Viiltelyharrastus

[Poistettu sääntöjenvastaista -Päihdelinkin moderaattori]

fi.wikipedia.org/wiki/Itsetuhoisuus

mll.fi/nuortennetti/mielenterveys/viiltely/

tukinet.net/keskustelu/vies … ;mid=47055

Kuvat taitavat olla edellisten tapaan tuoreita ja todenmukaisia, joten ei tässä enää mitään hauskaa ole.

Mies on mielisairas ja päätyy lähitulevaisuudessa toivottavasti jälleen turvalliseen paikkaan.

Ei kyllä naurattanut minuakaan tippakaan kun joskus erilaisissa hoitopaikoissa tapasin potilaita joilla oli lukuisia sellaisia viiltoja, että en edes ymmärrä miten lääkärit olivat ylipäätään saaneet tikattua ne kaikki kiinni :frowning:

No yleensähän tuossa ei henki lähde ellei saa jotain ikävää taudinaiheuttajaa noiden haavojen kautta, mutta huono puoli tuossa on se että niitä arpia ei saa enää pois jos tulee myöhemmin järkiinsä. Jos kokee fyysisen kivun helpottavan oloa, niin sitä voi tuottaa itselleen myös esim. leikkimällä joillain erityisen vahvan kapsaisiinipitoisuuden omaavilla chilikastikkeilla, joita on normaalisti tarkoitus laittaa esim. vain 2 pisaraa johonkin 2 desiin dippikastiketta. En nyt voi kertoa minkä nimisenä tuotemerkkinä niitä myydään Suomessa, kun mainostamista ei ilmeisesti hyväksytä täällä, mutta löydät ne kyllä Googlella.

Joo, mutta onneksi juttunsa ovat olleet sen verran levottomia taas viimeaikoina, että eiköhän tuo talteen pian korjata :confused: . Tulehdusten lisäksi noissa hommissa on se riski, että menee rikkomaan jänteitään tai hermojaan ja saa pahimmillaan lopunikäisen vamman käteensä tai mitä kohtaa nyt sitten viilteleekään.