Tosielämän perhosefekti

Jotta tuota.

Siinä ensimmäisen viidentoista minuutin lopputuote ketjun aloittajalle. Kaksi sanaa. Muutama sata backspacen mäiskäytystä myöhemmin. Tarinaa on jotenkin vaikeaa pukea sanoiksi, vuosi 2013 kun on saanut tragikoomisia käänteitä jo liiaksikin.

Koitetaan seuraavasti, josko yksikertaistettu listaustyyli toimisi aloituspostauksessa:

Päiväni aktiiviurheilijana päättyivät keväällä - kinttu poikki ja titaania tilalle. Gepardista Kolossukseksi.

Firma nurin kesällä - yritys se on huonokin yritys

Suojatyöpaikan ulkoistus syksymmällä - tulot nolliin

Avokin ilmoitus erosta kk takaperin - kylmiltään, ulkomaille karaten

Firman taloudenhoitajan kasuaali maininta siitä, että velkaa kertyikin satojen kopekoiden sijaan tuhansia vastaavia - “ei tässä konkurssissa mikään enää miltään tunnu”, on paska sanonta.

Rommia pullo. Tai kaksi. Tai kuukausi putkeen. Ei kämppää, ei töitä, ei auvoa saati onnea. Katto on pään päällä, mutta kovin on vaivalloista sinnittelyä tämä tahtoo olla. Kaikki tämä tuntuisi jotenkin ansaitummalta, jos joku edellämainituista emoushhönäl-turpaanotoista olisi kepanderin aikaansaannosta. Mutta kun ei.

Kuitenkin, jostain se pakka on purettava. Huominen ilman juopottelua olkoot se alku moiselle. Kerron lisää taustoista myöhemmin, paremmalla ajalla.

Eli lyhyesti sanottuna: hyvin menee mutta menköön? :astonished:

Tervetuloa!

Ainakin vaiherikas vuosi, mutta jos hyviä puolia nyt ensin katsotaan niin olet ainakin hengissä ja toisekseen vielä kohtalaisissa hengen voimissa, koska tilanteestasi näin pystyt kertomaan ja sitä analysoimaan.

Avauksesta ei tosiaan vielä ilmene, millainen suhteesi on ollut alkoholiin tms. päihdykkeisiin ennen näitä tämän vuoden kohtalon kolhuja, ja missä määrin ne ovat olleet mukana tapahtumissa.
Olet rekisteröitynyt foorumille jo kesän alussa, mutta avausviestisi tulee vasta nyt. Parempi myöhään… jne.

Pääasia on varmaankin tosiaan nyt pistää ja pitää korkki kiinni, ja alkaa keräillä palasia. Siitä se lähtee, uusi alku.

Tervetuloa Karahvi. Karua tekstiä, mutta valitettavan usein normisettiä. Hyvä, että laitoit korkin kiinni. Perusedellytys palasien kokoamiseen. Mielenkiinnolla odottelen tarinaasi - alun olet jo tehnyt. Minäkin olin aika pitkään ensin pelkkänä lukijana Plinkissä ennenkuin aktiivisesti hyppäsin mukaan. Joten kirjoittele sitten kun siltä tuntuu. Tsemppiä!

paljon sattumia, ei omaa syytä ja kaikki kuitenkin on…ja ei ole kenenkään syytä…
eikä syyllisillä ole väliä kai loppupeleissä…tai onko–onko kaikki perhoset pyrittävä
tappamaan jo toukka-asteella—
life sucks.
pitäskö tuolloin potkia jotakuta päähän? pieksää itseään? rangaista syyllistä? rangaista
itseä? juoda itsensä rappiolle ja hengiltä?
taian höpöttää taas…
kuitenkin havaintoni on seuraava: viina (ja aineet) pois: asiat järjestyvät jotenkin—
yksinkertaista ja helppoa,tai sitten ei…moi ja tsemppiä!

Kaikki virtaa ja mikään ei ole niin pysyvää kuin muuttuvus. Eli asioilla on taipumus aina järjestyä johonkin suuntaan ja jotenkin. Raittiina - ja ainoastaan raittiina - kehityksen kuitenkin huomaa ja pystyy toimimaan. Tai jättämään silleen.