Kyypakkaus

Näinpä muuan kaverin tuossa kauoungilla hengaillessani, juttu kääntyi harvinaista kyllä doupin vetämiseen ja sanoi hän kyypakkaus voisi auttaa kannabiksen näkymiseen seuloissa(testejä edeltävänä iltana)…kokemuksia?

kyypakkaus= hydrokortisonia 50mg/tabletti.
Minäkin kuullu et vaikuttaisi ylläkuvatulla tavalla, mut se tosiaan kuulopuhetta. kiinnostaisi tietää enemmän :bulb:

Lieneekö tossa kyseessä joku yleinen “detox-vaikutus”… :question: Eli niiq Hydrokortisoni tuhoaa vieraat, haitalliset aineet elimistöstä? mitään hienoa termiä tuolle en tiedä ja tuo ihan MuTua eikä mitn tietoa…

Eikä kyypakkauksen tehoa käärmeenpuremaan kaiketi ole edes osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. Tosin juonkun lähteen mukaan lievittää yliherkkyysreaktioita.

Tiedä sitten tästä… parempaa tietoa odotellessa :arrow_right:

itellä toiminut ainakin ku syystä tai toisesta joutunut seuloissa ramppaamaan.

12 tuntia ennen seulan antoa olen semmosen naamaan vetässy eikä oo thc näkyny.

tää ei oo sit ihan 100% varma kikka mut omal kohal ainaki toiminu.

Kyllä kortisoni periaatteessa auttaa kyyn puremasta johtuvaan myrkytykseen, mut sen tehokkuus on kyseenalaista siksi että pureman mukana myrkky menee elimistöön niin nopeasti että suun kautta otettu pilleri ei välttämättä ehdi auttaa kun se ei imeydy tarpeeksi nopeasti. Kyypakkauksia on ainakin parilla eri vaikuttavalla aineella, enkä tiedä onko ne molemmat kortisonia. Periaatteessa kyypakkaus kai vähän helpottaa oireita sit joskus tunnin päästä, mut muuta tekoa sillä ei ole. Jos menee heti lekuriin, niin on saattanut ottaa ihan turhaankin koko napin. Eipä se kyynpurema oikeasti edes mikään kauhean vaarallinen juttu ole, mutta kannattaa sinne lekurille aina varoiksi mennä.

Kyypakkauksilla on itsehoidossa muitakin käyttötarkoituksia. Niillä voi hetkellisesti päästä eroon monista tulehdusperäisistä ongelmista (jotka sitten tulee pian takaisin pahempina). Esimerkiksi äänensä menettäneet laulajat saattaa joskus ottaa ennen tärkeää esitystä noita. Lisäksi joku ripulikin saattaa tietääkseni vähäksi aikaa parantua jos on kyse sellaisesta tulehduksesta mihin kortisoni hyvin tehoaa. Vähän riskipeliä kyllä…

Kyypakkaus ilmeisesti auttaa jos polttelee.Ite otin ennen seulaa kyypakkauksen ja bentsot näky.Bentsoihin ei ainakaan auta pätkääkään.

ja tälläsenhän saa apteekista ku kjäy vaa noutaa?? mitähäm maksaa onko kellää tietoo? tänäåä pakko hakee. monta tuntii ennen seuloi se siis pitää syyä??

tohtori.fi/?page=0545318&sea … ng=H02AB09

Kaksi noista on itsehoitoon ja hinta näkyy olevan reilut viisi euroa. Ohjetta en seulojen suhteen osaa antaa.

Jos päätät kokeilla raportoi sitten tuloksista.

tässä noin 6min sitten söin sen kyytabletin. yhen siis niitä 50mg saa nyt nähä miten käy. juon kuitenki varmuudeksi vesiseulan

noh raaccu, koska testit, toimiko?

itellä toimi ainakin kun klo.16.00 oli seulat niin aamulla söin kokonaisen paketin kyypaukkaust sit kävin kerra kusel ja sit seuraavan kerran 16.00 eikä mitään näkyny

Voin luvata että toimii ainakin subuun, bentsoihin ja (ja ehkä piriin, en ole varma vetikö se yksi hemmo sitä). Osastolla jengi kiskoi douppia ja ainakin kolme tyyppiä käytti kyypakkausta, eikä kenelläkään näkynyt seuloissa mitään.

Millä osastolla voi kyypakkauksia popsia noin vaan? Vai saiko kaikki kyynpureman yhtä aikaa?

Etkö ole kuullut salakuljetuksesta? Luuletko että ne huumeetkin saatiin siellä ihan kansliasta?

Kaverit kävi teippaamassaa esimerkiksi kanttiinin pöydän alle tavaraa, ja kerran yksi tyyppi hinasi siimanpätkällä noita ikkunasta.

Huumeet, joo. Ei vaan käynyt mielessä että joku jaksaa salakuljettaa kyypakkauksia :laughing: :laughing: :laughing:

Olen myös kuullut että antamalla vähintään 10 mehiläisen pistää sinua noin 12h ennen seuloja tai vaihtoehtoisesti ottamalla 2kyynpuremaa ei näy ganja eikä piri seulassa…

Oli tos jonku aikaa sitte kyypakkaus, jossa oli neljä pilsuu, vahvuudeltaan 1,5mg. Vaikuttavaa ainetta en muista, mut katoin netistä ja se oli joku hydrokortisooneihin kuuluva aine.
Tuttu oli ottanu samana päivänä pubree ja bentsoja, ne näkyi sit pikaseulassa jonka tää tuttu teki ite. Thc taas ei näkyny vaikka oli sauhutellu 1,5vrk:tta sitte… Tuttu oli kans käyttäny muita keinoja et kusis puhtaat mut ei ihan kussut…
Mitenköhän sitte, oiskohan pitäny olla nuita 50mg tabletteja?.. Luulis että samanlaisia tabletteja ku kuitenki kyseessä oli apoteekin kyypakkaus… :confused:
Ei ainakaa samana päivänä kandeis ottaa jottai mitä ei haluu näkyvän…

Vaikka Muhennos väittää että kyypakkaus auttaa ettei bentsot näy,niin voin varmuudella sanoa että ihan paska puhetta.En ollu moneen päivään vetäny bentsoja ja otin noin 6h aikasemmin kyypakkauksen/join vettä aika paljon,silti näky bentsot.Sitten otettiin uus testi 3 päivän päästä.Tein ihan samanlailla ja bentsot näkyy silti.Että semmosta.

Aikas paljon oon seurannu lähiaikoina keskustelua kyypakkauksen käytöstä seuloissa… Tosi moni kuitenki sanoo et se auttas… :confused: Ainaki tuntus peittävän thc:n… Ite en oo testannu mut tuttu testas vasta. Sillä “häipyi” ainoastaan thc, bentsot ja pubre näkyi-oli kylläki ottanu kumpaaki samanpäivän aamuna… Mut en luottas kyllä jos tulis eteen tilanne et pitäs kusettaa seulois…

Itse jouduin ostamaan kesällä apteekista kyypakkauksen ettei THC: t näkyisi mahdollisissa testeissä. No en kuitenkaan joutunut testeihin joten en osaa sanoa olisiko auttanut, mutta olen kuullut että kyypakkaus auttaa käärmeen puremaan ja ampiaisen pistoon poistamalla elimistöstä kaikki (no suunnilleen kaikki) kuona- aineet eli myös käärmeen myrkyn. Mikäli näin on niin pakkauksenhan voisi vetäistä milloin vain käytön jälkeen ja THC: t olisivat aika lailla poistuneet, mutta jos naput vain jotenkin peittävät THC: n niin ne kannattaa ottaa oikeaan aikaan, niinkuin joku sanoikin ottaneensa ne 12 tuntia ennen testiä. Mutta niin itse olen kuullut pakkauksen napujen toimivan.