Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

Hei

Kootaan tähän ketjuun ajankohtaisia ilmoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista. Toimitus ilmoittelee matalalla kynnyksellä Nopsan (Nopean huumeviestinnän rinki) ja NoVi-verkoston kautta tietoon tulleista ilmoituksista. Usein ilmoitukset perustuvat kenttätyöntekijöiden havaintoihin ja asiakkaiden kertomuksiin, joten tiedoissa voi olla epäselvyyksiä. Voitte täydentää ja korjata tietoja omien havaintojenne ja kokemustenne pohjalta.

Pääasia on kuitenkin se, että mahdollisimman moni olisi tietoinen liikkeellä olevista vaarallisista aineista, ja näin välttyisi ikäviltä ja mahdollisesti hengenvaarallisilta seurauksilta.

Yst.terv.
Päihdelinkin toimitus


Suomessa on ollut liikkeellä jo parin kuukauden ajan “ekstaasi-pillereitä” joiden vaikuttava aine on PMMA.
PMMA on aiheuttanut useita kuolemantapauksia maailmalla.

en.wikipedia.org/wiki/Para-Metho … mphetamine

Erityisesti kuolemantapauksia on liittynyt pinkkeihin Superman -pillereihin, mutta muitakin PMMA pillereitä on liikenteessä. Superman -pillereitä on myös muun värisinä ja sisältö vaihtelee. Samasta pilleristä (pinkki kranaatti) on ollut ilmeisesti liikkeellä ensin MDMA -pilleri ja myöhemmin täysin identtinen PMMA -pilleri.

NoVi-verkosto

Hyvä, että tekin havahduitte tähän uutiseen kolme viikkoa sen jälkeen, kun olin jo tehnyt siitä ketjun: viewtopic.php?f=1&t=35528

Lisäksi tuossa väitetään, että PMMA:ta sisältäviä pillereitä on todistettavasti ollut liikkeellä Suomessa. Mitään faktaa tästä en ole nähnyt mistään lähteestä, jos teillä sellaista on, niin se olisi syytä myös julkaista.

Sitten tuossa vielä sekoitetaan iloisesti pinkit Supermanit pinkkeihin kranaatteihin. Taas täysin ala-arvoista tiedottamista toimitukselta.

Ylläpito lieneekin vain edelleenvälittänyt Novin viestin, joka on tässä tapauksessa ilmeisen surkea. Omaa tutkimustyötä tai edes tekstin muotoilua ei selvästikään ylläpidossa harjoiteta. Varmaan tätäkin palstaa moderoi joku enintään kansakoulun suorittanut yli 50-vuotias sosiaalialan tantta.

Hei

Kiitos oikaisuistanne tiedon suhteen.

Juuri siksi tiedotamme “hatarillakin” tiedoilla, jotta asiasta enemmän tietävät voivat antaa oikeaa lisäinfoa liikkeellä olevista vaarallista aineista. Tieto on tärkeää, jotta vältyttäiisin turhilta tapaturmilta.

Terv.
toimitus

Miksi sana “hatara” on lainausmerkeissä. Hatarilla tiedoillahan te tiedotatte, se on aivan yksiselitteistä. Vai eikö siellä osata kirjoittaa?

Alla tyypillinen Plinkin toimituksen tiedote.

^ :laughing: :laughing:

Kranaatista menin aivan keitaalle vaikka on kovat tolet kyseiseen paskaan, toisella ei toiminut yhtään että veikkaan epätasaisuuksia Mdma:ta sisältävissä tableteissakin. Supermaneja näkynyt montaa eri kokoa ja väriä…

Yhdet valkoiset naxut missä playboypupun kuva sisälsi varmaan MDPV:tä tai jotain vastaavaa…valvotti ja vainoinen olo.

Moi,
Onko näistä mitään lisätietoa kellään?

toimitus


Poliisi varoittaa: Liikkeellä todella vaarallista huumetta – hidas vaikutus voi yllättää

Poliisin mukaan vaarallisen ekstaasin vaikutus alkaa normaalia pidemmällä viiveellä. Tämän vuoksi on olemassa vaara, että käyttäjä ottaa useamman tabletin ja saattaa itsensä hengenvaaraan.

Kaakkois-Suomen poliisi varoittaa erityisen vaarallisesta huumausaineesta, jota on poliisin mukaan liikkeellä ainakin Etelä-Kymenlaaksossa. Poliisi kertoo Facebook-sivuillaan, että alueella on liikkeellä poikkeuksellisen vahvoja ekstaasitabletteja. Tabletit ovat sinisiä ja normaalia isokokoisempia.

Ekstaasin vaikutus alkaa normaalia pidemmällä viiveellä. Tämän vuoksi on olemassa vaara, että käyttäjä ottaa useamman tabletin ja saattaa itsensä hengenvaaraan.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo, että se ei ole saanut takavarikoitua yhtään pilleriä vielä, joten poliisilla ei ole täyttä varmuutta siitä, ovatko tabletit ekstaasia vai jonkinlaista muuntohuumetta.

Poliisin muistuttaa, että ylipäätään ekstaasin ottamiseen liittyy suuri riski. Tabletin sisällöstä ei ole usein edes myyjällä tietoa. Muuntohuumeiden vaikutukset voivat olla yllättäviä ja vaarallisia.

No eipä ole tietoa, oiskohan joku ottanu vaikka Viagran vahingossa ekstaasina. Ihan oikeasti, se poliisi kyllä voisi halutessaan etsiä tuollaisen sinisen “hitaasti vaikuttavan” ekstaasitabletin ja toimittaa KRP:n laboratorioon. Itse asiassa poliisi voisi halutessaan toimittaa kaikki takavarikoimansa ekstaasina myydyt tabletit sinne ja julkaista netissä sen jälkeen niiden tarkan sisällön. Näinhän poliisi ei tietenkään toimi, koska “väärät signaalit” yms. ja sitten parhaassa tapauksessa joku nuori pääsee hengestään. Kyllä meillä on kaiken kaikkiaan ihan helvetin hienoa huumausainepolitiikkaa ja sen täytäntöönpanoa.

Heippa! yhdeltä tutulta löytyy nuita pinkki/violetteja kranaatteja… onko suomesta saatavilla saman kaltaisia testereitä kuten “eztestkit” yms?

huumetestereitä saa apteekista esim thc ja noita EZtestereitä MDMA saa täältä [Poistettu kaupallinen linkki -Päihdelinkin moderaattori] sielä on myös moniin muihinkin huumeisiin testereitä joten testaa mitä laitat itseesi ettei käy niin että moni jää kaipaamaan sua.

^ymmärrän ettei kaupallisia linkkejä mutta hieman ristiriidassa topic aiheen kanssa :laughing: eli elä nyt hitossa mitään testeriä osta vaan syö ite ja päättele vaikutuksista onko se vaarallista vai ei :laughing: testerithän on amatööreille ja vie kaiken jännityksen huumekokeiluista :laughing:

On kuulema KROKODIL+METHAMFE sekotusta kaupan, piriniä.
Keskisuomen alueella. Itte en haluis koskeekkaan koska 1. meta 2. kroko fuckin dil 3. latistavat toisensa ja subuteksin tehon…

:imp:

Uskon kun näen labratestitulokset, muuten tuomitsen urbaanilegendaksi.

[Poistettu sääntöjenvastaista - Päihdelinkin moderaattori]
Eli tuosta THL myyjän fentanyylista on ollut paljon puhetta esim sipulikanavalla että olisi jtn tutkarifentaa, esim acetylfentanylia tms. Kuulemma iv käytössä lähes aina tappavaa, olikos et rikkoo munuaiset tms. Oisko villejä Veikkauksia mitä voisi olla. Sipulikanavalla on pitkä viestiketju myös aiheesta. Varsinkin jos jollain olisi kokemuksia juuri tästä nenäsumutteesta jota THL myy niin olisin kiitollinen kommenteista.

Kiitos ja toivottavasti modet ei poista koska olisi hyvä varoittaa ihmisiä jos kyseinen aine on oikeasti hengenvaarallista(ainakin iv käytössä, nenäsumutteena porukka sitä on käyttänyt ilman mainittavia haittavaikutuksia)

Osaiskohan kukaan sanoa mitään liikkeellä olevista pinkeistä sydämistä? Väitetään, että niissä on tutkareita tms. Keski-Suomen alueella.

Oon lukenut sitä ketjua eikä siinä kyllä ole mitään järkeä, ei ole mitään syytä, miksi asetyylifentanyyli olisi fentanyyliä vaarallisempaa IV-käytössä.

Oliskohan siihen nenäsumutteeseen sekoitetu jotain sellaista mikä ei tee niin pahaa tuhoa kun tippoja ruiskuu sieraimeen eri suuntiin… mutta kun avaa pullon ja vetää sieltä suoraan IV niin on myrkyllistä kun tulee iso annos kerralla, tyyliin jotain säilytysainetta tai lakka emt mitä nenäsumutteessa käytetään :slight_smile:
Tai sitten ovat yksinkertaisesti vetäneet liikaa, ovat tottuneet fenta-laastareihin ja sumutepullossa onkin ollut paljon enemmän kuin osasivat arvioida (vetivät saman ml määrän mutta olikin tehokkaampaa?)

Fentanyl 2.0-maininnan olen kuullut. Tutkarifentanyylia, moninkerroin vahvempaa kuin normi, joka on jo erittäin vaarallista valmiiksi.

Koko käyttöaikanani pahimmat olot oon saanu siitä hiton kemiallisesta “cannabiksesta” (cannabis-sanaa en haluaisi tähän myrkkyyn edes yhdistää!) Kaikkea muutako hyvä olo! Fyysisesti tuntu siltä että elimistö on sähköä täynnä mikä aiheutti painetta silmiin ja koko kehoon, penin totaaliseen paniikkiin enkä tienny enään missä oon ja mitä olin ottanu. Kaajoin pöydät ja huusin muille “auttakaa mua, auttakaa!” Muita nyt sivusta seuranneena voin sanoa ettei kukaan oo entisensä… kaikilla on psyyke jollain tapaa ihan paskana ja moni käyny teholla asti, suljettuja unohtamatta… En haluaisi kenenkään koskaan tähän myrkkyyn itteensä sotkea, tästä haluan mainita erikseen vaikka siitä on paljo varoteltu ja uutisoitu. Totta, pysykää kaukana tästä.