Rivatril

Sain tälläisiä 150x0.5 reseptillä, ja kaipaisin lisätietoa. Tarkoitus on popsia ohjeen mukaan oikeeseen tarkotukseen enimmäkseen, mutta kun näitä tuli paljon enemmän kuin tarpeeksi niin ajattelin että saisko näistä jotain viihdearvoakin.

Eli sanokaapa:

-onko näistä apua ahdistuneiseen tms (johon nämä määrättin)
-Kelpaako viihdekäyttöön ja millä annoksilla
-Minkälainen olo tulee viihdekäyttöön napsiessa
-Mahdolliset riskit
-Minkä lääkkeen/huumeen kanssa ei saisi ottaa
-Mitenkä sopivat alkoholin kanssa

Ja lisäksi kaikkea muutenkin sopii kertoilla. Kiitos.

ps. Vine=off, koitin ensimmäisenä hakutoimintoa, 0 tulosta.

ps. Ne ruikuttajapellet joilla ei ole elämää muuta kun valittaa jatkuvasti täällä, suksikaa vittuun. Mitä tahansa itkette niin syön nämä silti.

Itsellä ei kyllä ole oikeastaan tolerenssia kuin opiaatteihin, noita rivoja nyt ku satuin saamaan ni pitihä kokeille.

Pienin painoni vuoksi (vai mistähäm johtuu) kaikki kolisee paremmin. Eilen otin 6 rivatrilia, ehkä myöhemmin lisää ja olin kyl todella sekaisin, mm. huristelin taksilla pitkin pitäjiä rahaton mies.

Aamulla herätessäni meni hetki tajuta missä olen (omassa sängyssäni) ja melkoisen hoippuvaa liikkuminen oli. Vähän ku pameissa muttei niin miellyttävä olo. Nyt otin 1-2mg lähtiessäni kouluun ja askel hoipertaa vähä minne sattuu ja kirjoitus on vaikeeta. Että kyl nää toimii, ei vaa mitenkää hyvä olo ole. Niin nukuin jotain 16 tuntia :open_mouth:

Veikkaan että syön näitä hiljakseen ohjeen mukaan enimmäkseen ja vaihdan johki tarpeellisempaan loput, jollei sit tule tietoa mite näistä sais jotai irti.

Mites iv. käyttö? Jos näistä hihaaheittäen jotai sais irti ni sit vois ollaki jees.

ps. Kirjotoin varmasti yli 100 virhettä tän viestin aikana, korjasin suurimman osan mut antakaa anteeks josette saa selvää :blush:

ps. Mitä veikkaatte että lääkäri antaa seuraavaksi jos sanon ettei nää toimi ? Remeronit on jo kokeiltu. Vaivaksi väitin mm: ahdistus, varsinki julkisesti, paniikkikohtaukset, univaikeudet ja vastaavia juttua, ja lääkäri ei todellakaan tiedä että olen sekakäyttäjä/narkomaaninalku.

EDIT: Niitä tarkkoja kokemuksia kaipaisin mitä porukalla on rivojen kans ja millä annoksilla ? Itsellä ei ole nyt tole juuri muuhun kun texiin.

Muistan jostain mennisyydestäni, 2-4v vanhan jutun. Sain yheltä 24/7 nistiltä noita rivoja 2 kappaletta, hymyilin, menin ostamaan 2- 0,5l siideriä ja nappasin yhen rivan masuun, join toisen siiderin ja viimesen siiderin jälkeen söin toisen rivan ja sit ei menny kauaa ku olin jo sängyssä nukkumassa. Kellokin oli jotain 17:00 - 19:00 vasta. :laughing:

Ei ole ainakaan minun mieleeni ko lääke hupikäytössä, jos siitä seuraa vaan älyttömän sekava olotila ja nukahtaminen 1-2 tunnin päästä pillerin nauttimisen jälkeen…

Kyl niit voi heittää, kun osaa. Ite en kyl rupee temppuilee eli syön vaan.

paihdelinkki.fi/keskustelu/v … php?t=7075

Joo, tää on taas niin tätä.

En jaksa alkaa saarnaamaan et miks niitä pitää saada ja syödä jos ei todellista sairautta ole, ja miksi pitää syödä jos tulee paha olo?

Sanon vaan, että bentsot koukuttaa, ja niihin tulee toleranssi. Siinä vaiheessa ku saat bentsoviekkarit (kouristuksia, pahoinvointia, kylmää hikeä, tärinää, vapinaa jne) ei paljon naurata enää.

Rivat on sieltä vähemmän koukuttavasta päästä, mutta myös toimivammasta päästä, ja lääkärillä voi epäilykset herätä jos väität ettei rivat auttaneet.

Jos se on kovin höveli lekuri, saatat saada Alproxeja (Xanoreita) tai Temestaa, ja niihin koukuttautuminen sujuukin jo paljon helpommin kuin Rivoihin.

Itselläni kesti 2 vuotta päästä bentsoista eroon.

Rivat ovat ihan hyviä tarkoitukseensa oikealla annostuksella ja saahan niillä päänsäkin suurella määrällä hyvinkin sekaisin. Mutta bentsojen kanssa kannattaa aina olla varovainen. Itselläni on todella paha ja vittumainen koukku niihin. Paljon pahempi kuin voisi kuvitella lääkkeiden aiheuttavan ennen kuin sen kokee. (Kuten Lady M tuossa kuvailikin jonkin verran.) :confused:

Ihan todelliseen tarpeeseen pääosin nämä on, siksi kait ne sainkin sen kummemmin kieroilematta reseptillä, mutta kun satun olemaan päihdeongelmainein niin tietenki kiinnostaa viihdepuolikin. Valitettavasti.

Lueskelin tuota vanhempaa riva-ketjua ja siel sanottii: “0,5 riva vastaa kympin pamia”, onko tolla jotai perää ? Ite otin kielen alle noita eilen (vai oliko se toissapäivä??) reiluun yli 10, ehkä 20 ja nukuin jotai 16h. Tänää en ollenkaa, ja olen aivan sekaisin, kirjotus vaikeeta, kävely hoipertaa ja lentelen pitkin seiniä aina väliin.

Että ois kiva kuulla sitä infoo, mikä on fiksu annos tolea omaamattomalle jne…? Yms tietoo, kertokaa kaikki. Kiitos.

Tässä taulukko eri bentsojen vastaavuuksista toisiin määrällisesti:

(Tosin taulukko on suuntaa antava, ja tieto vaihteleekin eri lähteistä katsottuna hieman, mutta kuitenkin voidaan sanoa, että asian on
noin-arvolla siten, miten
alempana oleva taulukko sen esittää)

Alprazolam 0.5
Bromazepam 6
Chlordiazepoxide 25
Clonazepam 0.5
Clorazepate 15
Diazepam 10
Estazolam 1-2
Flunitrazepam 1
Flurazepam 15
Halazepam 20
Ketazolam 15-30
Lorazepam 1
Lormetazepam 1-2
Nitrazepam 10
Oxazepam 20
Prazepam 10-20
Quazepam 20
Temazepam 20
Triazolam 0.5

Thus, 1mg of alprazolam (Xanax, Xanor) or clonazepam (Klonopin) is the equivalent of 20mg of Valium (vastaa Diapamia tämä Valium) ; 1mg of lorazepam (Ativan) is the equivalent of 10mg of Valium.

Jä tässä puoliintumisajoista:

The following is a list of benzodiazepines with their corresponding half-lives, expressed as a range in hours:

Alprazolam 9 - 20
Bromazepam 8 - 30
Chlordiazepoxide 24 - 100
Clonazepam 19 - 60
Clorazepate 1.3 - 120
Diazepam 30 - 200
Estazolam 8 - 24
Flunitrazepam 18 - 26
Flurazepam 40 - 250
Halazepam 30 - 96
Ketazolam 30 - 200
Lorazepam 8 - 24
Lormetazepam 10 - 12
Nitrazepam 15 - 48
Oxazepam 3 - 25
Prazepam 30 - 100
Quazepam 39 - 120
Temazepam 3 - 25
Triazolam 1.5 - 5

WHAT IS A “HALF-LIFE”, AND HOW IS THE CONCEPT IMPORTANT TO BENZODIAZEPINE DEPENDENCE?

Half-life is a numerical expression of how long it takes for a drug to leave your body. Technically, the “half-life,” expressed as a range, is the time it takes for half of the amount consumed to be eliminated from your body, and so on.

Eli mainittakoo vielä tuosta puoliintumisajasta sen verran, että sen jälkeen ainetta on vielä tosiaankin puolet elimistössä, eikä se suinkaan siis tarkoita sitä, että sen jälkeen ainetta ei olisi elimistössä, kuten jotkut virheellisesti tuntuvat olettavan.

Ja kuten varmasti tiedätte, niin, riippuvuus syntyy juuri sen takia koska elimistössä on ainetta kun ottaa lisää ainetta, eli elimistöllä ei ole aikaa silloin olla normaali tilassa. Siksipä esim Subutex addiktoi pitkän puoliintumisaikansa takia hyvin helposti.

[/i]

Eli puolikas riva siis vastais kympin pamia ? Oon liian sekasi tulkitseen kunnolla tota :blush:

no hyvinhän sulla on mennyt noita, sekasi oot vissiin ollu. toi viihdepolitiikka itellä on noihin että alkoholittomaan päähän se 1-4mg, rentouttaa tms. kuten olet huomannut. sitte ku annokset alkaa noista paljoo ylittyyn nii sitä alkaa oleen jo vähän pihalla ja eipä mikää kummonen olo. ja ei pitäis käydä huonosti vaikka vetäisit 20mg

teräviä viinoja en noiden kanssa suosittele, mutta jokunen bisse menee aina. ja jos liikenteeseen oot lähössä dokaan niin en suosittele yli 1mg annoksia. ja noissa paras jokeri on että vasta pari päivää edellisistä muroista alkaa tajuamaan mite sekasi sitä on ollu.

nää siis meikän tavat, ei mitää neuvoja tai faktaa.

Kyllä ja siitä 0,5mg rivasta on sulla vielä 19-60 tunnin päästä puolet elmistössä.

Eli jos otit niitä sen 20 0.5mg rivaa (Clonazepam) joka vastaa siis sitten noin 200 mg:tä Diazepaamia. Tajuat varmaan, että kyse on saatanallisesta määrästä ja jos jatkat tuota rouhintaa olet benstokoukussa ennenpitkään ja hyvin nopeasti.

Mutta kuten kyseesä on siis Clonazepamista, niin sulla on vielä on vielä 19-60h päästä elmistössä sitä noin 5 mg,(vastaa noin 100mg:tä Diatsepaamia) tuo tunti määrä riippuu aika paljon sun metaboliasta ja vaihtelee näin ollen henkilöstä riippuen.

Joo on sellanen olo etten ihan hetkeen (vuoteen pariin :smiley: ) ole ottamas lisää :F Mut ois kiva kuulla vastasen varalle sellane kohtuuannos, ja mites bissen kans, montako rivaa ja bissee sopiva kombo ok-fiiliksee? Toleranssi ei o liian iso mihkää paitis subuun ja olen alipainoinen.

Aivan totta, ja jos ei anna itselleen aikaa selvitä, voi hyvin katsoa järkeväksi vaikkapa rouhia lisää noita ryynejä. Kuten näyttää tässäkin tapauksessa käyvän.

Ensinnäkään viina ja bentsot eivät sovi yhteen, ja ryynikännäys on yksi typerimmistä asioista mitä moni tietää.

Suosittelen sulle että et ala viihteileen bentoisoilla ja jätät ne oikeasti niille jotka niitä tarvitsee.

Tiesitkö muuten, että subukoukku ja bentsokoukku ovat erittäin vittumaisia yhdessä, katsos kun silloin ei enää subuvieroitukseen eli refloihin sopivat parhaat lääkkeet eli bentsot auta. Mitens sitten koko vieroitushoidetaan, kun ollaan koukussa aineeseen, joka auttaa vieroituisoireisiin?

Yksi tai kaksi. Ei enempää. Jos enemmän ottaa, niin ei oo mitään hallintaa, vaikka tunteekin itsensä varsin valppaaksi, valmiiksi ja suht selväksi. Omaa rönsyävää käytöstä ei siis tajua ja siitä syystä voi ajatella, että otetaas nyt vielä muutama lisää - tästä syystä kannattaa jättää se liuska kotiin ja ottaa sen yksi tai kaksi ennenkuin lähtee jonnekkin, tai muuten jotenkin piilottaa ne pillerit.

En meinaa kännätä, on kyl karmeita kokemuksia ryynikänneistä, vaan aattelin et saisko letkeen olon jos 1-3 bissee jois ja noit pari nappais ?

Ja kyl mun pää on siin kunnos että ihan totta puhumalla sain lääkkeeni, mut joku sisänen pakko on koittaa kaikkee mikä nousee päähän :blush:

Miksi sä sitten viihteilet niillä, jos kerta oikeasti tarvitset lääkkeeksi?
Eihän ihminen voi syödä lääkkeitä joita oikeasti tarvitsee huvikseen, mitä hän sitten ottaa kun lääkkeet loppuvat viihteilyn takia? On ilman vai? Miten hän pystyy olemaan ilman, jos tarvitsee niitä sairautensa takia?
Vai hakee lisää? Ja syö taas ne loppuun ja hakee lisää, kun tarvitsee siksi kun pää on niin hajalla! Mitäs luulet , että tämmöisen seurauksena on?

Se, että hankit ittelles bentsokoukun takaa sen ,että sun pää hajoo entistä enemmän, koska benstoreflat ovat myös henkisesti erittäin raskaat ja koukku jo itsessään tai koukun rajoilla oleminen tuo ahdistusta ja masennusta, jonka pystyy poistamaan vain uudella annoksella bentsoja.

Et sinä voi viihteillä niillä ollenkaan jos tarvitset niitä oikeasti, edes kerran viikossa, koska silloin se koukku puree ja varmasti jos vetää viihteenä ja lääkkeenä.

Kannattaisiko miettiä oikeasti mikä olisi järkevää ja mikä ei?

Varmaan tajuat ettei päihderiippuvainen (=minä) ajattele järjellä :unamused: Jos fiksui oisin niin en koskaan ois kuullukkaa mistää rivoista :confused:

Mutta toivon nyt ihmisten kertovan omista kokemuksistaan ko. aineen kanssa :slight_smile:

Sitä järkeä on pakko alkaa käyttämään, jos meinaa selvitä päihderiippuvaisena elossa. Jossain vaiheessa on pakko ottaa se järki käyttöön jos sitä on, ellei halua päätyä kaksi metriä turpeen alle. Päihderiippuvuus on kuitenkin sellainen pitkän juoksun projekti.

Kuinka kauan olet ollut päihderiippuvainen?