Subun viihdekäytön lopetus

Haluisin kuulla onko kellään kokemuksia subun ns.viihdekäytöstä? Tässä on nyt pari kk tullut otettua joka pe-su ja arkena täysin selvin päin ja duunit hoidettu miehen kaa jne. Nyt ollaan toki huomattu että arkena pinna kireellä ja perus mikään ei innosta ja todettiin et saa noi viikonloppu nokitukset jäädä(kummallaki nuoruudessa ollut muutama rajumpi sekoiluvuosi huumeiden kanssa mutta tähän asti oltu sillä linjalla et pari kertaa vuodessa menee kunnes tänä keväänä alkoi toi joka v-loppuinen dorkailu)

Haluisin tiedustella että kauankohan menee että saa taas vähän elämänilosta kiinni? Mitään uni-ongelmia tää ei oo tuonut eikä kipuja mut lähinnä semmonen ankee olo arkena ja miehellä pinna kireellä helpommin mutta töissä pystytään käydä ja urheilla jne mut parempi tää nyt on jättää silti tässä vaiheessa kuin jatkaa ton subun kaa leikkimistä.
Omaa tyhmyyttähän tää on ollut mutta tosiaan toivon ettei nyt ihan koko kesä mee alakulossa noiden viikonlopun käyttäjien takia ja aion kyllä ilman olla vaikka kuinka pari ekaa vloppua ois mieli maassa.

Akuuttiin ripuliin tarkoitettu lääke ei Ole pidemmän päälle rakentava ratkaisu.