Unikkotee?

Eli saisko infoa kyseisestä herkusta? Satuin tossa viikolla teekesteille jossa join ko. litkua n.3-4dl. Ihan tuli mukava,rento,normi opiaatti pöhnä, mut kukaan ei suostunu kertomaan et miten tossa oikeesti menee toi annostus ja kuinka sitä valmistetaan? Googlettamalla en juuri tietoa löytänyt…mutta tarkotus olis ens kesänä laittaa pellolle hiukka unikkoo tuuleen huojumaan…sen verran tykkäsin…Orgaaninen on aina orgaaninen :smiley:
Niin ja tosin,muut opiaatit on tullukki sitte ihan kiitettävästi käytyä läpi/käytettyä.

Annostus on ko. litkun osalta kuten muidenkin luonnon tuotteiden kanssa aina vähän arpapeliä. Jotain perstuntumaa voi saada vaikka hakemalla vanhoja viestejä tältä foorumilta.

Ja kyllähän unikoitten määräkin vaikuttaa…

Ehkei kuitenkaan niin arpapeliä, jos osaa/jaksaa eristää keskeiset vaikuttavat aineet x luonnontuotteesta? Esimerkiksi just tuosta opaunikosta.

Sitten polttelee pienen määrän(0.1~0.5g) aluksi ja tunnustelee oloa. Ei pitäisi tulla mitään inhoja ylläreitä. Sitäpaitsi muutenkin toimii paremmin(joskin lyhyemmän aikaa kuin juomalla) tuolla tavoin. Mutta onhan juominen toki fyysisesti terveellisempi tapa käyttää, kuin polttaminen.

Mutta eipä se opaunikkoteekään kovin hääviltä maistu, joten…

Lienee tässä lopuksi vielä syytä muistuttaa, että opaunikkotuotteet voi aiheuttaa huomattavaakin fyysistä/henkistä riippuvuutta. Joillakin enemmän, joillakin vähemmän. :unamused:

Kiitos muistutuksesta,pahat olot muutenkin et ei pääse unohtamaan vaan mitä on opiaattikoukku…

Ahh, oopiumi, sitä on tullut vedeltyä 2vuotta melkein nonstoppina, yleensä aamusta iltaan.
Koen opan aika turvalliseksi huumeeksi kunhan ei rupea elvisteleen että lisää lisää lisää ja kova kuosi päällä ja vielä lisää.
Oon paradoksaalisen reaktion morfiinista kokenut pari kertaa, eli intensiivistä ahdistusta, levottomuutta ja pumppu hakkaa yli 200bpm.
Myös tullut bentsoilla boostailtua lukemattomia kertoja, kerran veti niin överiksi että meinasin tukehtua oksennukseeni.
Eli kyllä opalla henkensä pois saa jossei harjoita varovaisuutta!

Mutta itse asiaan: opatee on kokemattomille. luit oikein. [poistettu valmistusohjeita - toimitus] 10min siihen kuluu ja sillä sipuli, ei vaivalloista rutiiniksi muodostunutta vittumaista teen tekemistä. Ja syöminen on ennen polttamista tehokkain tapa kayttää unikkoa. Ja syömällä säästät myös enemmän koska se potkii kovempaa vähemmällä annoksella.

Toivottavasti teksistäni oli hyötyä, pidä hauskaa ja hanskat kädessä. :slight_smile:

En tiedä tuleeko noista mitään vaikutusta, mutta ajattelin kokeilla. Seittemän kotaa, vanhoja ovat, tiedä sitten vaikuttaako ikä - varmaan.
Niin, sitä kysyisin, [Poistettu valmistusohjeiden tiedustelua. Tutustuthan keskustelualueen sääntöihin -Päihdelinkin toimitus]

[Poistettu valmistusohjeita -Päihdelinkin toimitus]

:smiley: Paras tapa valmistaa ne on heittää kodat roskiin. Ilmeisesti et ole kyseistä valmistetta aiemmin nauttinut, joten miksi koukuttaa itseään…tulee nimittäin niin hirveät reflat, etten ole vielä mistään muusta aineesta saanut sellaisia!!!

varmaan siks ei kertonu ku vaarallista ottaa od…alotus annostus on muutama(5-6) kotaa ja sit voi buustailla hiljalleen muistaen et voi käydä päähän vasta pitkän aikaa kupin juomisest joku oli vetäny överit nii et illal oli juonu mut aamul oli alkanu vast överioirehet…

Se on ihme etten noihin koukahta ku löysin jyväskylästä hyvän mestan mistä saa käytännässa rajattomasti niita rakkaita puskia. <3

Unikonsiemenistäkin jotkut tutut sanonu et irtoo hyvät olot. Ei oo tullu kyl ite testattuu koskaan.

Mä luulin, että unikkoteestä tulee pahimmat opparireflat, ennenkuin kokeilin metadonirefloja… Ja toi paras valmistusohje on kyllä heittää ne roskiin.

kannattaa sitä pitää sitten mielessä, että noita on eri kokosia ja vahvusia kotia. Sellaset isot on varmaa joku 5x vahvempia ja 7 sellasta on kyl ilman tolee liikaa.

Mitkä unikkolajit siihen käy?

Papaver somniferum gigamtum… oli mun suosikki

:open_mouth: Vielä pahemmat??? No ne on sitten sanoinkuvaamattoman kammottavan kauhistuttavat! Mä lopetin kolme kertaa kalkkunalla käyttäessä; yhden kerran moposta, yhden unikosta ja yhden bubresta…Metkusta ei ole kokemusta kuin k-hoidossa käytettynä. Silloin kun pörräsin kentällä, ei tullut vastaan koksaan Metadonia. Ja yleensäkin oli varaa käyttää vain ja ainoastaan perinteisiä—ekan Essoni maistoin VASTA 2001!!! :laughing:

Mä päädyin 2 kertaa teholle metadonirefloissa, toisella kertaa aivoverenvuoto, kun oksensin noin 15 sekunnin välein ja ratkes suoni päässä.

En tiedä tuleeko kysymys oikeaan paikkaan, mutta en löytänyt haulla vastaavia threadeja…

Hankin muutaman nipun unikoita (käsittelemättömiä) ja keittelin lievän annoksen testatakseni vahvuutta ja tulikin “odottamattomia oireita” eli pumpun hakkaaminen, nokka meni tukkoon ja tuntui kuin kurkku olisi vähän turvonnut… Vähän viittaa johonkin allergiseen reaktioon?
Olo oli vähän samankaltainen kuin seroquelin väsyttävä vaihe, (nokka tukossa, suu/kurkku kuivana ja pumpun hakkaaminen) vain ilman sitä väsymystä :smiley:

Aikaisemmista omista kasvatuksistani ei kuitenkaan tullut mitään sivuoireita ja toimi niinkuin pitikin.
Niin ja aikaisemmin ei ole unikoista tai muista opiaateista tullut mitään oireita.

Eli onko kellään tullut jotain vastaavaa?

Joutaako siis loput kodat roskiin vain enkö vain osaa keitellä niistä mahdollisia lannoitemyrkkyjä pois?

Semmonen asia tästä tuli ensimmäisenä mieleen että olisko ollu tebaiinipitosia kotia ehkäpä. Tebaiiniahan ei normilajikkeissa yleensä juurikaan haitallisia määriä ole, mutta sellaisiakin lajeja on missä sitä on suuria määriä. Tebaiinihan toimii käsittääkseni stimulantin tavoin joten nuo oireet voisivat tulla kyseeseen. Ja on melko lailla myrkyllistä. Tai sit vaan joku allergiareaktio jollekkin tosiaan.

Ei oo kyllä tollasta tullu itselle ikinä vastaan vaikka on tullu litkittyä jonkin verran. Eikä se liika keittely välttämättä auta, koska silloin vain liukenee enemmän kaikenlaista ei-toivottua kuraa sinne mukaan, [poistettu valmistusohjeita - Päihdelinkin moderaattori]

Juuh, saas nähdä viittiikö noista enää teetä paljon keitellä. Kokeilen tehdä poltettavaa vähäsen ja kattoa sitten tuleeko mitään oireita, eipähän kestä niin pitkään jos tulee :slight_smile: