Tästä se lähtee..

Pelaamattomus siis alkaa nyt. Pelaaminen vienyt jo riittävästi kaikilta elämän alueilta joten on aika kokeilla ilman pelejä… Seurailen täällä pelaamattomien päivien kertymistä ja mahdollisesti vähän enemmänkin tarinaa matkan varrelta.
päivä 1. :slight_smile:

Viides päivä, yhä pelaamatta.
Haastavin päivä tähän mennessä, tilipäivä ja kun on tottunu hoitaan ensin vähän laskuja alta pois ja sitten pelit käyntiin. Eipä ole helppoa vältellä pelejä, suurimmat tappiot ja viimeisimmät pelit ollu netissä, mutta näin lopettaneena alkaa noi ruokakauppojenkin hyvän tahdon pelit huuteleen kuten joskus vuosia sitten kun ensimmäiset kolikot niihin tuli laitettua. En panis pahakseni jos moiset vehkeet poistuis vaikka edes ruokakaupoista. No täytynee yrittää keksiä muuta puuhaa käytettävissä olevalle peliajalle ja lähteä vaikka ulos vältteleen kiusauksia, sää nyt näyttää ainakin suosivan…

Joo kannattaa tosiaan välttää noita markettien pelikoneita. Vaikka itsellänikin 95% rahoista mennyt netticasinoille, niin yleensä noista markettien pelikoneista se repsahdus on lähtenyt. Sitä helposti ajattelee, että voihan niihin pari euroa laittaa, mutta kohta huomaakin jälleen olevan pelikoukussa ja siirtävänsä rahoja nettiin. Lisäksi kannattaa ajatella, että jos pelaat niitä niin ruokit koko ajan sitä pelihimoa. Onkin vain ajankysymys milloin siirryt sitten takaisin nettipeleihin. Tsemppiä sinnekin siis taistelussa pelihimoa vastaan. Itselläni oli tuossa pari päivää, jolloin teki paljon mieli pelata, mutta nyt on tänään jo vähän helpottanut.

Puolitoista kuukautta se pelaamattomuus viimeksi kesti ja pieneen katkesi. Oli jäänyt Veikkauksen nettiarpa kuulemma kesken, aikani pystyin viestejä arvan vanhenemisesta vastustaan kunnes kiusaus kävi liian suureksi, josko siellä nyt olis se voitto joka poistais pelaamisen aiheuttamat rahahuolet. Tyhjä arpahan siellä yllättäen odotti ja talletuksen jälkeen muutama muukin. Tämän jälkeen onkin sitten taas pelailtu vähän kaikkea mahdollista eikä kohtuudesta ole ollut jälleen tietoakaan. No nyt on menossa päivä numero yksi pelaamatonta elämää ja sen myötä on toivoa myös itselle aurinkoisemmasta loppu kesästä. :smiley:

t: alkuperäinen aloittaja tunnukset hukassa.

Noinhan se just menee.