Voiko oikeasti juoda kohtuudella?

Moikka, miten paljon täällä on niitä ihmisiä jotka juo aivan liikaa, mutta haluaisi lopettaa, mutta ei täysin luopua siitä. Tiedän että lähtökohtaisesti mahdoton yhtälö…ainakin itsellä menee niin että pari viikkoa menee mukavasti, kunhan lopettanut juomisen pitkien krapuloiden jälkeen…ja sitten tulee se, hemmetti pitäisikö ottaa muutama kuiteski…ja siitä se sitten alkaa.

Jatkuvaa itsensä kusettamista, ja väitän, mikäli en ois pitänyt näitä 2-3 viikon taukoja ja syönyt kuin urheilija ja treenannut, niin olisin haudassa jo. Tavallaan ärsyttävää kun moni ei usko, muuta kuin lähipiiri että on ongelma alkoholin kanssa, kun et näytä siltä. Jos juo 100 annosta viikossa, niin on kummaa, kun ei kukaan ns huomaa?

Mun juominen johtuu pitkälti sosiaalisteta ahdistustuksesta, tavallaan ei tee mieli juoda, mutta siitä saa sen breikin omaan oloon. Siis pelkästään tylsyyteen, kaikki puhelut, viestit, videopelit muuttuu kummasti jännemmiksi:) Jos joku ns huume pitäisi kieltää niin se olisi alkoholi! Sä et kaipaa sitä mihin sut on totutettu…

jos joku haluu jutella nii laita meiliä redi822222@gmail.com

Moikka! Minäkin juuri liittynyt. Tuota kohtuudella juomista olen minäkin miettinyt, oikeaa vastausta en tiedä, tietääköhän kukaan? Olin ajatellu kokeilla määräaikaista täysraittiutta ja sitten “opetella” uudestaan. Sinulla se ei oikein ole toiminut vielä, mutta ei anneta periksi!