Mammuttimaiset benzoannokset kankkusessa. Darra&Benzot.

Elikkäs. En pidä itseäni ihan noviisina kuitenkaan, mutta ihmettelen, miksi juurikin kohmelossa joutuu bentsoa rouhimaan ankaralla kouralla. Tarkoitan jos haluaa saada tommosen kolmen päivän viinarallin bentsoilla katki, siis täysin ilman alkoa, niin miksi vaikkapa diapamia on nieltävä tommonne 150mg pitkin päivää. Normistihan käytän bentsoa ehkä kerran viikossa tyyliin 0.25mg Xanoria, tai 5mg diatsepaamia, tai 0.5mg rivatrillia. Siis jokin noista kolmesta on kertaannokseni paniikkihäiriöön, ja yleensäkin vittumoiseen oloon. En ihan kauheesti ees lotuu ton alkonpaskankaan kanssa, mut välillähä se jätättää huikkaa jumiin juurikin tommoseksi kolmeksi päiväksi. Tätä tapahtuu muutaman kuukauden välein. Tosiaan sitten kun haluaa lopettaa sen hölmöilyn alkon kanssa, onkin oiva keino narauttaa benjamiinipurkin kantta, muutenhan sitä kiipeilee seinille tosta vaan. Ainankin mie :slight_smile: Onkohan elimistössä jokin mekanismi joka blokkaa bentsoa pois, tai kumoaa sen vaikutusta, jos takana joutuja päiviä ? Pyrin alkamaan bentsoilun vasta, kun alan ymmärtämään, että promilletaso hipoo nollaa. Onks jollakin muulla samaa, et darrassa saa louhii ryyniä kookkaita annosia, vai oonko mie jokin kumma luonnonoikku ? :slight_smile: Tietenkin se ahistus sun muu darrassa kertautuu tuhannella, mutta ohan tuo kumma että vajaata kahta lätkää sinistä saa ahtaa rotkoonsa, että alkaa jotenkin ees olla ruodussa :slight_smile: Ehkäpä kyse vaan on alkoholin tuomista viekkareista, joihin saa sitten maistaa huolella pilleriä. No en minä sitä atomia ole halkaissut. Tai edes pyörää keksinyt. Älkää siis ihmetelkö maalaisuuttani :slight_smile:

^Voi johtua erityisyydestäsi gaban ja glutamiinihapon suhteen korviesi välissä :slight_smile:

Mastodontti. Joo kuulassahan on tietty klikkiä ja klapia. Siis miulla :smiley: Gaboistahan toki on lahonnut suuri osa elontaipaleella. Voihan se olla korvienkinvälin juttuja, yhistettynä ihmisen luonnolliseen aminihappoon, ja muittenkin asioiden summa, tiedä sitten häntä :slight_smile: Eräälle tutulle vaan joskus aikanaan, jokin kuulemma oikeen erikoispäihdeleku yms. oli tokaissut, että joillakin käy juurikin niin, että darra blokkaa benjon vaikutusta, jokin elimistöllinen homma. Mut tästä on aikaa varmaan 10vuotta, ja silloinhan allekirjoittaneen happi oli sangen seitinohut :slight_smile: Eli en voi asiaa tarkemman muistaa, ja arvasinhan mie et jokin täällä valaisee asiaa :slight_smile:

Ihan normaalia on. Tai toimivathan benzot krapulassakin, mutta niitä saa sitten tosiaan vetään huomattavasti normaalia isommalla annoksella :wink: ja tämä johtuu juurikin alkoholin vieroitusoireista. Ne kun ovat ihan eri kaliiberin tila, kuin “normaali” paniikki tai ahdistus. Nuo jälkimmäset ovat “vain” päässä, mutta alkoviekkarit ihan koko keskushermostossa, ts. ihan fyysinen tila. Annetaanhan katkoillakin diatsepaamia keveästi 200 mg ja enemmänkin, jos jonkun raukan tila sitä vaatii, mutta ei tuollaisia annoksia mihinkään muuhun vaivaan määrätä. Jos olo on tosi huono putken jälkeen, niin kannattaakin ottaa reilulla kädellä benzoa, terveisin nimimerkki: Viinakramppikin koettu, mutta ehdottomasti niin, ettei lotraa siihen oheen enää yhtään alkoa loivennukseksi. Benzojen yliannostus ei ketään tapa, mutta alkoholin vieroitusoireet voivat pahimmillaan olla kuolemaksi.

Yhden illan juopottelun jälkeen tuskin tarvitsee mitään hengenvaarallisia viekkareita pelätä, mutta kolmen päivän putki voi jo olla vaaraksi, jos siinä on tosiaan isolla kädellä kaatanut ja etenkin, jos on jo valmiiksi gabansa pahoinpidellyt tuusannuuskaksi :confused: .

Winston-84 Kiitoksii siulle :slight_smile: Joo just näin reilulla kädellä benjoa kohmeloihin. Viinaslaagihan tosiaan on tappava tauti, ja benjoilla se henki ei lähde :slight_smile: Tosiaan yhen ehtoon dokaamisen jälkeinen olohan on vaan semmonen teinimäinen kankainen, joskin perseestä sekin, ja sen jälkeiseen olotilaan ei menekään benzoa, kun semmonen maltillinen vaikkapa 50-60mg diatsepaamia. Tai no joo ohan tuokin aika iso annos. Mutta kuten tiedämme, putken jatkuessa olo tietenkin ekspotentiaalisesti menee perseemmäksi. Totta eihän normivaivoihin saa tuommosia norsunbenzoannoksia lainkaan. Muutenkin alkaa olla tuo benzon saanti vähän helvetin tukalaa tuolta julkiselta lekurilta, kokoajanhan siellä ollaan miunkin benjoja poistamassa. Onneksi päihdepsykiatri laittoi lausumaa, jotta annetaanhan se benjo nyt olla ronkkimatta. Miun mielestä ainoostaan tarpeeseen otettuna benjoista ei ole mitään haittaa, lasken tosiaan myös tarpeeksi ne kerrat, kun pakko saaha dokaus katki, ja eipä se onnaa muuten, ku benjoilla. Ja mielellään mie maistan orastavaan paniikkikohtaukseen tosi skidin annoksen rauhottavaa, vittumoinen sairaus tuo pannarikin, eipä pitäs koko alkoon ees koskee, ku moisella psyyken vaivalla siunattu. Mut summamaarum niihän se tosiaan on niinkun hyvin sanoitkin, normiahistuksessa yms pannarissa asiat ovat vaan päässä, ja kohmeessa olo on todellinen ja fyysinen. Päivän teemana onkin tänään bongata jokin jyvä, millä saisi unta, vittuku rassaa tää unettomuus kovin. Poissulkien levozinet, leponexit, yms suhteellisen kamalaa pökkyrää aiheuttavat myrkyt. Iteasiassa pitääkin oikeen näiltä saiteilta kysästä tietäskö joku, jonkin pätevän mömmön, millä tosiaan tippuis, kun se uni alkas jo olla pakollista. Tietty käyttö ainoostaan todellakin tarpeeseen vaan.

Tenox, insomin, dormicum, halcion, stella, imovane, mini annos mirtatsapiinia tai sirdalud jos se sattuu väsyttämään ihan kamalasti. Mutta missään nimessä en tämän plinkin päihdehaittoja lisäävän sensuurin alla suosittele juuri pahaan unettomuuteen jalostettuja kannabislajikkeita :mrgreen: ja eihän se edes ole mikään jyvä vaan se siidu pitää ensin laittaa multaan ja hoivata kunnolla :laughing:

Joo kiitos liudasta lääke-ehdotuksia :slight_smile: Onhan nuo entuudestaan liiankin tuttuja. Pahus kun tuppaavat olemaan bentsoja, ja vanhana laillistettuna bentsodiatsepiininarkomaanina en pysty oikeen tuota ryhmää nauttimaan :slight_smile: Miniannos Mirzaa 3.75mg jo käytössä. Ehkä joskus voisi olla itelleen armollinen ja vaikkapa maistaa stellan, siis jos tää saamarin unettomuuskausi taas päällä, ja hyvähä se ois poikkasta. Imostahan jäi se vitullinen maku suuhun. Joo ja ganjalajikkeet semmoin ihan hyviä tuttavia :slight_smile: Ymmärrän ettei voi mainoslausetta pykätä :slight_smile: Mitehä mie en muistanut tuota siu mainitsemaan stellaa nyt lainkaan, noh kasetti on vähän haperossa kunnossa. Kiitos tipsistä !!! :smiley:

Jos muuten ei käytä kuin kankkusessa benjoi, ne tehoavat kuin kympin leka…Mutta kaiketi jos niitä käyttää “normitilassa” ollessaan silloin ne ievät kanisterissa enää kaiketi toimi… :sunglasses:

^ Kyllä ne säännölliskäyttäjälläkin tehoavat kanisterissa, kuin kympin leka, mutta eivät LUONNOLLISESTIKAAN samoilla annoksilla, mitä ns. arkipäivinä ottaa.

Näimpä se tosiaankin on. Täytyykin oikein olla nyt iloinen, kun ei ole tartennut ammentaa benjoa nieluun kankaisen takia. Tokihan sekin päivä vielä joskus koittaa. Siihen voi mennä useampi kuukausi, tai viikko. Aika huomaamattomasti semmonen pikku putki lähtee vireille. Koukuttavaa kamaa tuo alko, johon useimmiten aina palaa, tai tavallaan repeää. Ainankaan benzon viihdekäyttöön yms ylilyönteihin en ole kertaakaan revennyt sen jälkeen, kun tossa muutama vuosi sitten sain sen nolliin heivattua. Niinno kanuunassahan sitten louskin isoa annosta, mutta en mie itteeni pillerijurriin halua. Tulee tuosta alkosta aika eeppistä oloa, tai kun sen koittaa lopetella. Ilman benzoa se putki ei katkeis lainkaan, ja sittenhän se vaikeemmaksi meniskin. En osaa sanoa oonko vähän yliherkkä alkonpaskalle, ku 3päivän dokaamisen jälkeen alan jo jollakin asteella halluilemaan :smiling_imp: Ja kyllä esmes : Normitilassa miun paniikinpoistoon riittää vaikkapa se 0.5mg Rivaa. Kanuunoissaan tuon määrän joutuu kertomaan aika helvetin monella jollakkin 20lla ehkä, joten kyllähän sitä darrassa saa syödä, kuin puuroa. Josta muuten saakin semmosta morkkista pitkäksi aikaa, kun joutui louhia ryyniä. Noh josse juonti jatkus viikkoja, niin luulen, ja tiedänkin et pahemmat morganit siitä saisi :slight_smile:

Mulla kaveri jolla välillä ryyppyputki karkaa ja ei ole lasten katsottavaa, ei syö mitään lääkkeitä ja kun näin miehen kunnon annoi melki täyden liuskan 5 pamia joita mulla säästyy kun en aina päivällä ota. Soitti kun selvisi dokuspurtistaan että neljä ekana päivänä ja sama toisena, kehui ettei koskaan ole selvinnyt noin hyvin. Kyseessä 100Kg ukkeli jolla viinaa meni kaksi isoa kossua ja kaljaa kyytipojaksi, kerran hain apupojaksi veneen nostoon jäistä ja tarvi vähän lainaa jolla osti neljä litran keppanaa. Matka kioskilta rantaan noin 5 min. jonka aikana joi kaikki, vähän kakoi juodessaan ja sanoin että älä oksenna mun autoon ja vastas et minäkö eikä ikinä puklaa. Oli hyvä apu nostossa kun on ahkera voimailija ja rahat maksoi seuraavana päivänä vaikka sanoin et saat palkaksi.

Eli hyvin tehoaa henkilöön joka ei niitä muuten syö.

Joo kyllähän ne varmaan paremman jeesaavat, jos menneisyyttä benzojen kanssa ei ole. Kyllähän ne itseäänkin ammoin paremman auttoi, kun ei niin toleransseja vielä ollut. Nykysin siihen normiahistukseen ilman kankkusia auttaa 5-10mg diapamia vallan mainiosti, tai 0.5mg rivaa. Mutta juurikin darrassa sitten meno onkin toista, saa syödä monikymmenkertaisia määriä sitten, kun se on niin fyysinen olotila, tietenkin ne tehokkaasti poistaa darraa, vaikkakin joutuu louskimaan isoja määriä, joka tietenkin tuleekin lähipäivinä taas eteen, koska korkkihan aukesi, ja juomisenhan joutuu lopettamaan benzojen turvin taaskin :unamused:

kaverini mikä syö benzoja kerran 1-2v välein ja nimen omaan silloin kun on darra. viieksi otti 2mg rivan mikä vähän jeesas oloa :laughing: ite otin ekakertaa 4kk 2mg rivan ja olin ihan pierussa :laughing: ja syön niitä suhteellisen usein vaikka päivittäis käytössä eivät ole enää menneet vuosiin. parivuotta sit koin synttäreiden jälkeen darran söin 2mg xanoria 10mg pamin ja 20mg tenoxin eikä auttanut yhtään, vain tiukka viina vei olot pois :sunglasses:

Mulla yhden illan dokaamisen jälkeen menee kankkuseen pari kaljaa ja 2mg Rivatriliä. Sitten kun ne alkaa helpottaa niin pizzaa, vitamiinejä ja 3,75mg Zopinoxia ja unta palloon niin se on sillä ohi. Dokaan tosin aika harvoin ja suht pieniä määriä.

Joudunko mä muistelemaan vanhoi densovuosia ja bentsohoitoperinnettäni.
Oon kiskonut noin viisi ämpärillistä enimmäkseen kympin smurffeja eli pampuloita,
tuota köyhän ja laiskan miehen lääkettä kaikkiin henkisiin vaivoihin ja fyysisiin kolotuksiin.
En oikein uskaltanut rajujen dokausputkien jälkeen ottaa pamiövereitä ja jouduin kärsimään
tuosta nynnyydestä. Joskus ei vaan ollut mitään siihen kolmen vuorokauden fyysiseen helvettiin.
Kyl siitä sellanen fiilis jäi, että määrien pitää olla selkeesti tuhdimpia bentsopäällä, että alkaa helpottamaan.

huh, kauheita muisteloita, ei silleen jaksais enää sitä rumbaa tällasena
herra nro neljäseiskana, miesten tai naisten miehenä.
oon ollut maisemassa, kun suurin osa tän
voorumin tyyppien isit ja äiskät on
vasta menneet ala-asteelle…
no ei iha

Niin kyllähän semmosen yhden juodun päivän jälkeiset darrat ovat aika kesyjä, ja niihin riittääkin ihan tolkullinen annos vaikkapa diapamia. Ihan 50mg diatsepaamia riittää sen melko tehokkaasti taikomaan taka-alalle. Itse suosin jostain syystä juurikin diapamia dokuputkien katkaisijana. Juurikin sain tuossa putkeni katkaistua. 3 päivää ankaraa pämppäämistä. Tokihan siitä tulee jo melko messevät olot, olot joita ei kyllä pysty kestämään ilman benzoja. Darrahan talttui jo erittäin perinteiseen tapaan benzoilla. Puolitoista lätkää smurffeja se vaatikin kyllä, eli 150mg diatsepaamia. Onhan se annoksena huima, mutta eipä huvita perata oloaan viinaksilla loputtomiin, eli kernaasti mutustelen massiivisen määrän pampulaa. Sekin positiivinen puoli siinä on, että saa hemmetin hyvin unta, ja maistuu tuo ruokakin oikeen hyvin. Itseasiassa lähinnä koisaan darrapäissäni koko päivän, mitä nyt välillä heräilen, ja tankkaan itseäni ruualla. Tämmösissä tapauksissa ei ole benzon voittanutta. Ja toivonkin, että jokaisella olisi mahdollisuus taltuttaa kankkusensa juurikin benzoilla :slight_smile: Tietenkään en suosittele kenellekkään tämmöistä lapsellista oravanpyörää, että viinaa, ja pillereitä vuoronperään, noh kunhan ei niitä päällekkäin vetele. Semmosesta touhusta on ihan tarpeeksi kokemusta, ja sellaista en kyllä olekaan harrastellut miesmuistiin :slight_smile:

Jahaaa täällä on muitakin asiaa ihmetteleviä!

Mitään putkea en katkaise mutta usein ja nykyään rilluttelun jälkeen kerran herään aamusta ja sen jälkeen ei meinaa uni pysyä vaikka siinä nappasee Sirdaludia ja Tenoxia. Useamman kerran herännyt parin tunnin päästä ihmettelemään, että miksi heräsin lääkkeistä huolimatta ja uni ei tule, ellei ota taas yhtä.
Ja nykyään myös kun olen menossa alkon nauttimisen jälkeen nukkumaan niin tuleekin sellainen vipinä raajoihin, ettei vaan pysty olemaan paikoillaan. Sitten on pakko ottaa Sirdaludia ja Tenoxia, että saa edes alun alkaen nukahdettua.
Alkanut tuntumaan siltä, ettei tee mieli edes juoda, vaikka alkosta tykkäänkin…

^ Kuten tämän otsikon alla on jo selitetty, niin benzot tehoavat krapulaan vallan mainiosti, MUTTA TIETENKIN huomattavasti isommilla annoksilla, kuin mitä niitä muuten ottaa peruspaniikkeihin, univaikeuksiin jne., koska krapula on ihan oikea elimistöllinen tila, ei vain mikään pikkuhäröily kupolissa. Eihän sitä nyt katkollakaan anneta yhtä Kymppi-Pamia ja sitten ihmetellä, että ei se tehonnut, tuossahan tuo kramppaa :unamused: , vaan ne katkaisuannokset ovat jotakin ihan muuta, kuin annokset, joita määrätään siihen, että vähän joskus ahdistaa. Tietenkään ei kannata ihan huvikseen kiskoa niitä 200-400 mg:n ammattilaiskatkoannoksia, jos ei ole benzotolejaan taivaisiin hilannut ammattilaisjuopposekakäyttäjä, eikä krapula ihan ammattilaistasoa ole, mutta vaikka benzotolet ja krapulat olisivat vähän amatöörimäisempiäkin, niin silti tuo nyrkkisääntö pätee, että darra-annokset ovat suurempia, kuin ns. normaalit.

Tenoxin nukuttava vaikutus ei krapulassa(kaan) välttämättä mitenkään lisäänny annosta nostamalla, vaan voi käydä pikemminkin päinvastoin(Niinhän se noiden unibenzojen kanssa monesti menee, että tietyn annoksen ylityttyä kääntyvät varsinaista tarkoitustaan vastaan), mutta kyllä tuollakin krapulan saa pois tai’ottua, jos niikseen tulee ja annostus on kohdillaan. Sirdaludia en välttämättä suosittelisi krapulassa ollenkaan, ellei sitä nyt ihan välttämättä silloinkin tarvitse johonkin muuhun vaivaan. Se kun vaikuttaa ihan eri reseptoreissa, kuin benzot, vaikka väsyttävä ja rentouttava onkin, ja täten voi jopa pahentaa krapulavaivoja.

Okke pokke, enemmän siis nassuun jos mielii Tenoxista helpotusta. :smiley: Olen niin säästeliäästi niitä yrittänyt käyttää kun pelkään, että kohta siihen tulee stoppi vaikka niitä onkin varmaan ainakin se kolme vuotta jo tässä kirjoitettu ihan kiltisti. :unamused:

Darrat pitää kärsiä…