täällä taas.

Taustatietona, noin 2015 aikoihin maksuhäiriömerkintä pienestä summasta, mutta sain kuin sainkin tällöin hoidettua noin 20k pelivelat ilman ulkopuolista apua ja pelit eivät loppuneet, vaikka vähenivät. Noin 2018-2019 aikoihin iso voitto noin 42k. Rahat tilille ja karkuun. Pelaamattomuutta kesti noin kuukauden, kunnes helvetti irti. kaikki meni ja pelivelkoja noin 80k. Tässä vaiheessa peli poikki ohjelma ja siellä mukava terapeutti, jonka avustuksella pääsin peleistä irti vuoteen 2021. reilu vuosi sitten innostuin lotosta ja eurojackpotista… Lottoon ja eurojaskaan meni noin 50€/vk. Tammikuussa 2022 pelasin sitten noin 300€ netti kasinolla.
Tammikuun jälkeen olet jatkanut pelkästään loton ja eurojaskan pelaamista.
Viimeiseksi pelikerraksi jäänee nyt tiistai kun ostin eka kertaa tiistai eurojackpottia ja heti kestona.
Tällä hetkellä pelivelkaa 68k (josta 24k kiskurikorolla) ja asuntolainaa noin 120k. Lainan lyhennykset noin 1250€/kk. palkka vaihtelee 2500-3000/netto.

Tänään lainoja laskiessa iski jälleen pelihimo ja ajauduin tänne sivustolle kun mietin mitä teen. raha-asiat/lainat ajavat itseni helposti passiiviseksi ja tekee mieli paeta todellisuutta jonnekkin. Harkinnassa on josko pari vuotta vielä asuisi omassa asunnossa ja myisi asunnon pois, maksaisi pelivelat ja jäisi vielä pesämunaa. Vai pitäisikö sittenkin myydä jo nyt asunto. Pelottaa hieman miettiä asunnon myyntiä jos sokaistun pelaamaan kun rahaa taas olisi pelata. Tavallaan olen todennut itselläni jonkin sortin pakkomielteen rahaan/rikastumiseen vaikka peleillä sitä ei ole tulossa.
Tietyllä tavalla kun minulla on rahaa ni väkisin ajan itteni tämmöiseen tilanteeseen missä ei ole hyvä olla. Mutta muistan vielä tilanteen kun oli hyvä tilanne ja en pelannut. Rahaa pelaamattomana aikana ennen lainoja oli hyvin käytössä, mutta se ei tyydyttänyt ja aina ajoin itseni jotenkin persaukiseksi ennen tilipäivää.

pahoittelut sekavasta ajatustenvirrasta.

Tosiaan nyt loppu eurojackpotit ja lotot osaltani myös.

Hain jotain järjestelylainaakin että saisi kiskurikoron pienemmäksi mutta enpä tahdo mistään saada.

Muistan jokunen viikko sitten kiskalla, kun näin jonkun papan laittavan kenoa satasella ja niitä valmiita porukkalappuja vielä kympillä kylkeen. Pappa sanoi: “Nyt varmaan voitetaan”. Myyjä (melkein teinilikka) naureskeli jotakin. Ja pakko sanoa hyi HELVETTI! kun ahdisti katsoa tommosta. Tommosilla summilla en koskaan laittanu lottoa/kenoa/muita arvontapelejä.

Isoja rahoja sulla liikkuu, riskinä pelata asunto.

Tosissani ehdotan sinulle että haet edunvalvojaa sosiaalitoimeen kautta. Muutaman vuoden opettelet elämään ja poistat edunvalvonnan.

dvv.fi/hakemus-edunvalvojan-maaraamiseksi