Tukea miehelle kun kumppanin vointi huolettaa

[size=150]Kolmen kimppa-projekti tarjoaa tukea ja tietoa 20-40 -vuotiaille miehille joiden kumppanilla on mielenterveys- tai päihdeongelma.
[/size]

Projektissa sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan hakemaan uusia käytännön työvälineitä ja näkökulmia omaan elämäntilanteeseen tiedon ja vertaistuen avulla. Toimintaan kuuluu tällä hetkellä valtakunnallinen puhelinpäivystys ja livechat-ryhmä, joiden kautta saat yhteyden samassa tilanteessa oleviin sekä projektissa työskenteleviin ammattilaisiin. Näiden lisäksi Tampereella on mahdollisuus osallistua avoimeen teemalliseen ryhmään sekä kuulla aiheesta alustuksia ja viettää samassa yhteydessä aikaa samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Kolmen kimpan -projektin puhelinpäivystys on parittomina viikkoina keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00

28.9. 12.10. 26.10. 23.11. ja 7.12.2016. Kolmen kimppa – projektin työntekijän tavoitat henkilökohtaiseen keskusteluun puhelinnumerosta 050 412 4423 (Roope)

Avoin teemallinen livechatryhmä osoitteessa tukinet.net kello 18.00 – 19.30 joka toinen torstai
6.10. 20.10. 3.11. 17.11. 1.12. ja 15.12.2016.

Ryhmään osallistuminen edellyttää kirjautuista tukinet.net -sivustolle. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti rekisteröitymisen yhteydessä otettavalla nimimerkillä. Ryhmä löytyy sivustolta Kolmen kimppa – ryhmän nimellä. Teemaryhmä sisältää 9 teemallista liveryhmänä tapahtuvaa chattitapaamista. Tapaamisiin voi osallistua ilman sitoutumista joka kertaan. Omaistilanteeseen liittyvät aiheet tulevat senhetkisiltä vertaisilta ja ohjaajilta. Ryhmässä on kaksi ohjaajaa.

Tampereella tapahtuvista teemaryhmistä ja alustuksista voit lukea projektin kotisivuilta. Sivuilta löydät muun muassa tietoa eri mielen sairauksista omaisena olemisen näkökulmasta.

kolmenkimppa.fi/toiminta

Projektin kotisivut ovat: kolmenkimppa.fi

Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja sitä rahoittaa raha-automaattiyhdistys. Kumppanilla ei tarvitse olla diagnoosia, vaan pelkkä huoli riittää. Projekti on osa Finfami Mielenterveysomaiset Pirkanmaan toimintaa.

Julkaisimme videon vinkeistä, joista voi olla apua kun mielenterveys- tai päihdeongelma (vaikkapa masennus) on parisuhteessa kolmantena pyöränä.

youtube.com/watch?v=Rvqa1x34vKw

[size=150]Projekti jatkuu edelleen. [/size]

Torstaina 1.12. on avoin teemallinen livechatryhmä osoitteessa http://www.tukinet.net
kello 18.00 – 19.30. Seuraava ryhmä tämän jälkeen on 15.12.

Ryhmään osallistuminen edellyttää kirjautuista http://www.tukinet.net -sivustolle. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti rekisteröitymisen yhteydessä otettavalla nimimerkillä. Ryhmä löytyy sivustolta Kolmen kimppa – ryhmän nimellä.

Seuraava puhelinpäivystysaika on torstaina 7.12 numerossa 050 412 4423 (Roope). Voit keskustella ammattilaisen kanssa omasta tilanteestasi. Usein jo puhuminen auttaa eteenpäin.

Projekti on julkaissut myös uuden youtube-videon nimellä:

Millainen on miehekäs mies? Mitä on maskuliinisuus?

https://www.youtube.com/watch?v=owHg-I9xtNI

Tampereella kokoontuu myös 8.12. äijä-ilta otsikolla:
Kun ongelmat tuntuvat liian isoilta - työvälineitä parisuhteen arkeen

Tarkemmat tiedot ja lisätietoja projektin toiminnasta:
http://kolmenkimppa.fi/toiminta