Tradolan Retard 150mg debot

[Poistettu sääntöjenvastaista -Päihdelinkin moderaattori]

Vaikuttaa aika vaaralliselta lääkkeeltä viihteilyyn. En noista ryyneistä paljon perusta. En lähtis viihdekäyttään, mut jos on pakko ni älä ainakaa lyrden kans combota IMO.

Vitut ole mikään vaarallinen. [Poistettu haitallisen käyttötavan suosittelua -Päihdelinkin moderaattori]. Tosin merkittävä epileptisen kohtauksen riski on olemassa, eikä 400mg/vrk saisi ylittää.

Kirjotinki et se VAIKUTTAA vaaralliselta. Hyvä et sult löytyy faktaa.

Jos ei ole tolea tramadoliin niin imo ei kannata ottaa yli 200mg, etenkin kun toi depot-muodossa oleva tramadoli nousee hitaasti ja vaikuttaa pidempään kuin se perusversio. En myöskään lähtisi kombottamaan minkään kanssa jos ei ole kokemusta ko. aineesta… Varsinkaan Lyrican, joka käsittääkseni buustaa about kaikkien aineiden vaikutusta melkoisesti.

Riippuu varmaan tolesta. Mutta jos ei ole tolea niin mielestäni Ok.

Lyricat nyt buustaa kumpaakin, ja alkuperäinen kirjoittaja tuskin lienee kuollutkaan, riippuu varmaan tolesta? Eipä itsellä ainakaan ole tullut mtn, tosin esim. opiaatteihin on aika ns. kestotole

toimii hyvin yksinään ja vielä paremmin lyricoiden kanssa mutta kombon turvallisuus on arvoitus joten järkikäteen annoksissa.