TORAJYVÄ!

Siinä on kuulemma Psykedeeli kans! Se 9 vai 10henkilön hiihtoretkikunta Venäjällä joka repi itsensä teltoista ulos ja löydettiin jäätyneinä eri puolilta alasti pakkasessa, jopa puuhunkin kiivenneinä , oli epäilyksien mukaan saanut Torajyväleipää mukaansa ja illan tullen hallusinaatiot iskivät ja porukka sekosi… ja ajautui pakkasessa alasti kuka sitten minnekin asti :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

Tosta saisi hyvän käsikirjoituksen kauhuleffaan.

murha.info/rikosfoorumi/viewtop … f=9&t=3217

Tässä on kokonainen ketju tapaukseen

Kamala kauhutarina ja perustuu vielä tositapahtumiin! Kahdelta uhrilta puuttui silmät ja yhdeltä kieli ja huulet. :open_mouth:

Djatlovin solan onnettomuus oli yhdeksän henkilön retkikunnan kuolemaan johtanut onnettomuus Pohjois-Uralilla 2. helmikuuta vuonna 1959. Se tapahtui Otorten-vuoren (mansin kielellä: “Älä mene sinne”) itäpuolella, jota kutsutaan nimellä Holat-Sjahl; nimi on myös mansin kieltä ja tarkoittaa Kuollutta vuorta, sillä siellä ei ole mitään metsästettävää. Sola, jossa onnettomuus tapahtui, on myöhemmin nimetty Djatlovin solaksi siellä menehtyneen vaellusryhmän johtajan, Igor Djatlovin mukaan.

Tapauksessa retkikunta repi teltan auki sisältäpäin puukolla ja juoksi ilman kenkiä kilometrien päähän jäätyen sinne kuoliaaksi. Erikoista tapauksessa on se, ettei ole keksitty mitään syytä, miksi retkikunta olisi juossut niin kauas ja siihen suuntaan teltalta. Äkillinen poistuminen ja pakeneminen olisi voinut olla mahdollinen esimerkiksi lumivyöryn ääneksi luullun metelin takia, mutta tällöin erikoista olisi se, että joukko pakeni alas rinnettä pitkin eikä sivulle, pois lumivyöryn tieltä, kuten kokeneet retkeilijät tekisivät. Ulkopuolinen hyökkääjä voisi olla toinen syy, mutta ainakin viranomaisten väitteiden mukaan paikalla ei ollut ulkopuolisten jalanjälkiä lumessa.

Silminnäkijöiden puuttuminen ja tapauksen myöhempi tutkimus on herättänyt paljon kysymyksiä. Ensimmäiset tutkimustulokset viittasivat vaellusryhmän repineen telttansa auki sisäpuolelta ja paenneen paljain jaloin lumihankeen. Ruumiissa ei ollut ulkoisen väkivallan merkkejä, mutta kahdella uhrilla oli kallonmurtumia, kahdella kylkiluunmurtumia ja yhdeltä puuttui kieli. Myöhempien lähteiden mukaan neljän uhrin vaatteissa oli korkeita säteilypitoisuuksia, mutta tästä ei ole mainintaa alkuperäisissä dokumenteissa. Neuvostotutkijoiden johtopäätös oli vain, että “tuntematon pakottava luonnonvoima” oli aiheuttanut kuolemat. Alue suljettiin kolmeksi vuodeksi tapauksen jälkeen. Tapahtumien kulku on jäänyt epäselväksi, koska henkiinjääneitä ei ole.

fi.wikipedia.org/wiki/Djatlovin … nnettomuus

Torajyväleipä on yksi mahdollisuus sekoiluun teltassa.

Joskus kaupan ruisleipä-pakkauksessa voi olla torajyvä.