Ja se Subutex

ON vittu paskaa. Toinen päivä ilman, oon hajallahajallahajalla joka paikkaan koskee, koskee niin vitusti. Eilen jo koski. Mitä pidempään käytti nii se nopeemmin reflat alko hiipimään ovelle niiku joku vitun tv-lupatarkastaja.
Ainoo jeesi kaapis; ketipioreit ja 5 vitun tenoksia.
Henkisestä olotilasta en ees alota vuotamaan. En tiijä mikä viestin idea, pakko purkautuu, pakko puhuu näistä oloista jollekkin joka tajuu.
Poikaystävä duunaa kaikkesa kaupungin toisessa osassa et meikä hajois viel enemmän. Oliks viime vedot vikat vedot? Meikäl alkaa päihdeseuranta ajokortin takia enskuun alussa, tiedän et pitäs lopettaa. Mut miten helvetis pysyn irti sinne asti? Eikö ois sama olla nyt vetämättä ku vetää tarkasti siihen ensimmäiseen päivään asti?
Ainaku oon vetämättä oon yksin, on tylsää, ei oo frendejä ja mielihalut tonnissa. Miks aina kerta toisensa jälkee jaksan käyä paskat viekkarit läpi ja sorrun sen jälkeen? Vittu.

vitun subu! itellä oli aamuks pienet vedot subulaastarista ja yks 150 lyrica. savuja tuli poltettua ja 20 mg pamia sain kaverilta. tuntuu, että kellään ei täs kaupungis täl hetkel oo subua. kaikki on iha vitun nitkuis! ois kait noita vitun kalliita texei, mut ei oo rahaa ja ei muutenkaan tekis mieli maksaa noit kynyhintoi. täs vähän vaiheillu, et oonko huomisen sit ilman kokonaan, ku torstaina saan yhen kasin. pari tramalii on kaapis ja 10mg pamii, ja ketipinorit tietty. katkolle pitäs taas päästä!!

En koskaan ole syyttänytkään ketään muuta päihteiden käytöstäni kuin vain itseäni. Sanoinkin etten tiedä miksi viestiä tänne heitän, mut tuntu sillon hyvältä idealta purkautuu mestaan jossa on ihmisiä jotka ei tunne mut tietää mikä olo miulla oli.

Se on veemäistä, tiedän hyvin doncella mikä olo sulla on tällä hetkellä. :frowning: Kävin ite ton paskan läpi reilu neljä viikkoo sit ei se herkkua ole! Jos vaan saisit tramboja jostain niin kannattais hommata/kokeilla. Mulla ainakin oli ainoa mikä auttoi ja vei kitkut lähes kokonaan. Tietty eihän noi tramalit kaikilla toimi et tapaus kohtaista varmaan. Mut yritä sinnitellä ja “lääkitä” itseäs mahd. hyvin. :wink: mut älä bubrella, vaik mieli tekis niin se vaan siirtää sitä tuskaa.

Edit. Sorry, enpä hokannu eka viestin päiväystä. Siitähän on jo kuukausi aikaa… Mikäs on tän hetken tilanne Doncella?

Ristiriitasii fiiliksii nostattava huume tai lääke… Kumpi se nyt sitten onkaan, käyttötavasta tai -tarkotuksesta riippuen.
En tänne ole kirjotellut mut nyt kun rekkasin sisään, tahtoo ottaa kantaa.
About kaikki tuttuni ja kaverini, jotka tätä käyttää,on koukus eli tiiän miten koukuttava aine on. Toiset (kai) lähteny iha suoraan vetää tätä, toiset tutustunu konin, konttien, mopon yms. jälk.
…Mut ite varmaan +10 vuotta satunnaiskäyttäny, eikä jotenki ikin oo huvittanu vedellä niin kaua putkeen et ois addiktioo muodostunu mut en siis sitä ihmettele tai vähättele kuitenkaan. On sitä itelki kaikenlaisii päihdevammoi ollu enemmän ku tarpeeks.
KH:kin synnyttää ristiriitasii fiiliksii. On hyvä et siitä oikeesti on monille hyötyy ja tarjotaan mahdollisuus kuntoutuu, päästä pois nistiympyöist yms. lopettaakin kokonaan ja ruveta opettelee ELÄÄ taas ns. normaalii elämää… Sit taas toi KH:n väärinkäyttö. …eli, et saadaan annostukseks esim. 36mg/vrk ja pärjätään vaik alle kahen kympin annoksel. +plus kaikki oheiskäyttö, ku seuloi ei oteta (riittää ettei oo promillei). Tätä tapahtuu kai aika paljo ku itekki näkee sitä. Välil xonei ostellu, ku texi nii vtun kallist. Tälleen väärinkäytös xonekin sen pari kolme pvää toimii, vaik ei nii “hyvin” ku subu… eikä subukaan juuri enempää. Joo tällast jaaritteluu vaa…

Käyttäkäähän ihmiset kunnon oppareita jos käytätte, eroon pääseminenkin on helpompaa. Ja vieroitukseen sitten subua tarvittaessa. En edelleenkään käsitä tätä subun suomi-ilmiötä, tiedossa on että koukku on helvetillinen mutta hyödyt hyvin kyseenalaisia. Täysagonisteista saa sentään jotain hyvin paljon pidempään kun subusta. Itse käytän sitä vain ja ainoastaan vierottautumiseen, ei tulis mieleenkään jäädä koukkuun siihen sontaan.

Tästä ihan samaa mieltä. Harmi vaa et just ton bupren takii kunnon opparit aika kiven alla omien kontaktien suhteen. Tosin kyl sitä melko paljo helpommin ja enemmän rappiolle saa ittensä esim. koninistinä.

nykyinen tilanteeni; bupreen sorruin, mutta nyt pari vk vain muutamia kertoja pieniä annoksia, tosin piriä on vain mennyt vitusti nyt. päihdeseuranta ois pitäny aloittaa… suhde-elämä päin vittuja. tällä hetkellä melko maaninen olo. pienet bupreviekut, pirilaskut alakaa viimeistää tunnin päästä. vittu.

blaa edit: entäs siulla, zeus?

Kaikkein eniten vituttaa, että joku tekee näillä subuilla helvetisti rahaa muiden kustannuksella johtuen juuri tästä laaja-alasesta “viihdekäytöstä”. Todellisuudessa tommonen kasipallo on noin viiden euron arvonen, jostain syystä hinta on saatu vähintään kymmenkertaistettua. Tuolla hinnalla käyttää jo ihan kunnon aineitakin.

Noh, myönnettäköön että ainakin subu on turvallisempaa yliannostelun suhteen kun perinteisemmät kovat jarrut. Muuta positiivista en sitten keksikään.

Kohta neljä ja puol viikkoa ilman, yhden kerran otin nyt viime tiistaina 0.2mg bubree teemun puolikkaan siis. Tramalit on koko ajan käytössä ja niiden avulla selvisinkin kitkuista. Tosin vähä jänskättää ku pitäis alkaa kohtapuoleen nää trampitkin jättämään pois, mut eiköhän siitä selvitä. Toi texi ja varsinkin xone on nykyään niin yleistä ja helppoa saada, et siinä suurin syy miks niin moni siihen koukuttuu. Ja hinta myös jos vertaat vaik herskaan, niin aika monta kasipalloa saat 1 gemmin herskan hinnalla… Mut tällasta tänään, huomenna voi olla taas toisin ja niitä repsahduksia tulee kaikille et älä Doncella niistä lannistu! :wink:

Harvoin… Suurin osa käyttää rahat muihin aineisiin. Itsekin kritisoin tuota näkökantaa, ts. matalaa kynnystä jota ei ole olemassa… :unamused: Silti potilaita on liikaa ja resursseja liian vähän. Lääkehoito on helppo hoitaa ja Käypä Hoito oppaana. Ts potilas on jo “menetetty” ja hänen elämänlaatuaan voi vain parantaa. Meillä vielä saa itse päättää, kauan hoito kestää. Kenenkään ei ole pakko lopettaa… :unamused: Aiheuttaa usean ihmisen hoidon pieleenmenon ja itseasiassa epäilen että osa ei tule kauaa elämään tuolla linjalla… Silti ne osa entisistä “menetetyistä” tapauksista (kaikki päälle 30v ja käyttäneet huumeita, muutakin kuin bubrea lähes kaikki), saa elää perheensä kanssa tms. Osa käyttää väärin ja kykenee työelämään. Osa käyttää systeemiä hyödykseen, ilman tietoa että hän on “saattohoidossa”. Oheiskäyttö ei saa estää hoitoa. Eniten harmittaa uusien kh:laisten koukkuuntuminen aiempien lääkkeiden johdosta.

Määrä on todella pieni, yli 100 ihmistä hoidossa tällä hetkellä ja 6-7 ihmistä ketkä ovat hoidossa lääkkeillä ja elävät normaalia arkea tai ovat lopettaneet lääkkeet. Katukauppahinta on laskenut, toisaalta tämän takia ne ketkä haluavat olla omilla lääkkeillä; jäävät helpommin syrjään. Ennen oli kh:laisia, kenellä oli aina subua; todella kalliilla hinnalla. Lisäksi kaikki kenen tiedettiin olevan hoidossa, käytiin läpi jos ei muualta saanut bubrea. Pari pariskuntaa tahkoo rahaa, tosin en tiedä paljonko menee käyttöön. Osa saanut kusetettua tekkenit xonen sijaan jolloin hinta on mitä pyydetään ja parhaat lääkkeet menevät myös vaihtoon ja myyntiin… Uskon että vankila tai koukku vievät nämäkin ihmiset; ennenkin näin käynyt. Rahat tulevat joko valtiolle (takavarikkona ja rahana) tai menevät aineisiin jotka myydään tai käytetään. Harvoin tuo tila jatkuu kovinkaan pitkää joten lääketeollisuus pyörittää bisnestä hyvin, ei ihme että ganja on niin kova huume!! :open_mouth: :astonished: :unamused: Suurin osa vaihtaa lääkkeitä tai aineita ja kenelläkään ei tunnu olevan rahaa; vain lääkkeitä joita vaihdetaan, usein myös ganjaa sekä joskus muitakin aineita… :unamused: Lääkkeet, viina ja pilvi näyttävät olevan suosituin yhdistelmä (osalle piri, essot, sienet yms), itseasiassa se näyttää synnyttäneen uudenlaisen alkoholistipolven… :frowning: Alle 30v ja hiukan päältä 30v… :frowning:

Tästä aiheesta eli korvaushoitojäjestelmän “toimivuudesta” oli juuri tuoreessa poliisi-tv:ssä lyhyt juttu.

Oli joo, tosin kyseessä oli pubrenorfiini sekä Subuxone… :laughing:

ohan noita retkahuksia mahtunu näihin “lopetusoperaatioihin”. Vituttaa käyä viekkarit läpi vaan sen takii et sortuu uusiks. Kyl tää täst. Jakun tiedän ettei kun muutaman asian tarviis olla eritavalla, niin eroon pääsy kamasta ois moninkertaisesti helpompaa. Sitä kun joskus yhdisti huumeet + pahan henkien hyvinvoinnin nii nykysin sitä tulee aina doupattuu huonoon oloon.

Luin tänään tosta krokodile-huumeesta. Oon toki kuullut siitä jo aiemmin, mut tänää vasta syvennyin oikeastaan. Hassua.

^^Milloinkohan opit, ettei oo bubre eikä pubre vaan bupre…?

^Milloin sä opit ymmärtämään lukemaasi? Poliisi TV:ssä bubrenorfiini oli pubrenorfiini, samassa OHJELMASSA Suboxone oli Subuxone! Subuxone oli kyllä oikein… :laughing:

Ne on tietty kuullu puhuttavan subusta ja xonesta, niin 1+1= Subuxone… :slight_smile: no vähän offia tää oli mut rakkaalla lapsella monta nimeä. Ja tääl varmaan kaikki tietää mistä puhutaan, kirjoittipa sit bubre, pubre tai bupre… Tai meilläpäin jopa taikina. :wink:

Ymmärsin lukemani, mut ei sulla oo varaa sanoa mitään Poliisi TV:stä, kun itse et oo oppinut siitä hubbabubbasta eroon, kun on aina bubre sitä ja bubre tätä - myös tossa lainaamassani tekstissä, jossa yrität mulle päteä.

Aineen nimi on buprenorfiini eli bupre. Ensin pehmeä b ja sitten kova p ei kahta pehmeää b:tä. Ei luulis olevan niin vaikea sana oppia kirjoittamaan… :laughing:

Jännästi kyllä jos poliisi TV:ssäkin oli bubrenorfiini (ei oikein kirjoitettu) kirjoitettu pubrenorfiini (ei sekään oikein kirjoitettu). Ei se niin vaikee ole, niinkuin nasaalisti sanoinkin Bupre. puhekielessä sillä nyt ei ole väliä kun kuulostaa samalta, mutta kirjoituskielessä pitäisi jo tuo osata kirjoittaa, sallittakoon kirjoitusvirhe, mutta jos aina kirjoittaa väärin, se aina paukahtaa sieltä silmille :smiley:

…Itse kyllä käsitin, että kysymyksessä oli nimenomaan asiavirheet tossa poliisi tv:n jutus, ni en näihin virheisiin takertunu, enkä kyl luultavasti ois takertunu muutenkaa. Eli pubrenorfiini ja subuxone. Myöh. bubrenorfiini tais olla ihan takotuksel pikkukuittii…(siis pikku provo… sillee hyväl) …Joo off-topiccina pikku kinasteluun. En sano mtn. ku tääl tämmönen täys noviisi…