subu+panacodit?

kuinka kauan subu nykäsyjen jälkeen pitäs venata ennenku otan codeja että ne toimii? :smiley:

venaile vaikka viikko.

fiksu tyyppi

Jep.jos näät nii tossa oikealla ylhäällä on “etsi” kohta,johon voisit laittaa sen kysymykses avainsanat.Toi on kysytty täällä foorumilla nii monesti,että tuskin kovin moni vaivautuu vastaamaan.No mutta kerrottakoon että vähintään 48h,mieluiten 72h niin saat jotain oloja noista särkylääkkeistäsi.

Riippuu aika paljon annoksesta kuinka kauan pitää venata. Jos oot vetäny jotain 8 millii päivässä niin viikko ainakin pitää venata, että kodeiini toimis jollain tavalla. Mut jos on vetäny sen 8 millii päivässä, niin ei kodeiinista saa pitkään aikaan mitään irti tolen takia.
Taas jos annos on ollu jotain 0.5-1mg ja on vetäny vaan yhet vedot, niin riittää kun pitää pari päivää taukoo.
Buprenorfiinin puoliintumisaika on 38 tuntii ja sen pitää puoliintua jotain 5 kertaa ennen kun se on poistunu kokonaan elimistöstä.
Eli jos vedät tänään 4millii, 38tunnin päästä sulla on vielä 2millii veressä jne…
Sit muistan jostain lukeneeni et buprenorfiinin muita opioideja blokkaava vaikutus riippuu annoksesta. En oo yhtään varma, mut muistaakseni se meni jotenki et 2mg estää n. 20 prosenttisesti muiden opioidien kiinnittymisen reseptoreihin ja 8mg blokkaa lähes täydellisesti muiden opioidien kiinnittymisen reseptoreihin.

Jaa, vaikka on 16mg/vrk annostus Suboxonessa ja aamulla ne ottaa niin kyllä mulla toimii 80mg konttivedot jo illalla jotenkuten.
Kai se on yksilöllistä(no shit).

:laughing: Kukaan jaksaisi laskea montako kertaa tätä samaa asiaa on kysytty?? Eikä ihmiset osaa käyttää noita hakukoneita/etsi-toimintoa vai onko se ihan laiskuutta??? :mrgreen:

hei mäki haluisi tietää et kandeeks ottaa 1200mg ketipinoria ja lähtee ajaa autol