Tervetuloa Kuivaushuoneeseen!

Hei

Kuivaushuone on tarkoittetu teille, jotka haluatte irtaantua huumeiden ja/tai lääkkeiden käytöstä. Myös korvaushoidossa olevat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan.

Tsemppaamassa ja haastamassa teitä matkallanne on päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet kuivattelijat!

Katso myös

Oppaat:
Retkahduksen ehkäisyn käsikirja
Opas kannabiksen käytön lopettamiseen

Tietoartikkelit:
Opioidiriippuvuuden lääkkeellinen vieroitus- ja korvaushoito
Bentsodiatsepiinivieroitus
Lääkkeetön päihdevieroitus
Päihdehoitopaikkojen yhteystietoja

Voit myös jättää toiveesi aiheesta, josta haluaisit oma-apuvälineitä tai tietoa huumeiden ja lääkkeiden käytön lopettamiseen liittyen.

Yst.terv.
Päihdelinkin toimitus

En tiedä ymmärsinkö väärin, mutta mikä avoin tää on kun pitää vieläkin kirjottautua sisälle? Parempia ohjeistuksia kiitos!!!

Ikävä kyllä tää foorumi vaikuttaa tosi aneemiselta. Enemmän neuvoja saa vaikka saattohoitajien vertaistuesta… :unamused:

Morjens kaikille laittelen pikku pätkän kun aikaa on.Käytin kontteja 8v todella aktiivisesti.Alussa meni 40mg pv sitten 80mg ja 120mg jne.Sitten tuli päätös lopetella käyttöä ja palautua normaali kiputiloihin.Lopetus oli pikkuisen nihkeä,lopetin kerralla kaikki seinään.3päivää meni ,ettei ollut mitään ongelmia,varmaan veressä varavarastoa sen verran 5-9pv hikoillessa ja koko ukko ja raajat aivan sekaisin ja levoton-mielialat heitteli miten sattui.9-15pv enempää satuilematta,kaikki tietää loppu fiiliksen kun kroppa alkaa puhdistua.Käytin kontteja vain kivun hoitoon,mutta lapasesta lähti.Tehty 4 selkäleikkausta ja niskaranka siihen päälle.Nyt kun olen ollut kuivilla niin tietää ainakin mitä on kivut,mutta on nekin mukavammat kuin,jatkuva pöhnä ja väsymys.Konteilla sellainen hauska taipumus aiheuttaa ummetusta,pari kertaa niin pahana,että peräsuoli repesi ja leikkaus pöydälle suolen tyhjennykseen.Sanotaan synnytyksen olevan kovin kipu,mutta luulisin tämän voittavan sen,ambulanssia odotellessa muutaman kerran kivun takia taju kankaalla:-))))Joku voisi käyttää nimitysta ruotsalainen kuukautinen:-)))))),Suosittelen kaikille jos mahdollista ,ainakin vähentämistä ja kohtuu käyttöä.Sanonta elämä on parasta huumetta.Sopii toisille ja toisille ei.Hauskat joulun odotukset kaikille ja hupaisat uudet vuodet.
Joku järjenjättiläinen josta äiti on ylpeä mutta isä tunnusta omakseen ,kommentoi kuitenkin.Niin hänellekin kaikkea hyvää ja selvää tai selvempää uutta vuotta.

Gghhhhh

Hei! Haluaisin kuulla kokemuksia Jyväskylän korvaushoidosta. Esim. miten siellä hoidetaan asiat ja millaista siellä on jne. Kiitos jo etukäteen! :slight_smile: en osaa vielä ihan käyttää tätä sivustoa joten olen pahoillani jos viestini tuli väärään paikkaan?