Laaja selostus opiaateista, niiden vahvuuseroista ja....

…(ja vittu mahu otsikkoo) niiden muista eroista.

Niin, eli kertokaapas tyhmälle nyt tarkalleen kuinka vahvoja suhteessa jotku opiaatit on toisiinsa, ja että mitkä menee periaatteessa vahvemmaksi kuin muut. Jos kodeiini menee sinne heikompien päähän ja heroiini varmaan ihan kärkeen kaiken ohi, mihin järjestykseen uskallatte laittaa muut? Huom. myös opioidit.

Siis minä en tosissani osaa asettaa poltettua oopiumia, subua ja oksikodonia sellaiseen järjestykseen että mikä noista on vahvin ja mikä heikoin, varsinki ite oopiumin tarina on mulle nyt niin hämärä. Siis sehän sisältää luonnostaan eri opiaatteja, ja siitä kasvista sitte jalostetaan muutki opiaatit? Eiku täh. Mitä.

Pitäkää mulle semmonen pieni oppitunti. Haluun pätee tuol jossai.

Öööö kodeiini (abalgin?) tramal subutex metadoni morfiini oksikodoni/heroiini fentanyyli, noin hatusta vedettynä. Vaikutus esim subutexilla ja tän viestin jälkeen ottamallani oxycontinilla on ero ku kissalla ja lentokoneella.

kodeiini ei oo heikoin silloin kun se toimii hyvin.

Oks hydrocodoni vai mikälie kuinka vahvaa?

Ja oks fentanyyli siis heroiinia vahvempaa? Tarkottiks toi sitä?

:sunglasses:

On. Wikipedias on iha hyvät perustiedot, ja erowid.org tietysti jos enkku taittuu.

Kuin vahvaa se oopiumi sitte on? Ja millasessa muodossa, eiks se oo jotaki ihme mustia mötiköitä joka jotenki niistä kukista tehdään? Siis poltettava.

Kyllä se tuosta tokan viestin listasta ainakin on heikoin.

Heikot opiaattioidit:

 • Dekstropropoksifeeni (joku väittää heikoimmaksi, ei mielestäni)

 • Kodeiini (mielestäni heikoin)

 • Etyylimorfiini (1,5 x kodeiiniin verrattuna)

 • tramadol (jonkin verran vahvempi kuin kodeiini)

 • Buprenorfiini (melko vahva, eri eriluokkaa kuin aijemmat)

 • Oksikodoni (vahva lääke vahvimmasta päästä)

 • Morfiini (sen jo tietääkin)

 • Metadoni (vahvempaa)
  (nämä melko samaa tasoa, hivenen eri vaikutukset)

 • Fentanyli (vahvimpia myytäviä lääkkeitä)

Opium unikosta saadaan eristettyä mm. Morfiinia ja kodeiinia ja puolisyntesisoimalla tehtyä heroiinia. Monesti puhutessa opiaateista ja opioideista sekoitetaan ne keskenään. Opiaatit ovat niinä ns. luonnosta saatavia lääkkeitä tai niiden puolisynteesejä. Syntetisoimalla pyritään kehittämään lääke joka toimii täsmälääkkeenä mahdollisimman vähäisillä sivuvaikutuksilla.

Opiumin tarina ulottuu n. 5000 vuoden päähän jolloin sitä on alettu käyttämään kipu- ja ripulilääkkeenä.

Wääääääääääääääääääää

Älä täytä paskalla tätä.

No mäpä kerron teille; vahvat miehet vetää fentanyyliä… mutta vahvemmat vetää karfentaniilia. Siinä on opioidien kuningas.

Myös alfentaniili on aika kiintoisa mutta vahvuudesta en tiedä. Veikkaan että joku pikkutyttöjen lääke, eli en koskisi pitkällä kanyylillakaan. Sama ku mansikkapameja vetelis.

Hähää, olen vahva mies!

Vetäkööt fruittarit mitä vetää…

Mutta siis karfentaniilia ei kai enää edes määritellä lääkeaineeksi kuten morfiini tai fentanyyli, vaan myrkyksi. On sen verran väkevää ainesta. Käytettiin mm. terroristien taltuttamiseen Moskovan teatterikaappauksessa.

Mikä on fruittari? :open_mouth:

Tämä on erittäin hyvä kysymys. Itselleni selitettiin joskus että se olisi heteromies joka pukeutuisi kuten gayhomoseksuaali eli hinttarismies, mutta myöhemmin mm. tällä palstalla ovat monet käyttäneet termiä siten että voisi käsittää sen viittaavaan aivan aitoon gayhomoseksuaaliin–

EDIT2: Poistin viestistä useita rivejä seksuaalivähemmistö- ja jumalanpilkkaa sekä näiden keskenään naittamista. Toimitus vaikenee punastellen. Joskus voin minäkin mennä yli rajojen…

EDIT3: … ja jopa itse sen tajuta vitun homot

Wikipedia sanoo näin:

"Fruittari on metroseksuaalin kaltainen henkilö, mutta termiä käytetään yleensä vain nuorista, korkeintaan 25-vuotiaista metroseksuaaleista. Metroseksuaaleihin verrattuna fruittareille merkkituotteiden käyttö on tärkeämpää.

Eri fruittareiden tyyleissä ei ole paljoakaan vähemmän eroja kuin metroseksuaalien keskuudessa, esimerkiksi kaikilla fruittareilla hiustyylit ovat usein lähes samanlaisia. Fruittareiden keskuudessa käyttetään paljon muotoilutuotteita hiusten laittamiseen. Usein myös termi “homohyppyri” yhdistetään fruittareiden hiuksiin. Homohyppyri tarkoittaa pystyyn nostettua etutukkaa, joka muodostaa yhtenäisen “hyppyrin”. Vastaavasti rebel-fruittarit ovat kyllästyneet lippatukkaansa ja kasvattaneet itselleen seksikkään pörröpään. Pörröpäitä on hieman vaikeampi tunnistaa tavallisten ihmisten keskuudesta, mutta hyviä tuntomerkkejä ovat ns. sivujakaus- ja pyörremyrsky-tyylisuunnat.

Fruittareille vaatteet ja hiustyyli ovat kaiken A ja O. Yleensä fruittarit käyttävät myös samoja vaatteita, eli raitahuppareita, tiukkoja farkkuja, värikkäitä t-paitoja, ruudullisia kauluspaitoja ja myös jotain vaaleanpunaista sekä raitapipoja. Myös korut ovat tärkeitä, suosittuja on magneettikorvakorut zirkoneilla. Yleensä fruittarit omaksutaan pissiksiksi heidän samankaltaisuuksiensa vuoksi.

Nimitys fruittari tulee englanninkielisestä sanasta “fruitcake”, joka on alun perin tarkoittanut homoseksuaalia."

:open_mouth:

Hyvin hämäävää tosiaan tämä, kun ennen oli englanninkielessä Fruitcaket, jotka oli selkeästi homoja, nykyään sitten ollaankin metroseksuaaleja. Eikä asiaa yhtään selkeytä se että meillä toisaalta heterot on “hetskuja” mutta joskus on kuullut homoja sanottavan “hedelmiksi” (Fruit)…

Mutta tuo määritelmä fruittareista seuorastaan kuvottaa teknohyppyreineen, onko ne jonnekin 2000-luvun alkuun jämähtäneet. Hyi. En ole minä kyllä fruittari. Ja tuo toinen määritelmä kuulostaa melkein EMOlta! Hyi saatana. Nyt parempi pitää peitto korvissa ja Jeesus mielessä.

Rauli on rokkari?

Angstit kalvaa Raulia nyt pahasti :laughing: