WC-vessa-mikä ihana paikka!

Kerro mikä vessassa viehättää? :mrgreen: :open_mouth: Meillä kotona kaikki pers sorry perheen jäsenet änkeemäs ain yhtaikaa vessaan. Ain tapellaan KUKA EKA VESSASSA. Vessas myös puhutaan luottamuksella ja solmitaan sopimuksia lukkojen takana. Joskus aikuiset ovat hoitaneet siellä pikaista seksiä toisilleen. Kaupungilla on vessoja jossa voi tehdä kaikenlaist jännää. Yks paikka on “pervovessa” jossa saa olla ihan rauhassa sinisessä valossa kusen hajussa ja juoda vaik siiderin ystävän kanssa. Auttaa parhaiten krapulaan! WC on miljoona kertaa parempi kuin baari!

Niin ja sellainen juttu et WC-jutuista kirjotettava kirjan juttu on mulle sit varattu. Mä kirjaan kaikki ylös jos haluatte nimettöminä ja yritän julkaista vessa kirjan koska vessat on niin ihania. Ajatelkaa; maaseutu “huvilan” paskahuussi läpikotaisin vuorattu sisältä seiskytluvun Jallun pornokuvilla ja erikoisilla mainoksilla.

Ajatellaas…lämpöisenä kesäpäivänä avaat luukun ja ihana imelä situn haju tunkeutuu sieraimiin, istut reiälle niin ystäväsi 100 paskakärpästä hyökkäävät persreijän ympärille ja pari kuttittelee palleja…Onneksi uudella mökillä on sisä WC, kyllä sen minkä nostalgiassa häviää mukavuudessa korvaantuu tässä tapauksessa…

OU SHIT! En ajatellu et sepitäis olla vielä mukavaa ja fiiniä ja ilman kakkakärpäsiä. NEHÄN KRUUNAA KOKO PASKAN! :laughing:

Meil, mulla ja kaikil persoonillani ei tule riitaa siitä, kuka menee ekana veskiin, ku meil on vaan yks peppu. Mä en henkilökohtaisista syistä laittais hyyskän seinil Jallukuvia, must se on vähän, sori, pervoo istuu paskal ja kattoa alastomia naisia… Mä maalaisin niil seinil jotai kuvia, kuten kotinikin seinil tein. T.kotikutonen muralista

Pease ja please kirjoittakaa nyt jotain PASKAMAISTA, PERVOA tai Normaalia Mä tunnen itseni aika yksinäiseksi nyt. Jopa vessassa.

Parit vedot oon ottanu vessoissa, muuten en tykkää :confused:

^ Tais saada hermoromahduksen teinin johosta kun vessat alko yhtäkkiä kiinnostaa, en keksi muuta selitystä ellei sit oo kuosiviestejä :astonished: :open_mouth:

Ettekö ymmärrä vessa-huumoria.ja aika rankkaa et my cup of tea puukottaa heti selkään kun ehtii. Pilasit mun vähän parantuneen mielen ja humoristisen olon. Kadun että ikinä paljastin itsestäni niin intiimejä asioita että Sinun kaltaisesi sais heti tilaisuuden tullen puukottaa. Mun teinin kasvatus ei liity tähän ketjuun. Ettäs kehtaat. Todella halpamaista. Ime tees saatana väärään kurkkuus!

Ja pyydän heti anteeksi. Mutta tämän oli tarkoitus olla humoristinen ketju eikä mun perheasioiden ja pilkan tai arvelujen ketju! :imp:

Julkiset vessat on pop. Wellgaten vessat tuli tutuiksi. Hipihiljaa ruutta, klikki ja citrikkki auki, yrittää sitten, ettei stenkku pidä liikaa ääntä… koni ruuttaan, koni suoneen… ja hyvällä tuurilla sai hyvät 30 minuutin nuokut… tosin sai siihen ottaa aika paljon… yhteen aikaan 0.6 g 50%+ konia nuokkuihin. Aika tuhlausta.

Toinen kiva juttu mitä vessassa voi tehdä on paneskella.

ALLRIGHT! KIITOS viimeinkin joku fiilistelee wow :smiley:

Että onkin hauskaa loukata ja haavoittaa toista! Eikö Sinulla ole empatiakykyä sairastatko My Cup of T :laughing: ea ehkä aspergreenin syndroomaa? Taitaa olla teekuppi täynnä paskaa mutta sehän sopii tähän linkkiin :smiley: Paskaa ja kusta täs käsitelläänkin kai myös joten olet oikein paljon , jos en nyt ihan liioittele niin juuri oikeil jäljillä tai ainakin “jarrutusjäljillä” :laughing: Pidä vaan hauskaa kupissas,hoh!

Älkääs nyt aloittako verikostoa, pojat!

Joo voi hitsi sentään hupihommat meni paskaksi. Kiitos Sinulle rakas Junkie kun laitoit viestin mis kerroit oikeest vessa asiaa. Sä oot mun kaveri ainaski :slight_smile: Toisaalta ihan hyvä jos ihmiset saa purkaa tunteitaan WC-nimikkeen alla. Yllättävä vaikutus koko asialla. Olisin luullu et ihmiset olis kertoillu ihan innoissaan “joo mä sitäjatätä teen siel ja siel on ihana pervo tunnelma tai pakko jakaa jotku salaiset asiat siel rauhas…” Taitavat olla aika nuoria ja itsenäisiä nämä minulle vastaajat. Minulle WC on joskus ainoa vapauksen paikka olla luvalla yksin, ettei kukaan tule samaan tilaan, saa hetken olla rauhas.

Miun veski / kylphäri ei ole koolha pilathu. Pithäis olha hyvin pieni ja lyhyt, et sielhä mahtuisi naihman.

En minä ole yhtään ylpeä sanoistani miten sanoin kun olin loukkaantunu :blush: Häpeän kun olen ihan tyhmä. Kyllähän tää huppu on menny sekasin siit teinin kans tappelust ja enemmän jostakin muusta, ehkä kuosit päällä kans, anteeksi ja rakkautta My Cup Off Tea! Jatketaan vessa hommia , pannaan törkeyksiä (siis vessa) hommia liikkeelle… :mrgreen:

Kun mä asuin, hyvin kauan aikaa sitten, Jou-kyläs, noin puolet tilasta oli pistetty eteiseen ja kylppäriin… Ei sekään nii hyvä ratkasu ollu. Asuintilaa jäi rutkasti juu.

PEACE

Oon aika aktiivinen vessojen koluaja, ja yleensä frendit kysyy stadissa pyöriessä, missä on ilmaiset vessat ilman jonoja jne. Niin usein tulee laineja vedettyä nimenomaan vessassa, et on tullut tutuksi paikat, joissa on hyvä tasainen pinta jossain päin koppia :slight_smile:

Nyt mun mies haaveilee et pukeutuisin johonkin “poliisiasuun” ja veisin hänet vessaan ikäänkuin "putka"selliin. Siellä paljastuisin yksinäiseksi hellyyden ja seksin kipeäksi vahvaksi naiseksi ja lukkojen takana lähes “raiskaisin” tämän mies paran WC-selli-karkelo-huumassa. HUHHUH :wink: Minulla pitäis olla lakki ja pamppukin. :smiley: