------------------------------------------------------------

.

.

.

Moi ff,
luinpa nyt kuitenkin… jos tarkoitat edellisellä aa-juttuja, niin olen kyllä kävellyt ulos paristakin palaverista, jossa en kestänyt kuunnella täysin painokelvotonta tekstiä. Olet ihan tolkussa, ei kaikkea tarvii kestää eikä kaikki kasvata, näin ajattelee askel

No mut kannattais ehkä silti ottaa kaikki apu vastaan, mitä annetaan. Rohkeasti mars kertomaan ongelmista kasvotusten, ja jos ei eka nappaa, hakeudu toisen pakeille.

.

Suomesta on tullut uudelleen luokkayhteiskunta. Korkeampi koulutus ei tee ihmisestä yhtään viisaampaa ainakaan alkoholismin suhteen eikä nykyään paljon muutenkaan. Satuin syntymään 60-luvulla ja pääsin opintolainan avulla opiskelemaan. 80-luvulla oli myös töitä sen kun jaksoi painaa. Tänään ei niin ole, vaatii tuhat kertaa enemmän voimaa jaksaa opiskella kun rahaa ei ole. Ei nuo 60-luvulla syntyneet poliitikot tunnu muistavan tätä.
Ei kannata unohtaa sitäkään mistä on tullut, oli mitä oli nykyisin titteliltään. Kansakoulun käyneet alkoholisoituneet vanhemmat, pieni murju johon ei voinut kuvitellakaan tuovansa kavereita, aina se luokan köyhimpiin kuuluva. Tupakalta haisevat vaatteet ja silmäpussit valvottujen öiden seurauksena.

Noi asenteet tulee helposti tännekin foorumille, koetetaan muistaa että samaa kastia ollaan kaikki holismin suhteen. Siinä ei tittelit ratkaise yhtään, kuka selviää ja kuka ei.
Raitista päivää kaikille tasapuolisesti :smiley:

.

.

En tiedä oletko väärässä vai oikeassa, mutta olen samaa mieltä kanssasi siinä kun aivoni tajuavat lukemaansa tähän aikaan…Tuolla äskeisellä ajattelin tosin vain tätä plinkkiä.

Alkoholisteilla on huippuvainu haistaa opettavaiset ja besserwisserkirjoittelut ainakin muilla. Omien tekstien suhteen silmät saattaa harittaa, ehkä myöhemmin näkee että taisi tulla kirjoitettua potaskaa.

Rest and Peace, hyvää yötä :slight_smile:

.

foottis,
tuttu vika ja tehokas raitistumisen vaikeuttaja… :laughing:
pikkasen on helpottanut lopettamisen myötä ja ehkä eniten on vaikuttanut tuo nöyrtyminen AA;n ovesta sisään.
Nykyään pystyn jopa hetkisen kuuntelemaan, mitä neuvoja toisella olisi tarjolla. ainakin olemaan vaiti, vaikka en kuuntelisikaan. Ennen aloin useimmiten huutamaan päälle. :open_mouth:

.