Ryynin tunnistus topic

Täällä voit antaa tunnusmerkkejä ryynistäsi(tabletit, kapselit ym.) josta et ole varma mikä se on. Eli kuvaa väriä, muotoa, kokoa ja mahdollisia merkkejä mitä napista löytyy.

Tein tämän topic’in sitä varten, että ei aina tarvii tehdä omaa aihetta tällaisille kysymyksille mihin löytyy joltain varmasti hetkessä vastaus. Yritin hakea tällaista topic’ia, mutta en millään löytänyt…

Oma kysymys; hieman tenoxin näköinen, mutta toisella puolella on iso “C”-kirjain. Voisko olla sirdalud?

Ei ole Sirdalud.

joku opamox…?Jos rakenne ja maku on samankaltainen ku tennarissa nii veikkaisin et joo…

Mutta kun Opamoxeissakaan ei ole mitään koodia, vaan ne ovat blankoja.

Entäs semmonen mikä näyttää vähän karkilta. pyöreähkö. Ei mitään merkintöjä. Kun pitää käsissään sitä, siitä irtoaa semmosta vaaleaa “hötöä” käsiin.

Kuulostaa ihan Ratiopharmin parasetamolilta. Kunnon tavaraa! Mutta vittumainen niellä, kun ei oo jakouurretta eikä oo päällystetty.

Thänks!. En kyl löytäny lääkeoppaasta. tohtori.fi/laakeopas/

Eiku löysin sittenki… kittti

http://www.laaketietokeskus.fi/showPage.php?page_id=88&prodId=1875

Toi “kunnon tavaraa” oli vitsi! Jos tablettisi todella on parasetamolia, niin siitä irtoaa lähinnä maksavaurio ja/tai kuolema.

Jep thänks anyway

Ratiopharmin paracetamolissa ei ole C-kirjainta…

mulla olis tälläsia nappeja, joissa on toisellapuolella halkaisuviiva ja luku 291. ja toisella puolella S jonka päällä on ^.
tunnistaako kukaaan?

Onko Sombutoleja enään liikenteessä? Tai mitään barbituraatteja? Niitä oli 80-luvun alussa viel käytössä…sillon mun lääkkeiden väärinkäyttö alko. Meil oli muovisäkillinen mun mummovainaan lääkkeitä…osa oli menny vanhaks jo 70-luvul, mut niitä mä vaan aloin syödä. Oli kait niist osa menettän tehonsa…mut kyl siel oli aika stydejä ryynejä. Eli hyvin kuvaavaa on se, että kun 14 vuotiaana rouhin Panacodeja (sillon mul oli jo narkkiraamattu ja osasin kattoo siit, mitä suuhuni pistän), mulle tuli semmonen “kotiinpaluu-fiilis”. Et oon mä sit näköjää opiaattipohjasii lääkkeit syöny tietämättäni jo ihan skidinä.

Harmi ku mul ei oo täl hetkel ku vuoden -93 painos NarkkiRaamatust. Pitäis saaha 2000-luvun painos…

Luit huolimattomasti, ei kukaan ole tuota väittänytkään, me puhuttiin siitä valkoisesta mistä jää höttöä eikä siitä c-kirjaimella varustetusta.

Eiku se on kipulääke.

:mrgreen:

Juu, kipulääke joka isoilla annoksilla saattaa aiheuttaa maksavaurion.

Joojoo :slight_smile:

Eikö sitä saa vähän pitää hauskaa? Kuka nyt ylipäätänsäkkää vetäis parasetamolista övereitä?

Joku panacodeihin hurahtanut tietämätön nuori voisi.

Kyseessä lienee 50mg Fevarin. Vaikuttavana aineena Fluvoksamiinimaleaatti ja käyttöaiheina masennustilat ja pakko-oireiset häiriöt.

MAO-estäjien kanssa ei kannata mennä samaan aikaan käyttämään, ja kyseisen aineen serotonergiset vaikutukset voi lisääntyä käytettäessä samaan aikaan mm. tryptamiinejen, tramadolin ja eri SSRI-lääkkeiden kanssa.