Uutisia, kolumneja, ohjelmia, elokuvia

Onko totta, ettei meillä vähentäjillä ole keskusteluketjua, johon olisi linkattu mielenkiintoisia uutisia, ohjelmia, elokuvia tms. alkoholiin liittyvää asiaa? Vai onko se jo pudonnut monen sivun taakse?

No, tässä ainakin yksi hyvä kirjoitus tältä päivältä:
Kuka olisi uskonut, että Jeppe juo? HS 10.11.2018 hs.fi/mielipide/art-2000005894618.html

hyvä HS-kirjoitus, tosiaan.
sitä vaan huomasin ihmetteleväni, että eikö tuo ole kaikille jo vesiselvä juttu. mutta eihän se niin mene.
meinaan sitä, että kun itse juoppona on ollut kiinnostunut aiheesta iät ja ajat niin jotenkin sitä kuvittelee että kaikki, siis aivan kaikki, olisivat nykyaikana valveutuneen tietoisia mm siitä ettei alkoholismi suinkaan ole läheskään aina “näkyvää”. eli tuon lehtitekstin sisältö oli “uutisarvoltaan” silkkaa pässinlihaa. muttei se tosiaankaan niin mene! hyvä muistinvirkistys itselleni siltä kantilta.

Täällä Vähättäjien puolella ei varmaan ole kamalan vaikeaa klikata Lopettajien puolelle jossa Media-uutisia kyseisestä erittäin kovasta huumausaineesta on selkeästi enemmän.

Yleareenalta voi katsoa Theroux ja alkoholin kirous. Suosittelen.

Katsoin tuota tänään. Siitä tuli kyllä jotenkin hirmu paha mieli. Kyllä tuon tyylinen ryyppääminen tuntuu tosi kaukaiselta, mutta toisaalta kyllä mä sen fiiliksen tiedän, kun on juonut liikaa ja ahdistaa ja tuntuu, että ei vaan kestä sitä oloa selvin päin.