Viesti poistettu.

Viesti poistettu.

Ne pelkää Valviraa terkkarissa, mäsaan tropit kun psykiatrisen puolen ylilääkäri teki “hoitotestamentin” mun omalääkärille joka jatkaa hoitoa. Sanoi suoraan ettei ikinä olisi määränny noita lääkkeitäsi mulle, eikä kipupolikaan. Sittenku pääset semmoselle n. 70V lekurille jolla on arvovaltaa niin pyydä ilmoittamaan sun terkkarilääkärille lääkemääräykset, sitten vasta homma sujuu. Tämä on karu totuus, lapsuuskaveri oli kova ottaan alkoa mutta lopetti kun löytyi kumppani ja asunto ostettiin+lapsi syntyi mutta akka lähti niin helvetti aukes. Jotain pillereitä se oli saanut ja söi ne kaikki ja kotiviiniä napolla niin siihen kuoli, raskas arkku kun asiallinen apu olisi pelastanut.

Älä vaan lääkitse itseäsi alkolla vaan tilaa yksityiseltä aika ja sano heti ajanvarauksessa mihinkä vaivaan olet tulossa niin valikoivat sulle oikean lääkärin.

joo ei lekureille kannata sanoo mitään päihteiden käytöstä, ja alkaa olee vissii käytäntö et ei benzoi ekal kerral.

Jep, ja itseasiassa vähän enemmänkin kuin käytäntö. Lääkäri kun ei ensimmäisellä kerralla saa kirjoittaa uudelle potilaalleen pk-lääkkeitä enää, laki (vai mikä lie asetus) on näin määrännyt.

Kun taas a-klineltä (paikkakunnasta riippuen) saa joko pari vitospamia tai 6mg xanoria.

Näitä pitäisi yhdenmukaistaa, tunnen ittekkin joitakin kakskymppisiä jannuja jotka saa heti 3*2mg rivat, ja siinäpä sitten ollaankin.

Ei järkeä.

Sitten joku 40:nen, jolla on pää oikeasti puoliksi rekan alla saa sen 2*15mg opamox…

Ei järkeä.

Höpö höpö, tämähän tarkoittaisi, että luunmurtumaankin jouduttaisiin määräämään Buranaa.