Viikon selvin päin

Tein päätöksen viime viikon maanantaina että nyt tämä tissuttelu ja eurooppalaiset juomatavat saa riittää. Kärvistelin kädet vapisten aamulla kotona, kädet vapisi niin että oli pakko ottaa viinihörppy. Lähdin iltapäiväksi lääkäriin ja tarkoitus oli siellä puhua ihan muista vaivoista, mutta pamautinkin lääkärille että olen alkoholisti ja tarvitsen apua. Nuori naislääkäri vähän hämmentyi mutta oli heti mukana kun kerroin omasta juomisestani ja kuinka se on vuoden aikana suorastaan riistäytynyt käsistä niin että mies sanoi että tämä on nyt sitten tässä jos ei ratkaisua ala löytyä. Lääkäri ohjasi minut kaupunkimme päihde -ja mielenterveyspuolelle ja sieltä sain apua aloittamiseen ja Antabukset aloitin viime torstaina. Olo on tällä hetkellä vähän turta, joka paikkaan sattuu, päätä särkee, huimaa ja mitään en saa aikaan mutta oletan tämän olotilan helpottavan. Viiniä tekee välillä mieli, mutta Antabukset on auttaneet ja toivottavasti auttavat jatkossakin. En halua tuntea enää pöhnäistä oloa aamulla tarvetta krapularyyppyyn, ja siitähän se sitten aina lähtikin, koko päivän tissuttelu, jota yritin salata, vaan kyllä sen läheiset huomasivat…Näillä ajatuksilla eteenpäin.

No sulla lähti reippaasti homma käyntiin!

Alkuhan on sangen epämiellyttävää aikaa, mutta koita kestää sekin kurjuus alkuun, sit helpottaa huimasti. Paskamaisia olotiloja voi mainiosti hoitaa hemmottelemalla itseään kaikella hyvällä syötävällä, lisähoitona vois olla vaikka hierontaa, vyöhyketerapiaa, hermoratahierontaa tai minkä nyt sitten mukavaksi kukin kokee. Hyvien elokuvien katselu helpottaa, saunominen, lumihangessa tai avannossa uinti. Kaikkee uutta ja mukavaa mahdollisuuksien mukaan kannattaa kokeilla. Raitistuminen kannattaa aloittaa itsekkäällä asenteella. Kannattaa välttää kaikenlaista epämiellyttävää kuten riitelyä, inhottavia ihmisiä, paskamaisia tilanteita, kiirettä, levon puutetta jne.

Ei muuta kun peliin mukaan ja kirjoittele kuulumuksia.

Moro Hellu ja tervetuloa porukkaan!

Hienosti olet homman aloittanut…tästä on hyvä lähteä työstämään uutta elämäntapaa…meitä on täällä monta muuta…porukalla on helpompaa mennä eteenpäin!

Helisen viestissä oli aikalailla kaikki tarpeellinen…vältettävien listaan lisäisin vielä alkoholin…myös niissä kauheimmissakin himo-olotiloissa… :ne helpottuu kyllä wink:

Tsemppiä alkutaipaleelle!

Kiitos tsempeistä helise ja Metsien Mies :smiley: Päivä kerrallaan luottavaisin mielin eteenpäin.

Tsemppiä Hellu!

Täällä kans yks alkutaipaleella oleva… Tätä plinkkiä kannattaa lueskelle, paljon hyviä vinkkejä ja kokemuksia. Osa täällä olijoista on alkutaipaleella, joku vähän pitemmällä ja onneksi myös pitkään raittiina pysyneitä. Paljon saa ajattelemisen aihetta ja tsemppiä kun jaksaa pysyä linjoilla.

Morjesta. Hellun nrokoodi kiinnitti huomioni ja oletankin kyseessä olevan kohtaloidun syntymävuoden. Samaa vaan kuin kaikille muillekin ihan ens alkuun, että kaikki on alussa olleet alussa ja loppuun ei tarvii kiiruhtaakaan, sillä valmista ei tule, mutta elämä muuttunee varsin paljon muuttamalla sitä ja

ihan itse sen joutuu tekemään ja saa tehdä. :smiley: tsemppiä

Tervetuloa remmiin, Hellu. Alussa voi olla vaikeaa, mutta kylla se helpottaa, varsinkin jos keksii uutta tekemista. Aamuiset krapulahorpyt olivat tuttua kauraa. Voit ketjusta lukea minkalaiset olot tulee kun on muutaman paivan “loivennellut”. Tsemppia ja pida meidat ajan tasalla. Kirjoittaminen helpottaa. SW10

Vähän pelotti taas tämä viikonloppu etten retkahda. Onneski on nuo Antabukset jotka otan joka aamu. Isäntä joi viiniä ja se vähän harmittikin mutta toisaalta olen ylpeä itsestäni etten alkanut kiukutella tai kinuta pientä huikkaa…ihan pientä vaan. Voipi olla että olo ois ollut sit aivan kamala. Muuten on paljon tekemistä ja ulkona ihana pakkaspäivä, olo alkaa olla jo parempi ja pirteämpi, enää ei kolota joka paikkaa. Ensi viikolla meen ekoihin verikokeisiin ja toivon että maksa-arvot ei ole kohonneet. Sairaanhoitaja pyysi että kävisin myös hänen juttusillaan silloin kertomassa miltä tuntuu, ja niin teenkin. Päivät on tietenkin erilaisia, mutta ne vaikeammatkin hetket tuntuu jotenkin helpommilta ilman viiniä. Hyvää alkavaa viikkoa!