Tramal Subutex Vieroituksessa

Yritän nyt siis lopettaa subutexin käytön noin sadannen kerran. Olen käyttänyt ainetta 6 vuotta. Käyttöannokseni on ollut n. 4 milliä päivässä nyt viime aikoina.

Auttaako Tramal Subutexin vieroitusoireisiin? Kuulin, että jos sitä ottaa texin päälle, saa hirveän olon. Haluaisin siis tietää miten kauan minun kannattaa odottaa viimeisistä tex vedoista ennenkuin uskallan ottaa Tramalin? Jos vedin viimeiset vedot tänään keskipäivällä, olisiko OK ottaa pari tramalia jo huomenna aamulla vai täytyykö odottaa kauemmin?

MInulla on muutama Tramal jäljellä. Tarkoituksenani on koittaa lopettaa lieventävästi, ensin vaihtamalla Tramaliin muutamaksi päiväksi ja sitten jättää kaikki pois. Totta puhuen, en tiedä onnistuuko kotikatko minulta enää vaikka olenkin pystyny selviämään siitä useita kertoja aiemmin, mutta ei taida olla vaihtoehtoja.

^ Moro.!
Kyllä se tramal auttaa texin vier.oireisiin ja varsin hyvin auttaakin…
Tosin jos lopettaa meinasit kokonaan, niin kannattaa kahdesti miettiä, kun tramal vaan siirtää niitä bupren viekkareita eteenpäin, ja se “veemäisin” vaihe eli fyysiset kitkut siirtyy ja siirtyy sen tramalin kans…

Ja voimisen puolesta voi ottaa yhtä aikaa tramppia ja texiä.
Tosin toi bupre blokkaa sitä tramalia osittain, et ainoastaan se tramalin kipua lieventävä vaikutus toimii jotenkuten.
Ja ei siitä mitään pahaa oloa tule tms. Mutta ihan hukkaan menee tramalit jos yrittää bupren päälle sitä vielä ottaa, ku ei se juuri toimi mitenkään.