homo- lesbo-bi ---vai hetero

Usein tuntuu että ihmisiä lokeroidaan omiin lokeroihinsa riippuen siitä millainen seksuaalinen vetovoima heillä on.
"esim. sisustusohjelmassa tai stylistinä TV:ssä on paras olla ns. julkihomo, tai homo näkyvästi kuitenkin.

Välillä tuntuu siltä että minun luovuuteni mittari ja esim. pääsykoetulokset olisivat olleet vähän paremmat (tai sisäänpääsy suoraan vaan siitä.), jos olisin homo.
Ymmärrän toki et “pikkulinnut tapaavat turpiinsa saada”.Ja muut varsinki :angry:

Minkälaisia kokemuksia teillä on seksuaalisuudesta… outoja tapoja tai esim. syrjintää

Näin naisena kun kertoo miehelle että on harrastanut seksiä naisen kanssa, voi nähdä miehen silmistä että päässä alkoi pyöriä lesbopornovideo höystettynä kolmen kimpalla ko. henkilön kanssa. Ja miehen kiinnostus yleensä kasvaa tästä johtuen.
Naiselle jos kertoo, vastaanotto on joko “Ööö… oookeeiii…” + pientä pelkoa siitä että yritän päästä hänen housuihinsa, tai sitten puhdasta mielenkiintoa.

Homokavereita minulla on monia ja täysin heterot kaverini, varsinkin pienemmiltä paikkakunnilta vierastavat heitä, tai alkavat vittuilla, mitä en voi sietää.

Mutta nämähän oli täysin totuttuja suhtautumistapoja, varmaan tullut yllätyksenä kenellekään. Tollasissa “virallisissa” asiayhteyksissä ei ole kokemusta. Minkäänlaiseen syrjintään en ole törmännyt :slight_smile:

Sitten tietenkin löytyy muös näitä idiootteja:
hs.fi/kaupunki/artikkeli/Pol … 5258337839

Tervehdys!

Minusta homoseksuaalisuus tai lesbo touhut on jonkinlainen psyykkinen sairaus. Suhtaudun homoihin kuten muihinkin psyykkisistä ongelmista kärsiviin ihmisiin. Minusta heidän syyllistäminen on aivan turhaa, koska he ovat vain sairaita.

Jos itse tuntisin veto jonkun miehen takapuoleen, niin varaisin pika pikaa ajan psykiatrille ja vaatisin hoito sairauteeni. Onneksi sellainen tilanne ei ole vielä tullut eteen enkä usko että tällä iällä enään tuleekaan…

VH

On muuten hyvä keskustelunaihe. Seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaa yllättävänkin paljon moniin juttuihin. Esim. tiettyjen alojen tutkinnoissa jotka perustuvat näyttöihin joista läpipääsy perustuu käytännössä jonkun/joidenkin henkilökohtaiseen mielipiteeseen (jota sanotaan “ammattitaidoksi”), seksuaalisella suuntautumisella on kyllä vaikutusta. Monilla aloilla saa homolisää. Monet muutkin jutut liittyy samaan ilmiöön. Sukujuuriltaan ei- suomalainen luokkakaveri aikoinaan, joka piti meteliä siitä että hän käy joka vuosi yhdysvalloissa sukulaisiaan tapaamassa, sai englannin suullisista aina erinoimaiset arvostelut, vaikka hänen englanninkielensä ei tosiasiassa ollut edes luokan parhaimmistoa. Moni paremmin enkkua vääntävä sai huonommat arvioinnit vain siksi koska heillä ei ollut kontakteja ulkomaille. Jne. Koko ajan tuollaista tapahtuu kaikkialla. Niin, ja me heterot taidamme olla tätä nykyä jo vähemmistö, jos nyt vähän silmiä avataan. :laughing: Ja mikä hemmetti noit homoja ja lesboja muutenkin vaivaa? Koko ajan pitää tulla kaapista ulos! Ei heterotkaan koko aikaa tule kaapista ulos. :unamused:

youtube.com/watch?v=e4vAuE1i … re=related

No mä tuun sit kaapista. Vaikka mäntysuopa- ja juuriharjakäsittelyn kestävä heteroseksuaali nainen. Eikä ole sairaus, höh, siis homo- tai biseksuaalisuus… Ehkä me heterot ollaanki sairaita, ehkä ihmisen ois parasta olla hermafrodiitti. Ihan yksin siittäis ja synnyttäis. Ja ehkä jonain päivänä juustonaksut osoittautuvat terveydelle välttämättömiksi, hohhelihoijaa. Seksuaalisuus/sukupuolisuus, onko samoja asioita…? Ihan näin heteronaisena olen törmänny jonkinasteiseen syrjintään. Jos nyt tolkutonta vähättelyä voi syrjintänä pitää. Opiskeluaikana. Keskusteluis, esim.omis seminaariesitelmis mun puhe katos, ku pieru saharaan.No, vahvempi ei ois kaiketi piitannu. Mut ei kyl näkyny arvosanois. Ja joskus karjasin niin kovaa, et sit kyl kuunneltiin. Alani oli miesvaltainen, meinaan vallalla sekä henkilökunnan, että opiskelijoiden määrää. Ugh!

eikö nyt vasta ollut uutisissa et jossakin maassa oisko ollu jossain espaniassa niin oltais kehitelty joku lääke mikä veis ihmisen takas kaappiin… ja siin oli sit et siel oli pidetty joku kysely niin todella monet homot ottaisi sen lääkkeen vastaan… outoa… toi et homo haluaa takas heteroksi… enb minä ainakaan söis mitään nappia mikä tekisi minusta puppelipojan… :confused:

Asun aika tuppukylässä ja jonkunverran täällä joskus on niskaansa saanut lokaa siitä hyvästä että tuntee paljon seksuaalisesti erilaisia ihmisiä. Itse olen bi nainen ja parhaimmat ystävät on myös samanmoisia tai homoja, tai sitten vaan lepakkoja. Kukaan ei kuitenkaan asiaa mainosta suureen ääneen. Kumppania etsiessä vaan osataan hakeutua ihmisten seuraan jotka ajattelee samallatapaa.

Olen yleensäkkin ottaen asioille aika avoin. Mitä outoihin tapoihin tulee niin niitähän riittää jokaisella varmaan ilman sitäkin onko seksikumppani samaa sukupuolta vai ei.

^^Voitanko mäkin jonkun awardin, kun olen täysin samaa mieltä asiasta?

Voisit voittaa semmoisen awardin että saisit nyrkistä päähän, jos tulisit mulle sellaisia mielipiteitä jossakin selittämään.
:slight_smile:

Samat terveiset VH:lle. Paska tyyppi.

Omassa tuttavapiirissäni heterot eivät koskaan vittuile homoille. En edes ymmärrä miksi homoihin pitäisi suhtautua muuten kuin luontevasti. Minusta on täysin normaalia käydä vaikka saunassa homokaverin kanssa.

Jos joku ahdistuu homoista, on se hänen itsensä aiheuttama ongelma, ei homojen.

Eri asia on sitten se, että homojen joukkoon mahtuu idiootteja siinä missä heteroidenkin. En tykkää jos baarissa joku homo alkaa lääppiä, mutta yhtä lailla minua inhottaa jos joku humalainen nainen tekee samaa. Nämä känniset ämmät ovat kyllä olleet paljon pahempi riesa kuin homot.

Nyt tais tulla puhuttua suulla suuremmalla :wink: vai että oikein naiset lääppimässä?

Jaa et usko?

Kyllä se vaan näin on :mrgreen:

Oletteko te kaikki tiukkavartaloisia hyppyritukkaisia fruittareita…? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

tottakai olemme. ei niitä naisia muuten saa.

Toi musta mies on dark magus ja tuo valkolainen on Happohuppu? :open_mouth: jos dark meinaa tummaa miestä…

Tänks dm :smiley: Tuossa onkin kyseessä jo sen luokan solvaus, että jos Pörinä-Pera tuolle tielle lähtee, niin se tarkoittaa sodanjulistusta. Mikään ei loukkaa verisemmin kuin joksikin BB-urpoksi haukkuminen.

(Paitsi että kyllä minä viime syksynä seurasin Big Brotheria ja nautin siitä. Esa A:n katsominen pilvessä oli tajunnanräjäyttävän hulvaton kokemus.)

Homoseksuaalisuus poistui diagnoosiluettelosta vuonna tikku ja keppi. Ei siitä itseasiassa ole kauankaan. On eri asia mitä kirkko mm ajattelee asiasta. Ja henkilökohtainen mielipidehän saa näistäkin asioista olla.

samaa mieltä.

youtube.com/watch?v=N10lhPMLptI

mä kelasin pitkään et oon pesunkestävä lesse.
sitten koin valaistumisen, HAA !
se onkin ihminen johon ihastun, ei sukupuoli. :wink:

ah, elämä helpottui kun lakkasi lopultakin lokeroimasta itseään,
se olikin suurinoiirtein viimeinen luokittelu, josta luovuin. :slight_smile:

sateenkaaripiireissä tapaa monesti hyvinkin suvaitsematonta jengiä,
mun mielestä joka ainoa yksilö omaa saman ihmisarvon, oli se sitten mikä hyvänsä.
(off topic; vaikka yksilö olisi murhaaja-raiskaaja-pedofiili, niin ei se sen ihmisarvoa vähennä)

jos jokainen ihminen, joka on ihmissuhteessa mukana on siinä omasta tahdostaan, saavat ko. henkilöt tehdä mitä ikinä lystäävät keskenään, ei se ole minulta pois jos naapurin pirkko ja pertti harrastavat sm-ryhmäseksiä 56 muun pirkon ja pertin kanssa, tai mitenvaan)