Ulosottoon sitten kuitenkin :(

Heippa,
Täytyy tulla tuntoja heti purkamaan. 5min sitten selvisi että ulosottoon käy tieni sitten kuitenkin ja nyt v*tuttaa.

Tulot riitti kaikkiin muihin lyhennyksiin, mutta 1 mihin ehtinyt kertyä rästiä ja kklyhennys suurin kaikista, ei suostunut minkäänlaiseen kompromissiin vaan uo:n vie tie. Tämä velka suoraan uo-kelpoinen, ei mene ensin edes perintään millä olisin voinut tilanteen vielä pelastaa.

Velkaa n. 45t, sinne menevät. Montakohan vuotta niitä noin 750e/kk lyhennyksillä lyhennellään? Olin laskenut selviäväni tästä noin 6vuodessa saamalla yhdistelylainan jossain vaiheessa, mutta sinne meni sekin mahdollisuus.

Pienet alle tonnin maksut täytyy päästää sinne nyt sitten myös ja laitettava eläinlääkärikäyntejä varten kaikki säästöön kun jatkossa niitä ei sitten enää osamaksulle saa. Mulla kuitenkin uskollisina lohduttajina 2 jo iäkästä karvakuonoa ni niillä täytyy pysyä asiat kunnossa <3

Kunhan purkasin mieltäni…ihania kesäpäiviä kaikille :sunny:

Lisäyksenä että tässä siis vuoden pelaamisen tulos. Huomenna tulee 50. pelaamaton päivä ? Mutta myönnettäköön että jos nyt tilillä olis rahaa ni työn joutuisin tehdä etten sillä koittais tilannetta pelastaa. Ei onneksi ole.

Miten on luottokortin kanssa, Ecster, jos sen lyhennykset maksaa niin kuin kuuluu niin saako sen pitää vaikka tiedot menee? Noita elikoita mietin, olis lekuriturva siinä niille. Mut ei kai saa?

Itse menetin luottotiedot 2000 -luvun alussa (nyt jo takaisin saanut) ja kaikki luottokortit katkaistiin samalla kun luottohäiriö tuli rekisteriin.

Luottotiedot lähti muutama vuosi sitten, itse sai ainakin Nordean luottokortin pitää.

Kiitos vastauksista. Päädyin nyt katkaisemaan luottokortit, en olisi pystynyt niitä aikatauluissaan kuitenkaan lyhentämään. Täytyy vaan koittaa jonkinlainen pieni puskuri säästellä mahdollisia eläinlääkärikuluja varten. Nyt kun tätä tilannetta tässä pari viikkoa märehtinyt niin huomaan että ne kulut ovat se mikä eniten pelottaa miten ne saan tarvittaessa hoidetuksi.

Olisko täällä suht samoilla summilla kokemuksia, että monenko vuoden rupeama tästä on tulossa? Eli uo:n menee alkuperäisenä summana n. 45t/ 10 velkojaa ja tulen lyhentämään sitä n. 750e/kk.

Todennäköisesti menee noin 7 vuotta.

Ok, kiitos. Taidanpa tämän tiedon varjolla ottaa sitten pienen haasteen itselleni (kun haasteita ei vielä elämässä ilmeisesti riittävästi ole :mrgreen: ): Aikalailla tasan 6v päästä tulee 50v mittariin :open_mouth: niin jospa nipistellen saisin nopeutettua maksuaikataulua vähän ja pystyisin antamaan itselleni 50v-lahjan päästä siitä eteenpäin velattomana mutta varattomana ja pelaamattomana.

Ajattelin kirjoittaa tähän ketjuun kun on tuo velkasumma suunnilleen sama. Nyt kolmesta paikasta rästissä erät. Nämä isoimmat velkaani.
Lea bank: 18 355
Avida: 15 040
Nordax: 9 740
Näyttää siltä ettei selviä eristä ja uo taitaa olla toisen kerran edessä. Joitakin pieniä juttuja myös mutta ehkä ennen kuin nää uo:ssa saan ne maksettua. Minulla olisi myös n. 700€ lyhennys uo:ssa. Toisinaan enemmän kun lisiä vuorotöistä tulee. Mietin myös kuinka kauan näissä menisi uo:ssa. No ehkä kerkeän maksaa ennenkuin eläkkeelle jään?No siihen ei niin kauhean kauan (7v). Sitä kysyisin että odotanko kun tulee perintä toimiston laskut vai ilmoitanko heti velkojille pyynnön oikeudellisesta perinnästä? Miten olette toimineet? Stressaa mut pikkuhiljaa selvittelen asioita. Eipä pystyisi isoja summia enää kasinolle laittamaan. Tietenkin yritys myös pysyä poissa pelaamisesta. Tsemppiä ja olisi kiva kuulla kuinka Minka09 asiat edistyvät.