Sydämelliset kesto-onnittelut

Kaikille raitistelijoille jokaisena hyvästi ansaittuna kuukausi- ja vuosipäivänänne sekä nimi-, synttäri-, hää- ym ym ym päivänä tästä päivästä vuosi eteenpäin. Jos en muista vuoden päästä uusia niin nostakoon plinkin operaattori taij oku muu ystävällinen sielu tämän ketjun esille sitten taas.
Saa nostaa useamminkin jos siltä tuntuu.

Omalta osaltani kiitän onnitteluista, ja samoin onnittelen kaikkia kaikesta mahdollisesta seuraavan vuoden aikana.

Minäkin kiitän onnitteluista ja onnittelen puolestani myös kaikkia plinkkiläisiä.

Onnittelujen lisäksi haluan myös kiittää kaikkia teitä, jotka olitte aikanaan tukenani suuressa elämänmuutoksessa - aikana jolloin opettelin takaisin normaaliin elämään - juomattomuuteen. Teillä plinkkiläisillä oli suuri vaikutus onnistumiseeni. Kiitos tuestanne.

Tää on hyvä ketju! Mulla on jäänyt kirjoittelu vähemmälle, olen kyllä huomannut että täällä on vietetty vuosipäiviä ja yhdeksää kuukautta ja sullakin JuuliaS kohta neljä kuukautta! Jäänyt onnittelematta, ettei joku unohtuisi joukosta, mutta tässähän on hyvä tilaisuus onnitella kaikkia kerralla. On täällä sitkeitä ihmisiä.

On tullut taas kuukausia ja viikkoja täyteen yhdelle jos toiselle lopettajakaverille. Kaikille tasapuolisesti onnea merkkipäivän johdosta.

Sitkeitä olette olleet. Aina tulee omat muistot mieleen -no, eihän nuo kovin vanhoja ole meikäläiselläkään - kiusauksia ja heikkoja hetkiä riittää edelleen. Nämä kevään ensimmäiset lämpimät päivät ovat minullekin, kuten aika monelle teistä, melkoisia kiusauksen päiviä. Olisi niin mukava istua jossain terassilla lämpimässä auringossa kylmän kaljan ja hauskojen kavereiden kanssa.

Voisihan siellä istua kahvilla tai limpparillakin. Mutta sittenpä tulikin mieleen ne kaverit jotka eivät olleetkaan niin hauskoja sössöttäessään niitä kolmea osaamaansa vitsiä joista unohtavat huipennuskohdan.
Tai se kaveri joka joka haluaa puhua seksielämän ongelmista ja vasinkin siitä kun kortsu vie koko hommasta hohdon kun ei tunne mitään. Ihmettelee suureen ääneen oletko tosiaan noin vanhoillisen kaino kun keskustelun aihe ei muka kiinnosta?

Tai ne pariskunnat jotka riitelevät suureen ääneen, tai miehet joiden akka ei ymmärrä niitä tai rääväsuiset mustasukkaiset naiset joiden ukkoa joku h***a on koko ajan vikittelemässä tai…

Parempi juoda se kahvi tai limppari ihan omalla terassilla tai parvekkeella.