Suboxonen ja metadoni? Vastatkaa

Eli eilen joskus klo12.00 päivällä imeskelin 16mg suboxonea ja tänään en ole ottanut mitään mut mul on tos metadonia joku 50mg jos vetäisin nyt toimiskohan/olisko turvallista?? Ja huomena mä meen taas klinikalle hakee suboxonee. Uskallanko sit taas puolestaan huomena imeskellä xonet vai pitäskö jättää ottamatta.??

Bubrenorfiini on melkein antagonisti, kumoaa muiden opiaattien vaikutuksen tukkimalla reseptorit. Metadoni ei toimi hyvin subun paalle. Ongelma subun ja metadonin kanssa on se, etta on mahdollista ottaa yliannostus metadonista, kun on subua valmiiksi elimistossa, ja kun subun vaikutus alkaa lopahtaa, metadoni alkaa puskea paalle ja tulee metadonin yliannostus, kas, metadoni kun vaikuttaa kauemmin kuin bubrenorfiini. Voi hyvinkin seurata kuolema, koska subulla ei todellakaan saa toleranssia kovinkaan korkeaksi. Ei kiva juttu sukulaisille ja ystaville. Toinen ongelma, joka on enemman kayttajan itsensa ongelma, on kun ottaa subua metadonin paalle, jos on otanut metadonia, tai muita opiaatteja/opioideja sen verran, etta on toleranssi niin korkea, ettei subu siihen ylla (subulla ei saa toleranssia paljoakaan nollaa ylemmaksi (verrattuna heroiiniin, tai metadoniin)). Tulee kunnon reflat. Nama siis ne ongelmat subun ja metadonin kanssa, josta niin usein kysytaan.

:smiley: Jep, Junkie tossa jo asiaa valaisikin. Jos bubren päälle ottaa Metadodonia, se ei ole niin vaarallista, mutta toisinpäin se voi olla jopa tappavaa…Ja ei toimi.
PS. Ei melkein antagonisti, vaan aivan täysin. :wink:

Mitä hei nyt tapahtuu jos vedän metiksen päälle bupree!!?
Metis annos on pieni, viimeset vedot joskus 3h sitten ja nyt vetäisin ihan jonkun yhden temen vaan…?
Kertokaa joku, ettei taas tarvi arpapelillä mennä venäläistärulettia…

Siis meinaatko sitä makeutusainemetadonilitkua hihaan heittää?

No kyllä.
Ei aikasempaa kokemusta ollut aineesta ja viikon bupretta olleena futas aika hyvin! Laimeetahan se oli, mut kyl meikäläiselle riitti, tosin eipä tuo kovin pitkäkestoista ollut. (Kodeiini buustas, niinkö aikasemmin mainitsinkin).

Voisin sanoo, et toimi vähän samankaltaisesti kun bupre, mut ripaus alkoholin tai poreen vaikutusta seassa. Vähän sellanen pöllö olo. Sekavampi kun bupresta.

En noist opiaateist tiiä et miten ne vaikuttaa, mut jos pore ja alkoholi ni ON SE JÄNNÄ :laughing:

Voin ihan omasta kokemuksesta kertoo et jos metukan päälle vedät subuu nii tuut tosi kipeex hetku saat männän pohjaan… ei oo kivaa. ei kannata pelleillä enää jos kerta oot hoidossa. kyl pitäs 16mg subuu riittää päiväx tai vaikka kaheksi…

Kolmas korvaushoito menossa…ekaa kertaa metadonia, eivät antaneet edes enää valita mutta oon OMALLA kohallani huomannut että kokonaisvaltasempi vaikutus metadonilla on kun subulla. kun oli subu hoidos nii teki jotain muuta aina mieli…vähä vajais aina. metukalla ei ole tota huonoa puolta ja oon saanu oheiskäytön loppumaan kokonaan… :smiling_imp: P.S. Aika v***n koukus siihen on ja pelottaa et nukkuu pommiin ja jää päivän lääke saamatta… subul yx päivä ei ollu viel kovin paha. mut nyt…huhuhhhuhuh!!!