TRI Bob ja hänen asuntonsa..

855 Ardmore Avenue, Akron, Ohio, Yhdysvallat.

Oletteko nähneet sen piirroksen jossa talo kuvataan? Voitte vaikka Google Earthilla katsoa. Google auto kuvannut paikan ja talo seisoo yhä paikallaan ja on samannäköinen kuin taulussa “täältä kaikki alkoi” En tiedä kuinka tarkkaan täällä on AA-historiikki jo puitu ja väitelty, mutta AA-historia alkoi mua kiinnostaa. Täällä on pitkän linjan AA veteraaneja varmaankin joilla paljon tietoa. Näin myyntivitriinissä myös kirjan “Tri Bob jä hänen aikalaisensa”

Olet oikealla tiellä, juuri tällaisia ketjuja me tarvitsemme. Historian tuntemus ja kunnioitus perustajia kohtaan on osa voimaamme. Kiitos avauksesta!

Moni pk-seudun AA-laisista ovat tehneet pyhiinvaellusmatkan tuolle paikalle missä talo sijaitsee, talossa kuulemma kokee AA-Hengen ilmestymisen erityisellä tavalla, siellä suorastaan tuntee valtavan kiitollisuuden tunteen…että AA-Liike on olemassa ja levinnyt maailmaan. Matka alkulähteille on sykähdyttävä kokemus. Aion itsekin joskus käydä tuolla, ja myös siellä missä Mestarin jalanjäljet kulkivat Israelissa jo kauan ennen AA.n perustamista…

Mielestäni jopa yhteiskunnan tulisi kerran elämässään kustantaa jokaiselle AA-laiselle matkan tuohon taloon, alkulähteeseen. Liikkeen syntysijoille.

Kalevi!
Pistän tähän muistutuksena, että meillä 7. perinne on ohjelmamme kivijaloista yksi tärkeimpiä.
En muuten kirjoittaisi, mutta kun en tiedä, kirjoititko leikkimielellä vai tosisssi.