Asiattomat yhteydenotot sähköpostiin

Olemme saaneet palautetta, että Saunan kävijät ovat saaneet viime aikoina sähköpostiosoitteisiinsa asiattomia kyselyjä. Voi olla, että kyseessä on pitkälti sama, yksittäinen henkilö. Yhteydenotoista voi raportoida sähköpostitse toimitukselle (yhteystiedot alla).

On hyvä muistaa, että jos päättää julkaista sähköpostiosoitteensa Sauna-keskustelussa tai ylipäätään missä tahansa internetissä, on aina mahdollisuus joutua virusten, mainospostin tai muiden asiattomien yhteydenottojen kohteeksi.

Epäilyttävät postit on aina parasta deletoida avaamatta. Etenkään liitetiedostoja ei pitäisi koskaan avata ellei ole varma niiden lähettäjästä.

Sähköpostiosoitteen voi halutessaan muuttaa piiloon omista käyttäjätiedoistaan. Lisäohjeita saa tarvittaessa osoitteesta paihdelinkki@a-klinikka.fi.

Päihdelinkin toimitus

Joo onha noit kyselyitä tullu “poista jotai”, mielummi saisivat kyl tarjota jotai :laughing:

sähköpostiosoitetta ei halua piiloon, koska haluu, että on ees joku yksityisen viestimisen mahdollisuus…
kun niitä yksäreitä ei oo enää käytössä :neutral_face:

mut joo, on multakin kyselty.

Edessä olkoot se aika kun “sääntöihin” tulee kielto mm. sähköpostiosoitteiden julkaisemisesta :question: :open_mouth:

Ryynejä on kyselty.

Niinpä, kun mailitse huumekauppa onnistuu paljon paremmin kuin yksityisviestitse :smiling_imp:

Lähdemme siitä, että jokainen on itse vastuussa henkilökohtaisen sähköpostinsa käytöstä. Tiedotamme kuitenkin riskeistä.

Päihdelinkin toimitus

Mulle tuli semmonen, missä kyseltiin hyönteisistä. Pitäisköhän olla jotenkin huolissaan? :open_mouth:

ne on huumepoliisit jotka siellä postittelee todennäköisesti. jos sama viesti on tullut usealle henkilölle, on kyseessä todennäköisesti huumepoliisin botti. tälläkin kanavalla on hyvin todennäköisesti ainakin yksi huumepoliisi kirjoittelemassa. kannattaa vähän katsella noita viestien sisältöjä. olen kuullut, että ainakin ircissä huumepoliiseilla on ollut tapana naamioitua naisiksi silloin kun eivät saa lupaa ghostata. ghost on siis sellainen (operaattorin luvalla tehty) henkilö joka ei näy minnekään mutta seuraa keskustelua jollakin kanavalla. esimerkiksi #huumeet on 99% varmuudella ghostattu.

En kyl tajua mitä poliisi muka sillä saavuttaa että koittaa mailin kautta ostaa jotai pieniä bentsomääriä joltai nettihörhöltä :unamused:

Olis pitäny myydä sille hemmolle jotai ja ku se ois maksanu tilille ni olis antanu sil jonku mulkun tilinumeron :wink:

Niinpä, ihme fägäreit’ä sitä on netti pullollaan, ei mikään ihme sinänsä. Niinhan tuo on koko kyttälaitoski. Piti taas niille huutaa vähä että tajusivat etten kuuntele paskanjauhantaa koska herra johtaa mun laivaa eikä multa mitään puutu, ja kukkoilevat vitun paskavitun kytät ja naapurin katkerat nelikybäset ukot ja homeiset pikkuneitipojat voi imo vaikka nuolla mun bebbuu hei. Ja jos ei suostu ottaan olutta ku tarjoan voin vaikka soittaa saksikäsi eetun paikalle, niinq wittu daa. Lisäks saatan soittaa äitilleni joka kiljuis mutki kumoon (tosin oon onneksi peniksen verran pidempi nii voittasin).

Huvittavaa sinänsä että tollanen paskaläppä meni läpi jopa vanhoille poliisisedille, huusin nakit silmillä että mun asioihin ei vittu puututa. Vaadin lainmukaset respalääkkeeni ja annoin niiden pitää pilvet mitä sattuivatki löytään, evvk. Haluun rauhaa ja joskus sitä saa vaan huutamalla saatana. Kävin ohimennen lapinjärvelläki ja sama paskameininki siellä, eivät voi uskoa ku sanon suoraan että saatana, aamulääkkeet ottamatta, voisko päästä nopeeta ettei tarvi silleen neitimäisesti läppäistä vähä otsalle? Huusin kyl neki kumoon, eipä’ siinä, vituttaa vaan ku paskahätä muutenki ja saa olla juoppoputkassa ainoastaan siks ettei kukaan suostu myöntään että oon parempi ku ne.

Muutama kuukausi sitten minultakin joku yritti benzoja ostaa, sähköposti kautta. Sanoin että menee lääkäriin, ne niitä siellä kirjoittaa ja tulee varmasti halvemmaksikin.

Ihme miten joku jaksaa vaivautua… Jos on niin koukussa että niitä tarvii niin kyllä lääkäreiltä saa sen verran että jotenkuten pärjää. Ainakin niissä kaupungeissa missä minä olen asunut.

Eri asia on sitten jos on niin tyhmä että on syönyt kuukauden lääkkeet viikossa… Silloinkin varmaan saa lääkeensä, tosin menee kyllä tarkkaan säännöstelyyn.

Olis aika raukkamaista tulla tänne kaivelemaan. Luulis niilläkin joku häpy olevan :angry:

Sanos muuta.
Mullakin kilo pollea tietsikan sisällä. Tieto on todellakin valtaa. :slight_smile:
Puhumattakaan kokkelista teipattuna komeron kattoon.

Vittu mul on takataskus kiloja koksuu jos kiinnostaa. Siis kytät, ottakaa iso kala kiinni :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :mrgreen: :mrgreen:

Jos on kilo herskaa koneen sisäl ni netti toimii iha vitun tahmeesti :unamused:
Vauhtia masiinaan ni johan alkaa jönkkää tippuu älytöntä nopeutta :confused:

Ei sitä oo pakko näkyviin laittaa :stuck_out_tongue:

Kyllä, spämmibottien lisääntynyt rekisteröityminen on huomattu. Onneksi vain harva niistä pystyy lähettämään viestejä foorumille. Poistamme botteja mahdollisuuksien mukaan ja mietimme sopivia jatkotoimia.

Päihdelinkin toimitus

Idea: Lisätkää rekisteröitymiskaavakkeeseen jokin idioottikysymys tyylin: “Paljonko on yksi plus yksi? Vastaus isoilla kirjaimilla spammibottien poiskarsimiseksi, kiitos.” Ja sitten kaikki, jotka eivät siihen kenttään osaa täyttää vastaukseksi KAKSI eivät voi rekisteröityä. Olisiko tästä apua?

marianne.j

Saanko minä olla se?