onko lihansyönti väärin?

Ja tekeekö se ihmisestä pahan jos syö lihaa tiedostaen ne murhaukset mitkä sen takana lepää?

Lihansyönti o iha luonnotonta ei jumala sellasta tarkottanu tapahtuvan hampaat o vaa siks et peltsiä ois helpompi palotella :open_mouth: :imp:

on se väärin.

Ei ole välttämätöntä sekä johtaa ajattelevien ja tuntevien olentojen kärsimykseen.

… Ja silti syön lihaa (tosin aika vähän). Se on vaan jokseenkin vaivalloinen se siirtyminen takaisin kasvissyöntiin, joten olen lykännyt sitä aivan liikaa.

Ei ihminen ole lihansyöjä. Meille sukua ovat apinat syövät aivan mitättömän määrän lihaa(simpanssit) tai eivät ollenkaan(orangit).

Ihmisen hampaat eivät sovellu lihansyöntiin. Siksi se liha yleensä kypsennetään.

No ei todellakaan ole väärin.
Minä syön omapyytämää sekä marketin LIHAA.
Onko taas jtn viherpipittäjien piipitystä tää, ettex paree keksinyt?

Siks ihminen onki niin fiksu että osaa tehdä tulen, ei tarvihe taistella sitkeen lihan kans.

Vittu saatana viherpiipitykset prkl.

Vittuako sille voi jos joku asia päätä vaivaa.

Perkele ruuan kanssa ei pelleillä.

Niin ja ihmisillä ja simpansseilla oli yhteinen esi-isä monta miljoonaa vuotta sitten? Paljon ehtii tapahtua tuossa ajassa. Ihminen on varmasti syönyt aina lihaa, tästä merkkinä jo se, että lihasta saadaan tiettyjä proteiineja joita ihmisen oma ruumis ei pysty valmistamaan, mutta jotka ovat kuitenkin välttämättömiä. Niin, niin soijasta saa kanssa. Sitten siitä vaan miettimään, että kasvaako soijaa kaikilla alueilla joihin ihminen on levittäytynyt miljoonien vuosien aikana? Ei kasva. Niinpä, ihminen on kehittynyt lihansyöjäksi. Niin ja liha on niiiiiin hyvää aina välillä. Aika vähän sitä tosin syön kun ei ole liesituuletinta kämpässä ja se rasvan käry on niin sairas kun se tarttuu kaikkiin kankaisiin…

Kattokaa mitä heppuja löytyy wikipedian tunnettuja vegetaristeja-listasta.

* Brigitte Bardot
* Charles Darwin
* Bob Dylan
* Thomas Alva Edison
* Albert Einstein
* Kirk Hammett
* George Harrison
* Billy Idol
* Michael Jackson
* Franz Kafka
* Anthony Kiedis
* B.B. King
* Téa Leoni
* Carl Lewis
* Bob Marley
* Chris Martin
* Steve Martin
* Paul McCartney
* Jukka Nevalainen
* Joaquin Phoenix
* River Phoenix
* Plutarkhos
* Natalie Portman
* Pythagoras
* Dennis Rodman
* Spock
* Leo Tolstoi
* Leonardo da Vinci

Ihan sama mitä kukin syö, kunhan ei turhaan niitä elukoita tapeta.
Niinku turkkeihin, ku nykyään osataan tehä vaatteet muustakin materiaalista. Ite syön lihaa, kasveja, juureksia, perunoita, porkkanoita ja mitä vaan paitsi en tillilihaa. Hyi saatana!

Lihalla nälkä lähtee. Ja proteiinia tulee ilman luontaistuotekauppoja. Ja voimaa ja lihaksia ja mieskuntoa ja …

Samoja ihmisiä ne “tunnetutkin” on kun me. Mitä väliä sillä on jos 10 000 tunnettua tekee jotain mitä lähes loppu maailma tekee toisin?

njaa. tiettyjen eettisten periaatteiden mukaan se on väärin, eikä niitä oikein voi kumotakaan jos lähtee miettimään (ja ei, en tosiaan ala niitä tässä listaamaan, jos joku on kasvanut tynnyrissä niin google auttaa). toisaalta universaalissa mittakaavassa se on täysin merkityksetöntä syökö eläinten tai vaikkapa ihmisten lihaa. mulle lihansyönti vaan tuntuu väärältä ja typerältä, tulee huono, raskas ja väsynyt olo eikä ruoansulatus toimi kunnolla, mikä taas todennäköisesti johtuu siitä ettei vatsani ole siihen tottunut. mutta ei se eläinten kärsimyskään oikeastaan hetkauta, toivoisin että hetkauttaisi, mutta ei. sanoisin, että syö sitä miltä tuntuu, jos tuntuu pahalta ja säälittää ne elukat niin älä syö niitä, simple as that :wink: voi myös ajatella, vaikka söisi lihaa, että suurin osa ihmisistä elää n. 90 % kasvisravinnolla, liha on heille suurta herkkua ja juhla-ateria, ehkäpä tuota mallia voisi soveltaa myös omissa ruokailutottumuksissaan, maistuisi se hampparikin taatusti paremmalta :sunglasses:

ainiin, mitä ihmeen väliä sillä muuten on syövätkö muut, jopa gasp tunnetutihmiset lihaa? täysin oma päätöshän se on, mitä suuhunsa tunkee…

Oot vaan niin köyhä, ei varaa lihaan, luulen?

mä kun luulin että (pitkäkestoiset) hiilihydraatit on se verensokerin suurin ylläpitäjä :wink: ja prodea nyt saa ihan liiankin helposti jos vähän jaksaa miettiä ilman lihaakin. joskin tietyt vitamiinit jää pois, mut ei sekään haittaa jos syö kalaa ja välillä b-vitamiinivalmisteita. vika lause taisi olla sarkasmia? :stuck_out_tongue:

Mullonki bodit, onks sulla ja? Lihasta, ei napeista.
Ja lue sivu taappäin.

En yhtään voi tajuta miten joku voi väittää, että lihan syönti ei olisi aivan perkeleen väärin. Juu ja kyllä syön itsekin lihaa, samassa veneessä ja sillain…

Oikeastaan lihan syönti sinänsä ei mun mielestä ole väärin.

Mutta se tapa, jolla lihaa nykyisin tuotetaan on ihan helvetin väärin.

Kuinka? Mitä jos tulen ja syön Sinut? Häh? Eikö eläimellä todella ole itseisarvoa? Eikö se ole aivan sama kuin ihmiselläkin?