Taas meni kaikki.

Nyt on pakko avautua tänne. Taas hetki sitten tuli pelattua nettikasinolla koko juuri saamani palkka. Ei tässä ole enään mitään järkeä.

Lainaa on yhteensä noin 40 tuhanen euron edestä sinne sun tänne. Otin myös pankista lainaa että saisin yhdisteltyä lainoja. Sainkin sieltä lainaa ja maksoin pois useampia lainoja. Nyt tilanne on kuitenkin seuraava : olen velkaa sekä pankille että useille pikavippi firmoille. Valehtelen jopa itselleni että kyllä tämä tästä, mutta ei tämä kyllä nyt hyvältä näytä.

Kirjoitin tänne siksi että toivon että edes joku ihme saisi tarttumaan itseäni niskasta kiinni. Mikään ei tunnu enään miltään eikä tunnu siltä että asiat järjestäytyisivät. Välillä toivon että riippuvuuteni olisi joku muu kuin juuri peliriippuvuus.

Pahalta kuulostaa, olet pelihulluuden tuhoisimmassa vaiheessa kun koko palkkakin menee suorilta. Velkaa on nyt sen verran, että tosta selvii vielä keskituloisena 5-10vuodessa kun lopettaa pelit. Mutta jos ottaa tuplat tohon niin kulujen,korkojen yms tulee 15-20v velkahelvetti. Ennen kuin joku sanoo, että velat vanhenee 15vuodessa niin kyllä, tuomiosta. Perintäyhtiöt ei vaan niitä sinne välttämättä vuosikausiin laita vaan kasvattavat pottia yms. Monia eri velkoja omaavan kohdalla 15v ei ole aika jolloin pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä. Asioita on auki ristiin rastiin siellä ja täällä.
Tuomiot tulee eri aikaan yms. Todellisuudessa maksamattomat pelivelat seuraa hyvin pitkään perässä.

“Välillä toivon että riippuvuuteni olisi joku muu kuin juuri peliriippuvuus.”

Samaa toivoin aikoinaan itsekkin. Muutos pitää lähteä itsestäsi. Sulje nyt alkuun kaikki pelimahdollisuudet, anna kortit jonkun muun hoitoon yms.

Enää et voi ottaa lisää pikavippejä kannattaa pyytää lainakieltoa kaikkiin paikkoihin.

Läheisille kertominen on ehdottoman tärkeää tuosta ei muuten selviä yksin. Kertominen ei ole oikeasti niin vaikeaa, miltä saattaa tuntua. Kokemuksesta voin sanoa kertomisen aikana olo helpottaa mukavasti :slight_smile:.

Ulosotto on luultavasti ainoa järkevä vaihtoehto isoimmille veloille toivottavasti niissä ei ole mitään kiinnityksiä tai takauksia.

Tsemppiä!

Muutenkin slotit on räkäsiä ja hirveätä kusetusta. RNG + oikeasti tietokoneella voi “arpoa” vaan pseudosatunnaislukuja. Tietokoneen satunnaisluvut perustuu AINA johonkin. Huomaatteko millainen ristiriita?