Varokaa Rivotril (ja Lyrica) plus sekakäyttö

Nuo ulkomaiset Rivotrilit sisältää fentanyyliä, joka siis 100 x vahvempaa kuin morfiini. En ajatellut asiaa, otin to-pe amfetamiinia, Lyricoita 300mg, yksi diapam ja kaksi Rivotriliä- eli ei tarvittu isoja annoksia… Sain ensin yhden kouristuskohtauksen. Silloin seĺvisi, mitä on kuolemanpelko. Seuraavaa kohtausta en muista, ainakin oli hengitys pysähtynyt ja lanssi soitettiin. Pelkäsin ensihoitajia jne… Ihan pihalla… Sairaalan ensiavussa kun ns. heräsin, tuli mieleen että puhelimetkin on keksitty… Soitin heti ystävälle, joka aiemmin siis soitti lanssin.

Mutta varokaa myös Lyricaa plus muita, kaksi puolituttua kuollut Lyricaan plus muihin.

Hanki muita bentsoja kuin Rivotril, pyydän!

Peace and love.

^ Hohhoijaa. Rivotril on ihan laillinen ja virallinen Rochen valmistama lääke, joka sisältää ihan tasan tarkkaan samaa klonatsepaamia(Eikä sidosaineiden lisäksi mitään muuta), kuin suomalainen RivAtrilkin. Suomen markkinoilla nimi on vain yhden kirjaimen verran eri sattuneesta syystä, ettei liian rivolta kuulostaisi :mrgreen: . Toki kadulla myydään Rivotrileina ties missä UG-labrarotanloukoissa nyherrettyjä feikkibenzoja, jotka saattavat sisältää kaikenlaista paskaa, jolla on arvaamattomia vaikutuksia. Pointtini tässä on nyt se, että jos ostat katukaupasta Sergeiltä benzoja, niin ne voivat olla jotakin ihan muuta, kuin pitäisi, olivatpa sitten “Rivotrileja”, “Ksaloleita” tai mitä vain.

Niin ja sekakäytössä tuppaa olemaan aina riskinsä, vaikka lääkkeet olisivat suomalaisesta apteekista hankittua oikeaa tavaraakin.

Oisko “amfetamiini” sittenkin osallisena tohon kouristuskohtaukseen? :unamused:
Seassa ties mitä, jatkeena ties mitä. Mistä muuten tiedät rivojen sisältävän fentaa? Toi on ikiaikainen ja niin väsynyt legenda, jokainen ei-suomibentso → FENTAA. Ei noiden rivojen painajilla olisi mitään järkeä sotkea fentaa sekaan, kun tutkaribenejä saa aivan loputtomasti Kiinasta, fentaa ei enää.

Bisnekselle kans huonoa, jos asiakkaat kuolee. :smiley:

Ottikovat sulla sairaalassa kaikki kokeet, mistä olisi selvinnyt mitä kaikeka elimistöstä löyty. Sergein RivOtrilit voivat sisältää todellakin mitä vain. En kehota käyttämään noita Ksaloleita. Niistä en tosin ole kuullut pahaa sanottavaa keneltäkään, päinvastoin.

^^ Teki mieli itsekin kysyä aloittajalta, mistä niin varmaksi tietää fentaa saaneensa, mutta ajattelin, ettei maksa vaivaa, jos hän on kerran päättänyt, että fenta oli syypää koko episodiin. Tosin mistäpä mä tiedän, vaikka olisivat asian sairaalassa tutkineet.

Amfetamiini, ihan oikea ja hyvälaatuinenkin sellainen, voi laukaista kouristelun, jos henkilön kouristuskynnys on syystä tahi toisesta alentunut, ja siihen vielä Lyricaa päälle, niin avot. Ei muutenkaan kuulosta ihan tyypilliseltä fentanyyliyliannostukselta tuollainen, että riehutaan pelkäämässä kuolemaa ja ensihoitoa. Yleensä siinä tilassa ollaan hyvinkin rauhallisia :mrgreen: .

En mä tyystin mahdottomana sitä pidä, että joissakin epämääräisissä napeissa voisi olla fentaa, mutta ei se mitenkään yleistä ole. Saa tosiaan olla aika tyhmä huumekauppias, jos tappaa kaikki maksavat asiakkaansa heti kättelyssä.

Luin hiljan raporttia huumekuolemista Suomessa viime vuodelta tai vuodelta 2018 ja siinä korostui nimenomaan sekakäyttö, joka on täällä usein sangen holtitonta parempi överit, kuin vajarit -meininkiä, ei mitään kiva pikkukombo -touhua. Opioidit toki olivat useimmissa sekakäyttökuolemissa vahvasti osallisina, mutta buprenorfiini se ehdottomasti käytetyin oppari tässä maassa on ja oksikodoni on nykyään myös melko muodikasta. En muista mainittiinko fentanyyliä sanallakaan, mutta ei täällä todellakaan ole meneillään mitään nistejä niittävää fentanyyliepidemiaa, toisin, kuin voisi kuvitella näistä hörhöjen kaikessa on fentaa -hourimisista :unamused: .

Toki aina joskus joku fentaövereihinkin kuolee, mutta yleensä se aine on vedetty ihan tarkoituksella.

No sekin muakin ihmetytti, siks kysyin että kattoivatko sairaalassa mitä kaikkea shaissea on elimistössä. Ne Alprazolam pillerit jossa on AZ ja alapuolella 1. Ne on sisältänyt fentanyylia, mutta siitäkin on jo kauan, mutta ei se sano ettei niitä olisi liikkellä enää.

^ Viittaatko siihen juttuun, kun joku yksityishenkilö joskus 3 vuotta sitten laittoi Facebookiin postauksen, jossa kertoi testauttaneensa labrassa nämä alpratsolaamina myydyt napit ja ne olisivat tulosten mukaan sisältäneet fentaa ym. epämääräistä? Oliko siinäkään jutussa lopulta mitään perää vai oliko vain jonkun hörhön sekoilua tai ihan silkkaa pilailua? Itse en Facebookia käytä, mutta luin siitä tuosta Varoituksia vaarallisista aineista -ketjusta, joka on kiinnitetty tuohon ylös Saunassa. Sen lisäksi taisi olla 1 juttu iltapäivälehdessä ja sekin pelkästään tuohon Facebook-postaukseen perustuen, jotta saivat jotakin palstan täytettä. Juorut lähtivät toki liikkeelle käyttäjien keskuudessa ja näemmä pitävät sitkeästi pintansa, mutta mistään vähänkään virallisemmista lähteistä en ole koskaan asiasta kuullut. Luulisin, että olisi noussut isompikin haloo, jos tuollaisia nappeja olisi ollut oikeasti enemmänkin liikkeellä ja niistä olisi seurannut kuolemia tai läheltä piti -tilanteita. Huumepoliisi tiedottelee kyllä varsin innokkaasti aina kaikenlaisista Kotkassa “poikkeuksellisen vaarallista” amfetamiinia ja sairaalaankin on joku joutunut -jutuista. Sekin oli sitten ihan vain amfetamiinia, olipa vain vähän parempaa laatua, mihin kotkalaiset reppanat ovat tottuneet :mrgreen: . Olletikin näistä fenta-alpratsolaaminapeistakin olisi mekastettu ihan poliisinkin toimesta ja vielä isommin, jos se juttu edes mahdollisesti olisi voinut pitää paikkansa. Toki voi olla, että onkin mekastettu, mutta se on mennyt sitten tyystin mun silmieni ohitse.

Edit. En mä kehoita mitenkään kovin huolettomasti ja luottavaisesti suhtautumaan näihin laittomilla markkinoilla liikkuviin ulkomaan benzoihin. Hyvinkin voivat sisältää jotakin aivan muuta, kuin luvataan tai vähintäänkin heittää rahansa hukkaan, kun laatu on täyttä kuraa. Nämä fentanyylijutut taitavat kuitenkin olla enimmäkseen täyttä puppua.

Ostin sadan ryynin purkin näitä Unkarissa valmistettuja Rivoja. Purkissa luki että on Roche tehtaassa valmistettuja- “Made in Magyar”. Ei nyt kai mitään fentaa niihin ollut sekotettu mutta jälkeenpäin jäi semmoinen kuva että se ei ollut ihan aitoa tavaraa. Niistä puuttui semmonen tietynlainen potku, minkä yleensä saan aidoista varsinkin nyt kun olen ominpäin vierottautunut benstsoista ja kahvista.