"RAKKAUS-topic"

Kaikki raggaus-huolet tähän… te raggarit, rakastavaiset, hömpelipömpelit… :exclamation:

Eli siis kertokaa jos on rakkaushuolia, niin ei tarvi muualla vuodattaa… oottek IN LÖÖÖV? Mullakin on huolia, on ainakin kax… mut en teille niitä kerro… koska ootte homoja!

PS. Mä oon “in luurve” w/ Jeesux koska ylihuomenna hän antaa mulle teh DrUgS!!

moon ainanki ihan ihqsti in lööööv dragseihi ja muuhu jabaaaa ;;;;>

Pentu on rakastunu “tyylikkääseen poikaan” päiväkodissa Ö_Ö

aina voi ollalööv ei kukaan löövimua kuiteskaa sniif nsiffsniff… eikä oo mulkaa päihteit. sometimes life just sucks…
:imp:

Isona se sit nai porvarin penikan, ihq :stuck_out_tongue:

Pitäs mennä tohon vallankumoustopikkiin varmaan, kun on off-topik, mutta siis taas tuli mieleen näitä omituisia yleistyksiä, että jos on tyylikäs niin on myös porvari.

Musta tuntuu että päinvastoin meillä Suomessa vallitsee sellainen kulttuuri pukeutumisessa, että vaikka rahalla saisi niin sitä ei osata käyttää.

Mut kertokaa lisää rakkausjuttuja! Ne on elämän suolakivi jota lehmät nuolee. Ne on kedon keltainen kukka jonka lehmä päihtyäkseen syö.

Mä olen ihastunut savuttelevaan puoli-julkkishomoon. Dangerous? No kaikki on, mut antaa mennä nyt. Kuollaan sitä kuitenkin. :smiley:

Kaikille uteliaille tiedoksi, että ollaan vasta deittailtu, tällä kertaa livenä. Puhelinsuhteet no more, thank you. Mut kumpikin pidetään toisistamme ja on se kerrottu toisillemme. :slight_smile:

Rakkaus on yliarvostettua. Mun mielestä vasta kun on ollut vaikka jonkun 5 vuotta toisen kans voi miettiä jotain rakkautta.

Ei ole.

Rakkaus on huume jonka saatavuus saattaa yllättäen olla kyseenalaista. Jos siihen sitten jää koukkuun niin voi voi. Oma näkemykseni.

Rakkausasiani ovat huonolla tolalla…Haluaisin rakastua tai oikeastaan ihastua, koska olen ehkä jo rakastunut, mutta se tuottaa vaan harmaita hiuksia ja sydämen rytmihäiriöitä.

Rakkaus on rankkaa, mutta rakkaudettomuus vielä rankempaa… :cry:

Loooooooooooooooooove teille kaikille!! Puspus! <3 :sunglasses:

Rakkautta sain ihanalta tytöltä, mutta kun ihminen osaa niin harvoin olla tyytyväinen mihinkään, niin meninpä sitten hukkaamaan senkin. Nyt vasta ajan jälkeen sitä tajuaa, että mitä helvettiä tuli tehtyä. Ja harvoin näissä asioissa enää kerran hajotettua saa korjattua entiselleen. Eipä taida onnistua tälläkään kertaa.

Voiks tänne kirjottaa jos ei ole rakkaushuolia ? :laughing:

Sanja :unamused:

Minulla ei ole koskaan ollut rakkaushuolia, pitäisikö huolestua? :open_mouth:

Olenpas tunneköyhä, nyyh… @___X

meitsi on parisuhteessa helvetti. ja kivaa on pitkästä aikaa. menee lujaa, menee hienosti.

Minä rakastuin 18 vuotta sitten yhteen tyttöön. Silloin jätin sanomatta sen mitä piti sanoa. Nyt tuo liene mennyt naimiaisiin. Ei löydä Google, eikä Yahoo.

Aina toisinaan sitä luulee vanhemmiten, että joistain asioista pääsee yli, mutta sitten tulee aina syksyisin se sama haikea olo että mitähän sille kuuluu nyt?

…still at the end of every hard earned day people find some reason to believe…

J 99

Ei ole mitään rakkautta, sydänsuruja vain. Joka pvä mietin, et helpottaakohan tää ikinä?
:open_mouth:

Kun sellasta sais/olisi edes…

Itserakkautta ainoastaan on olemassa :confused: