Vanhentuneet tramalit

Onkos vanhentuneista tramaleista enää mitään merkittävää hyötyä?

varmaan riippuu siitä että kuinka vanhoja ne on, tuskin ne nyt ihan heti menettää tehoaan luulisin et alkaa heikkenee vasta muutaman vuoden vanhettuaan. muutaman vuoden vanhat pamitkin toimi iha hyvin ku rouski reilulla kädellä.

se että kun lääkkeessä on se viimeinen käyttöpäivä (tai kuukausi) ei tarkoita, että se menettäisi vain tehoaan, vaan sekin voi olla, että se lääkee alkaa muuttumaan myrkylliseksi sen jälkeen… näin sanoi lekurini kerran. ja ei ne turhaan paasaa, että vanhentuneet lääkkeet pitäisi ihan oikeesti roudaa apteekkiin…

varovaisuutta, jos niitä vanhentuneita lääkkeitä on ihan pakko popsia…varsinkin, jos muukana on muutakin (yhteisvaikutuksista ikinä tiedä varsinkaan tollasessa tapauksessa).

No mä söin tossa kesällä vuonna 1987 vanhaksi menneitä Opamoxeja ja hyvin toimivat.

On totta, että jossain harvoissa tapauksissa lääkkeet voivat muuttua vaarallisiksi vanhetessaan, mutta tästä nyt on tietenkin maininta pakkausselosteessa. Lisäksi maalaisjärjen käyttökin on sallittua, eli esim. vanhentunutta silmärasvaa nyt ei välttämättä kannata mennä laittamaan silmään.

noi vanhentuneet napit tulee ehkä arvioitua miedommiks mitä ne on, 5 sinistä pamia ja nukkumatti tuli moikkaa :laughing: