Toimiiko sauna vielä käyttäjien parhaaksi?

Moi. En oo vähään aikaan kirjotellu tänne ja siihen syy on sensuuri mitä täällä harjoitetaan. 10-v sitten tää oli ok mesta josta pystyi kysymään esim. Neuvoja miten esim. erotellaan fentanyylia laastarista oman että vetää övereitä. Tai mitä aineita ei kannata kombottaa jne jne

No ei siinä mitään. Jatkakaa hyvää työtä plinkin seuraajina.

Resukka vielä hengissä…

Nyt kun tässä vuosien jälkeen katsellut saunan juttuja, niin eivät käyttäjät tällaisella mitään tee. Kirjoittajat ovat laskettavissa yhden käden sormilla ja nekin aivan pihalla 2020-luvun huumekulttuurista. Torin puolelta löytyy ajanmukaista keskustelua loputtomasti eri kielillä. Plinkki on muutenkin aina ollut sellainen peräkylän piri/subunistien paikka, jotka käyvät A-klinikalla pissaamassa purkkiin ja ovat sairaseläkkeellä. Kaikki kiinnostavat ilmiöt täällä on aina ohitettu täysin, 2000-luvun tutkarivallankumouksesta lähtien, joka oli valtava juttu koko skenelle ja erityisesti tietylle ikäluokalle. Tietysti foorumin moderointi näytteli tässä omaa rooliaan myös.

Hei

Tämä onkin kiinnostava kysymys, jota itsekin olemme pohtineet.

Saunalla on pitkät perinteet, mutta nyt huumekeskustelu on siirtynyt pitkälti pimeän verkon puolelle. Mikä rooli Saunalle jää? Onko Saunan “tietovarannoista” eli vanhoista ketjuista vielä hyötyä lukijoille, vai onko sekin tieto jo vanhentunutta, kun uutta ei juuri enää tule? MIten Saunaa voisi kehittää, miten se voisi palvella parhaiten kohderyhmäänsä? Vai olisiko parempi vain sulkea? Onko tästä enää hyötyä vai ei?

Olisi hyvä kuulla näkemyksiänne :slight_smile:

terkuin,
toimitus

Heippa toimitus! Älkää nyt ihmeessä alkako sulkemaan mitään sivustoa. Vuosien varrella tämä on ollut minulle kuin oma koti. Kyllä jengi tietää tällä sivustolla paljon asioista…IMO. Esim. jos on raksa-duunissa tai töissä varastossa Vantaan MASKUSSA niin ei kannata ajaa trukkia Buprehoidossa.

Olisi hyvä kuulla näkemyksiänne :slight_smile:

Mikä rooli Saunalle jää?

Ei kai sille nykyään taida mitään aktiivimallin roolia olla, kuten on jo todettukin. Keskustelu on nollatasoa, kävijämäärä miltei nollassa.
Asiapaketointi yhden ihmisen eli saunamajurin varassa. Muutoin saa saman tuloksen, kun menee putkaan ja lukee niitä sutattuja seiniä. Ei niitä jaksa kukaan täyspäinen montaa kertaa tavailla, vaan mieluummin menee vaikka tekemään jotain todellista ja merkittävää.

Onko Saunan “tietovarannoista” eli vanhoista ketjuista vielä hyötyä lukijoille,
vai onko sekin tieto jo vanhentunutta, kun uutta ei juuri enää tule?

Ehkä nostalgipläjäys, mutta tarkemmin asiaa miettien onhan siellä erittäin laaja kokemuskenttä erehdyksen ja kokeilun kentältä.
Kuka niitä tiedon jyväsiä jaksaa etsiä, kun aktiivivuosinakin oli jengin keskittymiskyky heikkoa.
Siellä on vastauksia, jossain tuhansien viestien seassa. Tietyt jutut ei vaan vanhene.

Ehkä jonkun irvokas elämäntapa voi hieman muuttua, mutta
ehkä se on liian toiveikasta ja tämä sisältö ei liene
sittenkään nostalgiaa kummempaa.
Olen ehkä jäävi asian suhteen.

Miten Saunaa voisi kehittää, miten se voisi palvella parhaiten kohderyhmäänsä?
Vai olisiko parempi vain sulkea?
Onko tästä enää hyötyä vai ei?

Tällanen foorumi ei parempaan pystyne. Sehän on kiinni käyttäjistä, joita ei ole, eikä varmaan tulekaan.
Miksi tulisikaan ? Ajat muuttuvat. Uudet sukupolvet, käyttötavat ja foorumit vaihtuvat.

Parempi vaan lyyä ilmat pihalle, antaa armelias kuolinisku ja häivyttää palsta täältä ikuisuuteen. Rahahan tässäkin vain merkitsee.

Sama tie on varmaan edessä muillakin Päihdelinkin osa-alueilla. Lopettamoa löytää yhä harvempi. Mut olen siinäkin hieman jäävi.

Ei tästä ole enää hyötyä, mutta kivaa oli silloin aikanaan ja parhaimmillaan sai jotain ihan oikeetakin ajateltavaa silloiseen elämään.

Hyviä kirjoittajia oli ilo lukea ja joskus jopa jotain hetkellistä sisältöä silloiseen hapuilevaan ja etsiskelevään elämänvaiheeseen.

Sauna on kuollut ja varmaan sellasena se pysyykin.

Juuheiwaan

:arrow_right: