Uusi kauppa avattu

[poistettu kaupallinen linkki -Päihdelinkin moderaattori]

Ja nyt äkkii kaikki käymään, ennenku iso paha mode tulee, ja sensuroi tuon kaupallisen linkin!!

Vaihtaisin kyllä sen Support- sanan vaikka “Tuotteet” tms. Miksi kukaan haluaisi tukea jotain epämääräistä, itselle tuntematonta “kerhoa”, jonka jäsenistä ei ole mitään tietoa??

Kuka tuolta uskaltaisi mitään edes tilata, kun jo etusivulla on nimi väärin?

Mitäs te sitten teette kun oikein ryhmäkin piti perustaa? poltatte pilveä?
jos niin, niin totta helvetissä ostan 35 euron support-paidan.

Mitäh?!?! Onko garion ryhtynyt ituhipiksi :open_mouth: ? No, parempi vaihtoehto se toki on, kuin jätkän aiemmat päähänpistot :laughing: .

Niinpä. Tottakai kaikki tuemme joidenkin randomtyyppien pilven polttoa! Kerrassaan loistava liikeidea!!

Mä voisin ostaa paidan, jossa lukee LUONNON MUKAISUUS ARJENTOIMINNOISSA ja RUU AN LAITOSSA, kunhan paita on tehty aidosta Vietnamilaisesta luomuhampusta ja se on saapunut Suomeen 04:20. Yah Man!

http://www.youtube.com/watch?v=e118aeP0Qv0

^Hieno biisi toi, muuten.

^ Ite olisin myös kaivannut vähän selvitystä siihen, että millä keinoin tämä “luonnonmukaisesti eläminen” sitten ilmenee. Hieno asiahan se on jos sellasta periaatetta noudattaa, että kyllä mäkin sellasta ihan mielelläni tukisin! Siis sitä periaatetta, ja sitä, jos asian hyväksi pyrittäisi saamaan jotain yhteisekunnallisia muutoksia aikaan. Ihan vaan joidenkin tyyppien luonnonmukaista elämäntyyliä en ole valmis tukemaan, kun se tekee omallekin taloudelle tiukkaa.

Luonnonsuojelua edistämään pyrkivän yrityksen/ ryhmän tuotteiden kohdalla pitäisi kyllä myös kertoa, millä tavoin ne itse tuotteet ovat luonnomukaisia! Jos t-paita on ostettu saiturin pörssistä ja siinä lukee “made in bangladesh”, on luonnomukaista ajattelua mainostava printti enää pelkkä huono vitsi. Kannattaa myös muistaa että se t-paidan - tai minkä tahansa tuotteen - materiaali on vain yksi osuus koko tuotteen valmistuksesta. Pelkkä luomupuuvilla ei tee koko tuotteesta eettistä (käsittääkseni luomupuuvilla itsessäänkään ei välttämättä ole sen eettisempää kuin perus-pvl - yksi on parempi luonnolle, toinen työntekijöille). Jos kangas on neulottu intiassa, vaate koottu turkissa ja värjätty taas jossain muualla - ja jokaisen työvaiheen välillä on matskuja kuljetettu ympäri maailmaa, on siinä matkan varrella silti ehditty polkee niin luontoa kuin ihmisoikeuksiakin vaikka kuinka huru mycket.

Muutenkin tuotekuvauksiin olisi hyvä panostaa aika paljon enemmän. Ottakaa mallia mistä tahansa vaatteita myyvästä verkkokaupasta, että mitä kaikkia asioita siinä kuvauksessa pitäisi olla. Ja ne kuvat nyt ovat tietysti kaikkein oleellisimpia! Joten niihinkin olisi syytä panostaa. Riippuu tietysti, minkälaisen kuvan toiminnastaan haluaa antaa. Nyt tuosta toiminnasta tulee sellanen mielikuva, että pilvessä vähän askarrellaan jotain ystävyysnauhoja ala-asteen kässätunneilla opituilla ohjeilla, ja yritetään sitte myydä niitä oikein netissä. Jospa äidin ja mummin lisäksi joku muukin innostuisi ostaa niitä.

Kaupallinen toiminta ja mainostaminen on Päihdelinkissä kiellettyä. Tämä ketju lukitaan.