subuxone

tietääkö joku kertoa mikä ainesosa subuxoneissa on muuttunut/jätetty pois kun ne on nykyään valkoisia?Kiitoksia=)

Varmaa appelsiini.

Näyttääks ne muuten selvästi erilaisilta ku texi ? En haluis sotkee, enkä o oransseja nähny livenä koskaa nii en tiiä millasia ne on :E

ei ne erinäköisiä oo, samanlaisia mutterin muotoisia edelleen.Toimiikin ihan samalla tavalla lukuunottamatta niitä vatsanväänteitä mitkä tuli aian vetojen jälkeen.Sehän siinä vissiin oli syynä kun ne muuttui et porukka oli saanut vatsahaavoja yms. niistä.Ja oon kuullut puhuttavan jotain sitrusallergiastakin.

eiks ne subuxone oo sitruunan makusia ja kehitetty sen takia et porukka ei vois heittää niitä hihaa, ja omasta mielestä ne on heikompi tehosiakin.

Appelsiineiks niiton sanottu ja appelsiinin mausta puhuttu, ja joo nailoksonin oli kai tarkotus jotenki estää se viihdekäyttö mut eipä onnistunu. Hirveen ristiriitasta tietoo kyl noista tulee, ite en osaa sanoo ku en ole tosiaan nähnykää xoneja mut useimmat sanoo heikommiks ku valkoset, jotku ei näe mitää eroo ja jotku sanoo et jopa selvästi voimakkaampia ko texi :E

Kyl niillä oransseilla reflat lähtee mut ei sit paljon muuta…pää mulla on joskus tullu kipeeks kun niitä lätkiny.

Tääl sanotaan noita mandariineiks :wink:

kohta ei sanota miksikään kun oransseja ei enää valmisteta… uusimmat xonet (eihän niitä oo muutettukaan ku muutama kerta) on sitten valkosia, kuuskulmasia ja niissä lukee N8 tai N2.

Niistä on jätetty allergiaoireita aiheuttanut atsoväri pois.

Muuten ihan sama pas… pakettikin on väriä lukuunottamatta (ja nimeä Suboxone)yksi yhteen subujen kanssa. Niitä vängätään nykyisin puoliväkisin subujen tilalle. Lieneekö syy xonen rynnistykseen, että subun patentti raukesi äskettäin ja sch-plo yrittää vallata markkinat xonella johon sillä on vielä patentti?

Yks hailee, ei kolise ränniin.

J 99

Onko syytä pelätä että tosissaan jossai vaihees texit alkais haihtua ton paskan alta pois ? Vaikken kyl olekaa kokeillu nii juttujen perusteella ei toimi läheskää niin hyvin ku texi ja texin hintaki muutaman vuoden sisällä noussu aivan järkyttävästi nii ei kyl ois kiva jos sen saamine viel rajottuis enempi>hinta nousis viel sairaammaks :E

Kaikki aina sanoo et noi keltaset syrjäyttää oikeet subut, mut niin ne on sanonut jo kaks kolme vuotta… Et ei vaikuta hävinneen markkinoilta.

Ei hävinny mut hinnat noussu, joskus tampereellaki oli normihinta sama ku stadissa nyt, ja stadis varmaa puolta pienempi. Perseestä.

Kyl tääl turun seudulla rupee olemaan paremmín noita xoneja saatavilla kuin tavallista texiä, mikä on kyl sinänsä aika paska juttu vaikka aika pitkälti ne samaa tavaraa onkin…Omasta mielestäni ainakin.Ihan samalla tavalla niitä pystyy vetämään kuin tavallistakin.

väriaine.
sitruunahappoa itseasiassa lisätty, väri poistettu. sulavat nopeammin.

Ja joillakin se ei kunnolla poista refloja oikein käytettynäkään korvaushoidossa - naloksoni ei muka imeydy oikein käytettynä noista? Bullshit? Jotkut voi vetää iv:nä 2mg:hen asti ennenkuin naloksoni vie voiton ja jotkut ei voi edes käyttää oikein käytettynä korvaushoitolääkkeinä kun iskee reflat päälle vaikka olis ollut opioideja alla…

Subuxone oli ihan hienosti ideoitu, mutta toimivuus onkin sitten… Noh, se tuote on täysi failure.

Kyllä ainakin minulla reflat lähti, mutta on kyllä vittumaista kun melkein aina normaali dosella joutuu laattaamaan. Ei mulle ainakaan mitään allergioita ole tullut noista.

Toi nois o hyvä ko ne liukenee iha helvetin nopeesti, tarvi ku pari sekuntia ravistella ni voi jo tönätä ja kyl ne tuntus futaavanki, mut ei kyl läheskää yhtä hyvin ko teemut.

suboxone on ihan shaissea verrattuna texiin.nykysin texiä saa vaan raskaana olevat korvaushoitolaiset…mullon 2 lasta ja sain sillon kun ootin nuorempaa,xonen sijasta texiä koska naloksonin vaikutusta ei oo testattu…ei tiedetä vaikutuksia sikiöön.

ainiin ja meitsi haluu miehen…out of topic mut kuitennii :smiley:

Joo, ei oikeen toi sony houkuttele, eip pärjää subutexille tahi temgesicille. Ja tosiaan se nappihan murenee sormiin…imeskele peukaloas siinä sitten :unamused: