Vaiheessa

Missäköhän vaiheessa taas ollaan kun 23v mittarissa eikä kaverit, sun muut kiinnosta? Ainoastaan yksin kotona dokaaminen kiinnostaa. Toki pelleilen jotain facebookissa mutta joo…

Yksi asia mua kiinnostaa tietää, missä vaiheessa ollaan kuolemaa kun todetaan tämän ikäisenä sinustakykardia? 4pv koitin olla juomatta mutta sydän rummuttaa siihen tahtiin ettei sitä jaksa.

Kiinnostaisi ulkoilu sun muu tekeminen selvänä mutta kun ei vaan pysty. Sydän runkuttaa tuhatta ja sataa, ahdistaa, kädet tärisee jne. vaikka olisi ollut selvänä päiviä. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan että parvekkeelta hyppääminen olisi oikea vaihtoehto.

Kuulostaa ihan perinteisiltä viinan vieroitusoireilta.

“Sinustakykardia
Sinustakykardia on nopea, yli 100 lyöntiä minuutissa oleva rytmi, joka aiheutuu sinussolmukkeen tihentyneestä toiminnasta. Sinustakykardia on elimistön normaali vaste esimerkiksi fyysiseen rasitukseen, kipuun, kuumeeseen ja šokkiin. Jotkut lääkkeet, alkoholi ja alkoholinkäytön lopettaminen voivat aiheuttaa sinustakykardiaa.”

Hakeudu paikallisen A-klinikan kautta katkaisuhoitoon ja mieluusti sen jälkeen vielä pitempiaikaiseen kuntoutukseen. Kiinnostuksen puute, alakulo ja itsetuhoiset ajatukset nyt ovat erittäin yleisiä etanolin runsaan käytön yhteydessä. Kyseessä on kuitenkin yksi kovimmista huumeista joita on olemassa.

Jos tuo sydämmentykytys kovasti häiritsee, niin siellä katkolla saat beetasalpaajaa ja bentsoja jotka auttavat akuutisti todella hyvin. Suosittelen vahvasti tätä katko vaihtoehtoa. Tsemppiä!

alkoholismi/addiktiosairaus…tai pelkkä juominenkin kai…on eristävä juttu…
ei kiinnosta ja dokun seura ei kiinnosta muita…
pois juomat ja alkaa ehkä kiinnostaa pikkuhiljaa…
ei aina kiinnosta selvinpäinkään, vaan useimmiten kuitenkin…
elämä on siitä mielenkiintoinen hyödyke, että kaikkea mahtuu mukaan. enemmän ja vähemmän
kivoja oloja ja juttuja…noin kuuluu olla kaiketi? juovaan elämään ei taas mahdu mitään todellista
kivaa lopulta…pelkkää harha-hauskaa ja pääosin silkkaa surkeutta(minkä tasoista kullakin)…
joo, mee katkasuun, jos ei yksin katkea…ja siellä ota oma linja, jos suurin osa porukasta on vaan
lomalla rankasta käytöstä…että jaksaa taas…
tsemiä