tramalin ja subun näkyminen seulassa..

-Kertokaa joku varma tieto siitä,että näkyykö normaalissa virtsasta otetussa huumeseulassa olenko käyttänyt tramalia vai temgesiccia,eli toiseen on respa.toiseen ei,vai näkyvätkö kumpikin opiaattina??Kun ei muista…
Eli erotteleeko normi testi bupren ja muut opiaatit??

Joo erottelee kyl.

Kyllä erottelee.

kumpikin testataan erikseen, eikä näy opiaatteina.

Riippuu tietenkin seulasta, uusimmat pikaseulat erottelevat jo n. kymmenen eri ainetta Lyricaa myöten. Vanhoissa pikaseuloissa esim. Tramalia ei vielä näkynyt, mutta siitä on jo aikaa…

Eli otetaas uusix,jos on respa tramaliin ja on sattunut nauttimaan buprea,teemua ja subua tramalin lisäxi ja on odotettavissa melko varma a-klinikan normi satunnainen kusi-testi niin näkyykö viikonloppuna nautitut bupret erikseen,ja kuinka kauan,kun tramalia ja bentsoja menny respalla jo n.10v…???

bupre, teemut ja subu on näkyy kaikki tona buprena :laughing: eli väännetääs rautalangasta siellä näkyy seuraavat aineet: Amfetamiini, Buprenorfiini, Bensodiatsepiini, Kokaiini, Ecstasy, Metamfetamiini, Metadoni, Opiaatit, Kannabis ja Tramadoli näin ainakin meilläpäin.

Riippuu toki niin paljon, mitä seulaa käytetään. Mutta kyllä nyt bupre ja morfiininsukuiset yleensä ainakin näkyvät käsittääkseni. En tiedä, onko Lyricaan pikatesteriä, meilläpäin se pitää ainakin erikseen viedä johonkin labraan.