Tramal+Norflex=kuumotukset

Mulla kävi sillä tavalla, että otin aamulla about 9 aikoihin yhden Tramal retardi 100mg ihan hupimielessä, kun niitä sattui olemaan.
Päivän aikana puuhaillessani onnistuin saamaan selkäni kipeytymään. Päätin sitten ottaa illalla ennen nukkumaan menoa Norflexia selkäkipuihini. Nappasin siis n.klo 23 aikoihin 2x100mg Norflexia ja menin sänkyyn.
Tässä vaiheessa muistin että olin aamulla ottanut Tramalin, joten googletin Norflex and Tramal ja sain osoitteessa drugs.com yhteisvaikutus tiedoissa tuloksen MAJOR INTERACTIONS. Avoid mixing.
Nyt kello on 2.30 yöllä ja en uskalla käydä nukkumaan, koska pelkään hengityslamaa tai muuta vakavaa komplikaatiota. Kai se on pakko vaan vetää ns. overniterit ja kärsiä väsymyksestä huomenna.
Kysymykseni kuuluu, onko tapauksessani mitään pelkoa ongelmista (yli 12 tuntia Tramalin nauttimisesta ennen Norflexia) vai kärsinkö vain luulotaudin oireista ja turhasta kuumotuksesta?
Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia?

^ Aloituksesta on jo vähän aikaa, mutta lienet vielä hengissä, jollet sitten ole kuollut jostakin ihan muusta syystä, kuin mainitsemastasi kombosta.

Kaikki on toki aina mahdollista ja lääkkeiden vaikutukset yksilöllisiä, mutta ei tuo noin yleensä mikään kovin hasardi kombo ole. Tuollaista käyttävät monet kipuvaivaiset ihan lääkärin määräyksestäkin, eivätkä suinkaan alvariinsa lääkityksiinsä kupsahtele. Nuo varoitukset yhteisvaikutuksista ovat sellaisia varman päälle -varoituksia, joilla lääkefirmat pääsevät vastuusta, JOS jotakin joskus sattuisi tapahtumaan.

Ainut juttu, mikä tuossa ns. meni pieleen, oli se, että otit Norflexia 200 mg kerralla. Sen maksimivuorokausiannos on 300 mg ja silloinkin lääkkeet pitäisi ottaa useamman tunnin välein 100 mg kerrallaan. Tuskin tuosta pienestä annosylityksestä kuitenkaan kertaluontoisesti mitään suurempaa haittaa on, semminkin, kun annoksesi muutoin olivat sangen maltillisia ja Tramalin ja Norflexin ottamisen välillä oli noinkin pitkä aika.