Politiikka-lanka

No niin, avataan tämä nyt vihdoinkin. Pysyy asiat oikeassa paikassa jne.

Kokoomus nostaa kovasti osakkeitaan. Ikuinen vappu on ohi
is.fi/kotimaa/art-2000005701556.html

Kuulin myös, että ovat suunnittelemassa myös työleirejä alisuoriutujille, päihderiippuvaisille sun muille ali-ihmisille. :slight_smile:

Onko tuo hassuttelu kritiikin kovin kärki, johon pystyt? Kannustinloukkujen purkaminen huono asia? Jokainen ymmärtää, että nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä ei ole kestävällä pohjalla, ja se tullaan pikkuhiljaa ajamaan alas. Kokoomus osoittaa suoraselkäisyyttä nostamalla kissan pöydälle näin lähellä ek-vaaleja, toisin kuin populisti-demarit, jotka ovat jo aloittaneet puheissaan rahat jakamisen ties mille ryhmille. Lainarahan, rahan, josta tulevat sukupolvet maksavat hirveän hinnan.

Nyt täytyy muistaa että ketjun avaaja on entinen krooninen piripää joka on toistuvasti rikkonut Suomen huumausaine lakeja. Vävypoika on tyypillinen esimerkki skinarista joka riehuu sekavassa tilassa rautatieasemalla potkien ihmisiä päähän suomen leijona tatuoituna selkään Sorbus pullo kädessä.

Nyt täytyy muistaa että ketjun avaaja on krooninen piripää joka on toistuvasti rikkonut Suomen huumausaine lakeja. Vävypoika on tyypillinen esimerkki skinarista joka riehuu sekavassa tilassa rautatieasemalla potkien ihmisiä päähän Suomen leijona tatuoituna selkään ja Sorbus pullo kädessä.

Toki hänellä on jonkin tyypin seuraajia ja kannattajia tällä forumilla. He piileskelevät nyt ja tulee aina piileskelemään. NAZI mentaliteetti ei ole suosiossa tällä sivustolla. Suurin osa täällä kannattavat demokratiaa ja toimivia yhteiskunnallisia palveluja . Toki jonkinlainen tiukennus voi olla tarpeen mutta koko hyvinvointivaltion alas ajaminen on täysin absurdia. Ainoa voittaja on Vladimir Putin ja hänen talutushihnassa oleva perverssi presidentti nimeltään Donald Trump jos näin tapahtuu,

Vävypoika ei edes kannata Kokoomusta. Hän on Suomen vihollinen joka on aina ollut persuksien leirissä. Persuksien makkaratilaisuudessa suurin osa oli skinari porukka jotka kannattivat Putinin Venäjää. Isoisäni kääntyisi haudassa jos näkisi nämä nykyajan perverssit ja vulgaarit Euroopan viholliset.

Ja myöskin vammaiset ja mielenterveyspotilaat pitäisi kasuttaa hänen mukaan.

Kokoomus on oikeistolainen puolue. Mutta heidän riveistä ei löydy varsinaista ääri-oikeistolaista materiaalia mitä “Vävypoika” edustaa.

Se on jo selvää meille mitä “Vävypoika” edustaa. Jopa Kokoomus heittäisi tommoisen Nazi-rotan ulos leiristä. Perussuomalaiset ovat hänen ainoa mahdollisuus tai jokin pienempi samankaltaista fasismia ja pro -Putin diktatuuria ajava ja edistävä puolue.

“sosiaaliturvajärjestelmä ei ole kestävällä pohjalla, ja se tullaan pikkuhiljaa ajamaan alas”.

Silloin tuhoat koko pohjoismaalaisen hyvinvointivaltion. Meillä on asiat hyvin täällä kiitos toimivalle sosiaaliturvajärjestelmälle. Meillä ei vielä makaa ihmiset kaduilla halvoissa makuupusseissa, kuten jo on havaittavissa Yhdysvalloissa, missä veronkevennykset ovat räätälöity rikkaille. Ei työläisille tai keskiluokalle. Suurin osa valkoihoisista Trump äänestäjistä ovat niin sanottua “trailer park trash” rutiköyhää sakkia jotka ovat riippuvaisia valtion avustuksista. Silti suurin osa heistä äänestivät Trumpia, koska hän muka on köyhien valkoisten kristittyjen (asehulluja) asialla vaikka on upporikas liikemies New Yorkista.

Tässä vielä video tyypillisistä Republikaani puolueen ja nimenomaan Trump sakista.

youtube.com/watch?v=xIAhzRR … D04rrdQxvw

Jaahas, ketju oli siis liikaa Varpushaukan pienelle mielelle :laughing:

Tämä on sitä amerikkalaista alakulttuuria mitä en toivo Suomeen. Valitettavasti “vävypoika” todennäköisesti pitää tämänkaltaisesta skeida persus kulttuurista.

Totuus sattuu? :laughing:

Game over, eiköhän tämä ole tässä meidän osaltamme. Vietä hauska elämä tulonsiirtotorakkana, joka kiltisti noukkii meidän kunnon ihmisten pöydältä lakaisemat säälimurut

Tulin kiinnostuneena lukemaan politiikka-viestejä jopa kahdelta sivulta ja mitä sainkaan… :smiley:

yle.fi/uutiset/3-10240365

Tuoreimmat kannatusmittaukset. Kärkikolmikko 2,5% sisällä.

Tiukkaa on vääntö maalin edustalla ja 10% suomalaisista omistaa jo lähes puolet Suomen varallisuudesta, kaikki samaa hyväveliverkostoa. Kansa seuraa, pakko äänestää vähiten pahaa (vaiko oikein hyvää?) ja sitten luetaan uutisista, mitä meille on päätetty ja toteltavahan on, koska laki, muahhahhah, Laki!! Nää oo vittu lakii nähnykkää… Mut esitetään että tää on totta, koska häikäilemättömyydellä ei rajaa, ja valehdella sahaa, jos vain menee läpi.

^Ei ole mikään pakko totella, on niitä hallituksia ennenkin kaadettu. Mutta ei kukaan jaksa niin kauan, kun Netflix suoltaa viihdettä ja keppanaa saa kaupasta. Pyhä sosiaaliturva on eliitin vallan kulmakivi. Sosiaaliturva, jonka kyseenalaistaminen nostaa plinkissä raivokohtauksen pintaan.

Ihan vakavissaan, tuohon osattomuuden ja voimattomuuden tunteeseen ei ainakaan äänestämättä jättäminen auta.