Pirin jatke-aineet?

Millä kaikilla piriä jatketaan? Mitä on sellainen jatke aine että jetkettu piri kirvelee yhtä lailla kuin jatkamaton? Voisko olla sitruunahappo?

Jaa-a, joku täällä tais möläyttää, että vertakin laitetaan, en kyl ite oo perehtyny jatko aineisiin, lopettasin vaan ku alkasin miettii tarkemmin.

Ei niitä kannata jatkaa. Myy hyvää kallilla saa muutenkin paremman maineen diilereiden skenessä :sunglasses:

Jos jotain vitun vertakin niihin survotaan niin voi helvetti. Ja meinaatko itse jatkaa kun kysele neuvoja miten saa jatketun pirin puhtaan pirin kaltaiseksi (tässä tapauksessa tuntuiseksi nenän onteloissa)

EDIT: tais olla 111 postausta :smiley: :slight_smile: :frowning: :astonished: :open_mouth: :confused: :sunglasses:

En ole itse jatkamassa…Ajattelin vain kun ei oikein toiminu mutta kirveli kuitenki nenässä normaalisti tai kovemmin. Maistui ehkä vähän sitruunalle kun sitä maistoi siitä tuon sitruuna hapon keksin.

Jos pitäisi jatkaa, niin varmaan Aspirin ois ihan kova sana. Onneksi en käytä amfetamiinia muuten kuin joskus erittäin harvoin ja silloinkin Dexedrine muodossa :slight_smile:

Laktoosillahan sitä yleensä jatketaan. Eikö noi piri-diilerit ajattele ollenkaan käyttäjien etua? Ajatellaan vaikka jos jollain on hyvin yleinen laktoosi-intoleranssi ja hän saa ikäviä oireita annoksen otettuaan!

Sitruunahappo voi olla seoksessa antamassa ns. “stydin kamana” tuntua.

VH

Täällä jatkettu ainakin efedriinillä ja mikä vittu se toinen oli… En muista! Mut kerran oli sellasta “vauhtia”, et sitä oli jatkettu sokerilla! Voi vittu! Ostettiin jätkäfrendin kaa kolmonen ja vedettiin se puokkiin, ei oikeestaan minkäänlaista vaikutusta. Mut onneks sitä ei sit tarvinnu ees maksaa ollenkaan kun “frendi” itekin tajus häpeissään et ihan turha meitä on kusettaa… Pyyteli viel anteeks kaiken lisäks. No mut eipähän oo sen tyypin kans enää tullu kauppoja tehtyä. Vituttaa säätää jonkun hörhön kaa joka ei tajuu mistään mitään!

Asetoni on aika tyypillinen jatke,itseasiassa juuri se asetoni pirissa aiheuttaa sen ns. parisemisen. Usein kuulee et porukka valittaa kuinka piri ei skulaa kunnolla jos ei oo asetonilla jatkettua kun siita tulee vaan sellanen rauhallinen ja skarppi olo vrt. dexedrine.

voitko täsmentää asetonin vaikutusta? Imeytyykö piri sillon nopeammin nokitettuna vai? Eikös asetoni oli nestettä?

Omasta mielestä sitä asetonia käytetään ennemminkin valmistusvaiheesa, kuin jatkeena…

Eli jos uskoo kaikki yllä olevat viestit niin keskeneräinen amfetamiini(jää asetonia sekaan) toimii paremmin kuin valmis?

Miten tuo asetoni sitten pärisee? toimiiko pelkkä asetoni? eikös se ole liuotin? aiheuittaa varmaan syöpää?

Tiedän jatketun piriläjää mikrokiteisellä selluloosalla. Sitruunahappoa tiedän laitettaneen sekaan, mutta jatkamisesta sillä en tiedä.

Efedriini lienee aika yleinen jatke, mutta sekin maksaa.
Eniten käytetty lienee Malto, halpaa valkosta jauhetta, eikä mitää sivuvaikutuksia
fast.fi/index.php?mid=72

Paitti lihottaa ihan homona jos sitä alkaa kiskomaan päivittäin, desissä näet noin 400 kilokaloria,salilla alottelijat aina vetää maltoa ja kuvittelee et kehitys on huimaa kun painoa tulee se 4-6 kiloa kuussa lisää :smiley:

gemmissä paskaa piriä voi olla maltoa 90% … 9% piriä. 1 gramman ku vetää, ni ei se kyllä paljon lihota :slight_smile:

No joo, mutta eipä sitä pirin seassa desilitroja mene…

Ja proteiinit tietysti lihasmassan kasvattamiseen salilla.

Hehehe tarttis olla iso pilli ku alkais snorailemaan 100g maltoa… :laughing:

Epäilen vähän tuota asetonihuhua. Asetoni on erittäin haihtuvaa nestettä joten kumma on jos sitä jauheessa enää käyttövaiheessa on yhtään jäljellä.

Noniin eli tosta asetonista viela,en hirvean tarkasti tieda aiheesta,koska en itse amfetamiinia myy,mutta kuulemma pelkat asetonivedot parahtaa jo ja tiedan, etta asetoni tekee amfetamiinipohjasta sita ns. hyvaa katuhotkypiria.

Jos sitä on kidenesteenä :stuck_out_tongue: emmä tiedä…

Jotkut tykkää eräiden jatkeiden (asetoni, rotanmyrkyt…) tuomista efekteistä…