Temgesic nokitus?

topicin voi poistaa.

Tottakai niitä voi nokittaa siinä missä muitakin buprevalmisteita. Kaikkea, mitä voi sinne hihaan tuupata, voi myös nokittaa. Nokittaminen on poikkeuksetta haitattomampi vaihtoehto kuin hihaan tuuppaaminen (ellei kyse ole steriilistä injektioliuoksesta). Joitain aineita ei kannata nokittaa eikä tuupata (erityisesti talkkia sisältävät lääkevalmisteet), mutta niidenkin kohhdalla nokittaminen on kahdesta vaarallisesta käyttötavasta vähemmän vaarallinen.

^Jaa, kyllä se pulverien nenään nuuhkiminenkin voi olla kovin haitallista. En ole ikinä osannut tehdä mitään eroa päihteen käyttötavalle verrattuna sen haitallisuuteen. Suun kautta otettu substanssi voi olla aivan yhtä haitallista kuin nokkaan vedetty tai rännätty…

[Poistettu haitallisen käyttötavan suosittelua -Päihdelinkin moderaattori]

Mitä tulee tuohon vuolukiveen, niin en kyllä heti muista, että olisin vetänyt mitään nappeja hihaan, joissa olisi ollut apuaineena/paakkuuntumisen estoon vuolukiveä. Ei kai toi vuolukivi keuhkoissakaan kovin terveellistä ole, sillä sehän läpäisee keuhkorakkulat.

Jokeri

Voi näitä jokerin uskomuksia… :unamused: Entäs joulupukki? Kyllähän se pororeellä, vai mitä?

Ketjun aloittajalle: vaikka joku jokeri ei eroa ymmärräkään, ei se ole peruste yhtään millekään. Kuuntele Petriä.

Vaikken mä mitään eri mömmöjen rännittämisestä tiedäkään, niin ihan peruslogiikalla vois kuvitella, että tableteissa olevia sidosaineita yms. on ehkä laitettu niihin myös sen takia, ettei ihmiset tunkisi niitä suoniinsa, enkä usko, että millään kikkakolmosilla niitä saa kokonaan veks vaikka kuinka ois steriilit ja huipputason vehkeet käytössä… Tietty jos kaikenlaista kiskoo hihaansa niin on varmaan kivempi uskotella itselleen että se on ihan turvallista, ja kaikki ne amputoidut sormet ja käsivarret johtuu vaan osaamattomuudesta :unamused:

Kokeilin Temgesicin nokitusta ja sehän toimii aika mukavasti,pilleri menee kahden lusikan välissä aika hienoksi mujuksi.
Oliks se nyt niin että näissä Temgesic tabuissa ei ollut mitään kovin haitallista seassa jos silloin tällöin vetäseekin nenukkaan???

^Ei tainnut kuitenkaan olla ensimmäinen kerta :imp: ? Noinhan ne nistit aina nappinsa murskaa. Toinen vaihtoehto olisi hankkia apteekista siihen tarkoitettu väline.

Jokeri

En minä omasta mielestäni ole kyllä koskaan Temgesicciä nenään imassut mutta oxyä ja tramalia on tullut kokeiltua mutta oc toimii mulla ainakin paremmin masusta ja tramal nyt on niin iso nenukkaan että no thanks mut nää Temget sinne kyllä vois alkaa aina silloin tällöin tempasemaan kun hyöty on aikalailla parempi kun suussa imeyttämisellä tai ainakin tuntuu olevan ,mutta Narri kun sinä tiedät näistä aika paljonkin niin onko siinä temgesicissä mitään kovin vaarallista nenukkaa ajtellen? ei äkkiseltään ainakaan tuoteselosteesta löytynyt talkkia ym jne…

^Teemuissa ei ole niin suuria määriä mitään haitallista ainetta, että nokkaan vetämistä olisi sen takia syytä välttää.

Jokeri

Nokkaan ne on parasta vettää. Yhestä nollanelosesta ei kyllä tuu ku paha mieli.

Mitä, myydäänkö apteekeissa mortteleitakin??

^ Apteekissa myydään sellaisia tabletin murskaimia, joissa on kierteet. Eli sitä ruuvaamalla saat tabun hienoksi jauhoksi. Tämä on kai tarkoitettu joillekin, joilla on nielemisvaikeuksia - että voi sekoittaa juomaan tablettinsa. Ja onhan apossa myös tabletin halkaisijoita.

Talkkia löytyy muun muassa Oxycontinista, erilaisista morfiini-depotvalmisteista sekä Ritalinista. Sitä et myöskään millään filtterillä saa pois. Ja kyllä, juurikin keuhkoille tekee mahdollisesti tosi pahaa tuhoa.

Mitä tulee muuhun injektiokäyttöön, niin vaikka käyttäisikin jopa bakteerit poistavia mikronifilttereitä, voivat itse aineet olla kontaminoituneet jollain viruksella, joka tietysti tekee pahempaa jälkeä suoraan verenkiertoon tuupattuna kuin limakalvoille saatettuna. Harvoin myöskään kaikki välineet ja pinnat, joiden kanssa injektoitava aine tulee kosketuksiin, ovat täysin steriilejä.

^Totta puhut noista konteista. On helvetin hölmöä rätkiä jotain tietämättä mitä rätkii ja mitkä ovat haitat :frowning: .
No, en kuitenkaan jätä vetoja tuon takia välistä :sunglasses: .

OxyNorm taas ei sisällä samaa sontaa ja vedot ovat aina ihan kirkkaat fimaamisen jälkeen. Jotenkin OxyNorm vedot ovat paremmat, vaikka vodaa saa laittaa paljon, jotta vaikkapa 120m vedoista saa kaiken irti.
2m pumppu on turha väline tuon kanssa. Silti OxyNorm perskatkin ovat toimivat.