NORSPAN

kunka paljon temgesiciä on yhdessä 5mikrog norspanlaastarissa???

Odottelen vastauksia kiitos jos te saunalaiset tiedätte mitään enään…

Eli lääkitykseni on norspan5mgr, rivatril4mg pv, lyrica 150mg pv, tenox40mg pv mutta kuinka paljon tossa norspanissa on temgesiä eli esim. kuinka monta 0,2mg teemua tossa laastarissa on vuorokaudessa. sehän on selvää että buprenorfiinia siinä on se 5mg mutta kuinka monta teemua vastaa???

VASTATKAA YSTÄVÄLLISESTI KIITOS NE JOTKA TIETÄÄ!

ei kait yhtään. buprenorfiinia siis kai 5mikrog./h
edit. reilu puolikas kasipallo kait niinku yhteensä jos vaik liottelis. (oonkohan mä ihan kuutamolla)
edit2. 5mg/0,2mg=25 (0,2mg:n temgesii) ja jos sitä laastarii pitää 7vrk. ni 25/7=3,6/vrk
ei täst nyt tuu mtn. —>(lyhyt matikka paukuis. tasottaville.)

Siinä ei ole yhtään Temgesiciä kun siinä on Norspania :laughing: . Pakko taas saivarrella :smiley: .

Siis jos yhdessä laastarissa on 5mg pubrea niin kuinka monta teemua se vastaa päivässä. Vertaus? Siis max vaikutus tulee n.3 vuorokaudessa. Ja auttaako jos on esim teemuja vetänyt sen 3x0,4mg niin onko tuo 5mg laastari ihan mitätön verrattavissa niihin? :blush: ja siinä on pubrenorfiinia eli samaa kuin teemuissa,subuissa ym.issa :laughing:

Eh, tästä tuu mitää ku jaksa laskee. Jos vaikka bajaukset ja sit mietiskelis tarkemmin. Kaikki vastaukset on hyviä sen jälkeen eli vastauksia kitoos?

Paukuille kans -------> ill be back :unamused:

En nyt ota kantaa tohon mun laskutoimitukseen ku tuntu et aivot leikkas kiinni…

Ei ole. Subuissa, Teemuissa ja Norspaneissa on buprenorfiinia, että LOLLOLLOLLOL vaan :unamused: .

Mitä ei ole? Norspaneissa on vaikuttavana aineena pubrenorfiini, samaa settiä kuin teemuissa ja subuissa eli on :laughing: Ai sinä väität että vaikuttava aine on norspan :laughing: :laughing: :laughing: Mutta kuinka paljon sitä on päivässä, jos 7 vuorokaudessa on 5mg? Huhhuh bajaus

siis anteeksi jos pilkkua nussitaa niin buprea. meni p ja b vääriin paikkoihin tai jotain… en jaksa laskea nyt paukuissa mutta niillä kenellä pääkoppa toimii niin edelleen odotan vastauksia…

Oletko käynyt ala-asteen jo? Nämä vaadittavat laskutoimitukset ovat nimittäin pauttiarallaa sen tasoisia. Kamppailee tiukasti sarjassa vuoden turhin topic.

Joillekkin ehkä turhin topic ja joillekkin tärkeää tietoa ja sullekkin aivojumppaa ku ei sulla muuta tekemistä oo ku kettuilla kaikille saunalaisille päivätpitkät ku ei ole lääkitykset sulla kohallaa :laughing: Hyvät yönjatkot saunalaiset, tä painuu pajareiden jälkee kokkailee teetä. Kiitos edellisille vastaajille :slight_smile:

Temgesic on lääke, jonka vaikuttava ainesosa on buprenorfiini. Lääkettä saa kahdella eri vahvuudella, 0,4mg tai 0,2mg buprenorfiinia.

Hemmetin vähän, kyllähän osaat laskea 5mg/7vrk~0,715mg/vrk. Yksi 0,2mg Temgesic sisältää buprenorfiinia, laskutoimitus 0,75/0,2mg/vrk. Tietysti kyseessä on depot-laastari joten se imeytyy eri tavalla… Sublinguaalisesti otettuna imeytyy 30-50%. Laastari on depot-muodossa jotta sitä olisi vaikeampi käyttää väärin. :laughing:

Kannattaa käydä se koulu loppuun. Päivän pituus on 12h, ilmeisesti tarkoitit vrk annosta joka on 24h. 7vrk=5mg. Jakolasku 5mg/7 (viikossa on 7 päivää ja “päivässä” 24h)… :unamused: :laughing: Näkee että koulu ei innosta, narkomaanin ura se hauskaa vasta on! :open_mouth: :confused: Peruskouluun on vittumaista varmasti palata 30 vuotiaana, jos vielä hengissä on… :neutral_face: :astonished:

Hettiinko täs lopult vrk annost vai 0,2mg:n temgesicien määrää vuorokaudessa.
Joka tapaukses toi oli kiva palikkatehtävä just oikeel hetkel. ku kysymys muuttu sitä mukaa ku yritti vastata.

^Itse ainakin jätin sen VIIMEISEN laskun ITSE laskettavaksi… Ei ole kovin vaikea… :unamused: Selviää samalla se peruskoulun vuosimäärä.

jakolasku taidettiin opetella kolmannella.

Omassa koulussani myös kolmannella tai neljännellä. Taisi mennä ensin kertolasku kolmannella ja tämän jälkeen jakolasku neljännellä… Kyllä tuli sen verran laskettua, että edelleen ovat muistissa… :unamused: Kysymys oli monta 0,2mg teemua on 5mg Norspan depot laastari… Virallisesti tuo on helppo laskea ja tuohon tuo yksi jakolasku jäi, mutta eri asia on toimiiko depot näin kun lääkkeen huippupitoisuus saavutetaan vasta 4. päivänä ja laastari ei liukene ainakaan veteen… :wink: :laughing: Sen verran virallista tietoa on jo annettu, että uskon ja toivon että aloittaja saa ratkaistua tämän vaikean laskun… :laughing: :wink: