Veriset vedot

Elikkä ongelma on, että tuli tuossa päivällä 12 tuntia sitten tökittyä noin 2 miljoonaa kertaa värkeillä, välillä oli suonessa ja välillä ei niin jäi sitten vetämättä vedot. Nyt sitten tossa katsellut noita ja vedin filsun läpi johon jäi kaikki kuollut/hyytynyt veri, mut nuo mitä siinä on nyt on, on ihan tummanpunaiset vedot eli verta niissä on reilusti ja mietin nyt, että onkohan nuo vaarallista vetää?

Paskat, mää lyön ränniin nää, sen verta hyvät vedot tässä on. Kävi miten kävi.

En vetänytkään vielä vaan jumituin lukemaan sivustoa ja joku kirjoitti et joku oli saanu veren myrkytyksen, kun veriset vedot oli ollut +30 helteessä vuorokauden ja vaikka oli poistanut hyytyneet veret. Onko tässä oikeesti sellainen mahdollisuus?

Voi jessus näitä kysymyksiä taas :unamused: . Vaikka taidankin ruokkia trollia, niin väännetään nyt silti ratakiskosta: Kyllä. On ihan hiton mahdollista saada verenmyrkytys, jos neuloo itseensä epämääräistä sotkua paskaisilla värkeillä. Yksi tuttu kuolikin verenmyrkytykseen em. toiminnan seurauksena. Sterifiltit sun muut voivat hieman vähentää riskejä, mutta eivät todellakaan poista niitä.

Verenmyrkytyksen nyt voi saada vaikka tikusta sormessa, jos paska säkä käy. Isäni sai kerran verenmyrkytyksen täysin siististi ja asianmukaisesti sairaalassa asennetusta tippakanyylista. Välillä vain paremmissakin piireissä käy niin, että jokin strepto- tai stafylokokkibakteeri villiintyy väärässä paikassa väärään aikaan.

Winston sanoikin tossa jo oleellisen. On erittäin mahdollista saada verisistä vedoista veren myrkytyksen. Ja olen ollut todistamassa useita tälläistä tapauksia. Vereen alkaa myös kertyä älytön määrä erilaisia bakteereita ja viiruksia.

Ymmärrän, että jos mokaa hyvät vedot, se voi ottaa päähän, ja tuollaisessa tilanteessa ei välttämättä ajattele omaa terveyttään vaan epätoivoisesti yrittää saada vedot laitettua. En tiedä onko se sitten sen arvoista, että menettää tulehduksesta raajansa, tai pahimmasta tapauksessa kuolee.