Verkkokaupassa lisää tuotteita

[poistettu kaupallista sisältöä - Päihdelinkin moderaattori]

Ovela toi tollanen kauppa, jossa ei myydä mitään! :mrgreen: Tai siis, silloinhan se ei ole kauppa joten tätä linkkiä ei ehkä sensuroidakaan, yhteystietosi sieltä tosin löytyy joten mitäköhän tällä nyt ajetaan takaa… :unamused:

:laughing: Ei jumalauta, ootteko te ihan tosissanne!!! 15 - 20 egee jostain muutamasta puuhelmestä?? Ja siis mitä helvetin “hamppu”-koruja ne on olevinaan, jos ne on puuhelmistä tehty? Tai mitä hittoa on “hamppu-värit”?? (Näen kyllä mitä väriyhdistelmää sillä tarkoitetaan, mutta laittakaa nyt termit kondikseen, ellette ihan naurettavaa kuvaa halua antaa toiminnastanne.) Oletteko ylipäätään tietoisia siitä mitä hamppu on?? Paitsi että sitä voi polttaa… :unamused: Varsin laadukkaat kuvatkin tuotteista. Ei helvetti, tän on niin pakko olla joku todella huono läppä!

tableja vuonna 2013 :open_mouth: Muutenkin ihan käsittämättömän hirveet sivut.

Antakaa pojan nyt nolata itsensä rauhassa. Kaikesta päätellen se saa siitä suurta nautintoa :wink: :unamused: .

Voisin myydä teille muutaman yhdyssanan ja välimerkin, sivustolta näyttäisi puuttuvan moisia.

Tuollainen suuri helmisetti maksaa reilun kympin… Deluxe Wooden Beads-nimellä löytää Infosta tai Suomalaisesta ainakin… Itse maksoin tuollaisesta jätti-pakkauksesta 12.90€ ja voin kertoa että helmiä saa tuossa paketissa tuhansittain, hakukone voi löytää kuvan… :smiley: [poistettu mainontaa - Päihdelinkin moderaattori]

Päihdelinkki ei ole oikea paikka minkäälaiseen kaupalliseen toimintaan tai mainontaan. Ei ole montaa päivää, kun viimeksi poistimme nettikauppasi mainoksen. Laitan sinulle tästä hyvästä parin viikon bannin, sillä tiedät varmasti, mitkä säännöt ovat. Tervetuloa takaisin sen jälkeen käymään vertaiskeskusteluua, ei mainostamaan.