Temgesic ja muutama olut

Ok, aloittelijan kysymys mutta tässä ei ollakaan “uraa” hakemassa. Sain käsiini pari 0,4 Temgesiciä, josta toisen ajattelin illan mittaan ottaa nasaalisesti. Sitä ennen tietysti perjantaisauna ja 4-5 olutta, onko tästä haittaa/epätoivottuja oloja? En ole siis aikaisemmin kokeillut bubrea. Rivoja + tenoxiakin löytyisi, mutta onko niistä hyötyä/haittaa tässä tilanteessa?

Tarkoitus on siis viettää rauhaisa koti-ilta ja kokeilla uutta ainetta ajatuksella että jos on ok, niin tuo toinen 0,4 sitten joskus kun siihen on aikaa. Ryynejäkin menee harvoin viikonloppuisin kun olen todennut niiden sopivan paremmin itselleni kun sen lavan kaljaa…

Alota 0.2:lla jos et ole ennen käyttänyt, tunnin tai puolentunnin päästä voit ottaa lisää jos siltä tuntuu. 0.4:kin voi olla liikaa jos toleranssit on nollat. Alkoholia voi ottaa MYÖHEMMIN kun bupren vaikutus ei enää nouse, mutta hyvin varovaisesti, bentsoja en sotkisi sekaan ollenkaan koska siinä on jo se kolmen kopla millä moni on vaihtanut hiippakuntaa. 0.2-0.4 + pari saunakaljaa pitäis olla ihan ok, mutta varovasti silti. Ja siis ensin bupre ja sitten vasta kaljaa, toisinpäin se on paljon riskialttiimpaa koska kulutettua alkoholia ei enää elimistöstä pois saa ja toisaalta pelkkä bupre ei hengitystä itsekseen lamaa kuitenkaan liikaa.

Yleensä hyvä sääntö uusia kokeillessa on olla kombottamatta niitä mihinkään, mut en nyt näkis että toi kombinaatio mikään maailman vaarallisin olis.

Kiitoksia nopeasta ja hyvästä vastauksesta. Taisi käydä niin, että saunaa odotellessa meni jo se muutama olut niin jättäis suosiolla temgesicin vaikka huomiselle. Mennään siis tämä ilta perinteisesti ryyni & kaljalinjalla. Perkeleen alkoholi kun pilaa kaiken ja kun kerrankin saisi olla rauhassa yksin kotona niin samaa vanhaa rataa.

^Sanot ettet ole uraa luomassa päihteitten vedosta. Okei, hyvä. Mutta suosittelisin miettimään tarkkaan miksi pitää vetää edes vähän. Suurin osa vakikäyttäjistä on ollu alkuun “joskus vähän huvikseen” käyttäjiä.
Mulla esim. bentsojen käyttö alkoi sillä meiningillä että “vedän viä vähän aikaa, lopetan kohta”. Nyt oon rouhinu 20 vuotta eri benejä. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Tänäänkin Xanoria ja Tenoxia että viitsin ees kirjoittaa tänne. Ja on mulle kodeiinikin maistunu välillä.
Ymmärrän kokeilunhalun. Mullakin on paljon aineita mitä en ole kokeillut vaikka nytkin tekisi mieli hommata. Pelkään vaan että se kokeilu muuttuu jossain vaiheessa koukuksi ja se taas on helvetti.
Voi olla että sulla on samanlainen luonne kun mun kaverilla, joka on testaillut bubret nenään ja oxikodonia hihaan, bentsoja erilaisia, alkoholia, lakkaa, pilveä ym. Silti ei mitään koukkua vaan opiskelee normaalisti. Hyvä homma niin.
Toisella kaverilla taas on vahvat lääkkeet psykoosiin kun poltti pilveä yötä päivää monta vuotta kunnes nuppi ei kestänyt. Sitten siirtyi alkoholin suurkuluttajaksi.
Eli kannattaa miettiä tarkkaan jokaista kokeilua. Aina.
Ja jos/kun kokeilet niin ota aluksi vähän, ota sitten tosiaan tunnin päästä taas vähän. Mieluummin vajarit kuin överit.Hyvä että kysyt neuvoja etkä vedä summassa kaikkia koktaileja. Mukavaa viikonloppua. :slight_smile:

^ hyvää viikonloppua sinnekin. tilannehan on tämä, että ikää on jo tarpeeksi, hamppua kasvateltu kotona viimeksi ~15 vuotta sitten ja siitä saatu tarpeeksi, enää ei kiinnosta. On pehettä ja vakituista duunia (alaa en viitsi tässä kertoa). Alkoholin kanssa menee niin, että ne muutama saunakalja ja parin desin piilopullo melkein vakisetti. Ryyneistä löytänyt hyvän avun tähän kun voi ottaa pari ja istua illan rauhassa, toki kaikki muut velvollisuudet hoidettu, eikä aamulla ole krapulaa. Nuppi siis kestää kun silloin tällöin voi höllätä ja pienimuotoinen liikunta koko ajan mukana. Lisäksi nuo alkoholin tuomat kalorit vituttaa. Tiivistetysti voisi kai sanoa, että arki ei ole sitä mitä haluaisi, vaikka päälisin puolin kaikki pitäisi olla ok.

Mennään nyt siis vapaailta olut+riva+sirdalud+tenox-combolla josko huomenna olisi parempi päivä. Kiitos kun saa vuodattaa.

Mä en edes viitsinyt yrittää “valistaa” et jos ei oo ennen oppareita kokeillu (?) et kannattaako teemut. Kun ihminen tekee päätöksen ja haluaa kokeilla niin sillon se haluaa, ja siinä ei jeesustelut auta. Mut siis pakko sanoa kuitenkin että opioideja ei todellakaan kannattais ikinä kokeilla kenenkään muuhun ku kivunhoitoon, se on aina riski varsinki jos on muutenkin päihteisiin taipumusta. Se on osalle porukasta (itseni mukaan lukien) kuitenkin aika kylmää kyytiä ja siinä vikistään kun viedään…

Joo, hiukan tuo on arveluttanut ja sitä tullut tässä viikon verran mietittyä, mutta kun asenne on se että pitää kokeilla kun kerrankin saa olla vapaasti kotona, mutta tämä ilta meni niinkuin meni eli säästyi huomiseen.

No kerrankin kun päätin alkaa valistamaan niin turhaa. :laughing: Luulin että joku nuori kyselee Teemuista mutta nehän harvemmin kyselee, vetelee vaan. Voihan sitä toki välillä höllätä, varsinkin kun velvollisuudet suoritettu. Ei mulla olekaan varaa alkaa neuvomaan aikuisia ihmisiä. Varsinkin kun duunitkin luistaa. Itsellä kun on sekin tasolla hanttihommia, saikkua ja taas hanttihommia. Harvoin kai se arki on sitä mitä haluaisi mutta pitää yrittää kukin miten parhaaksi näkee. Eipä muuta kuin tervehdys vaan täältä.

Joo kävin lähikupppilassa ja siellä arvioitiin heti kuntoa, sanoin et ihan jees vaikkka kaikenlaista ryyniä alla. Jopa mannet kyseli tanssimaan karaoken tahtiin, mutta en kehdannut. Muutama olut ja tiukka ja sitten kävellen kotiin… Eipä siitä illlasta enempää, vaikka portieerin mielestä olis tarvinnut apua. Kävellen kotiin ja vinyyli soimaan loppu yöksi. Hienosti meni tämäkin vapaailta.

Jatketaan tähän kun ei muuutakaan oikein ole. Pari pamia alle ja Pink Floydin More soimaan cd:ltä. Olutta on muutama purkki ja nappejakin, kyllä kaikki tästä järjestyy.

Toisaalta ajattelee mitä olisi ollut ilman baaria ja keskiloluttta,m utta senhan näkee huomenna, tänäään ei varmaaan viitsi kokeilla?