisella foorumilla mistä niitä saa, niin kyseinen kauppa saattaa saada epätoivottua ‘huomiota’ ja lopettaa siementen myymisen. :wink:

Noita siemenpakkauksia myyviä paikkoja löytää kun vaan kirjoittaa Googleen “unikonsiemenet 510g”.

Nii joo! No kaikki jotka haluaa nii kyllä löytää ite…löysin minäki :wink:

mistä muuten johtu toi ettei uni tullut? eiks just pitäis nukahtaa hyvin? :slight_smile:

^ Häh? Ainahan opparit valvottavat, ainakin mua, ellei nyt sellaisia nuokkuja vedä, että tipahtaa.

Siis tuliko sulle hengityslama vai oliko tuo vain tunne, joka johtui niistä valveunista ts. unihalvauksista, joissa tuollainen olo voi tulla, että ei saa henkeä, vaikkei oikeasti olisikaan mitään vaikeuksia sen hengittämisen kanssa. Jos tuo oli oikeaa hengityslamaa, niin sitten kannattaisi olla vähän varovaisempi sen litkun kanssa.

Kaippa se tunne oli:)

Miks noita ees muute myydään?

^ Mitäpä se sinua haittaa, jos niitä myydään? Eikös olostasi tullut varsin muikea noiden nauttimisen seurauksena? Leivontaan ym. kokkailuun niitä siis myydään, mutta kai sulle sattui vain sellainen satsi, joka sisälsi paljon morfiinia tai sitten tosiaan placebo vaikutti ja kunnolla.

Jep, aika tuuripeliähän tuo on. Itselläni 920g tehdystä litkusta tuli yllättävänkin hyvät olot, kun ei ollut kolmeen viikkoon ottanut opioideja. Samoja siemeniä (tai siis saman firman samanlaisessa pakkauksessa) käytin joskus 2009, kun kokemusta opioideista ei vielä ollut melkein ollenkaan (200mg nopeavaikutteista tramadolia pisti oksentelemaan) melkein samalla annoksella ilman suuriakaan vaikutuksia, tiedä sitten kuinka paljon se vaikutti, että viimeisellä kerralla pistin hieman sitruunatiivistettä joukkoon.

^ Eli summasummarum vaikka sattuisi saamaankin suuren pitoisuuden olevan pussukan/purnukan ja käyttänyt ilman päivänkään taukoa yli 3 vuotta opiaatteja, ja yli vuoden oksikodonia, niin tuosta juuri ei mitään hyötyä taitasi olla?
Itsellä on se jännä aina ollut, että tuota pahoinvointia ei ole tullut opiaateista (liemmä en ole ottanut tarpeeksi suuria annoksia, kun vain lääkärin määräämän annoksen, ja parhaimmillaan/pahimmillaan siitäkin vain 4 kertaisen annoksen kerralla suosituksesta). Ei edes omien lääkkeiden + lukuisten sairaalan lääkkeiden + fentalyyni tipan pois oton jälkeen annetuista oxynormeista tullut sitä pahaa oloa, eikä myöskään fentalyynin tippuessa, ainoa minkä teki, niin leikkauksen jälkeen ei tuntunut kipua (yllätys yllätys…) eli pystyi kävelemään tupakalle aika pian isommastakin leikkauksesta kun vain sai tipan pois kädestä. Ehkä silti parhaimpia / oudoimpia oloja pariin vuoteen, millaista on olla kun ei oikeasti ole niitä kipuja! Jos nyt aamuna heräisin kivuttomana kuten ennen leikkauksia ja selänpaukahtamista niin kyllä siinäkin varmaan oma totuttelu olisi, ei tosin jäisi ikävä yhtään kipuja ja jatkuvia lääkenostoja, että pystyisi edes olemaan suht aloillaan kipujen kanssa.
Sori offista.

No itse käytän viihdekäytössä (silloin harvoin, kun sitä vastaan tulee) oksikodonia annoksella 40mg (oraalisesti nopeavaikutteisena). Tuo ei aivan yhtä voimakas kokemus ollut, ehkä vastaisi jotain 20-30mg oksikodonia, tosin näitä on vaikea vertailla, kun oksikodoni ja morfiini ovat luonteeltaan sen verran erilaisia.

no oon ostany nyt noita varmaan yhteensä 20 ja jokasella kerralla toiminu :smiley: sama frendeillä

:wink:

noh emmää kyllä tuolta oo ostanu minkä googlesta löytää :smiley:

Jep jep, eetu.

Ite näköjään teet kun siitä puhut kokoajan :wink: